Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aksam buna basladim. Polisiye Ama bilim kurguda var. Aslinda teknoloji (yapay zeka daha cok ) ilgili diye merak ettim. Pek ilgilenmesemde kodlama Vs gibi seyler bu cagin meslegi. Nedir,nasil meraki ile kullandim kitabi.
Simdilik surukleyici. Garip olaylar oluyor :)

Eklentiler

• 16299208558844801131305458403105.webp
    16299208558844801131305458403105.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
Monte Cristo Kontu II bitti. Çok severek okudum. Kalın olmasından gözün korkmasın okuyun okutturun. Çok iyi kitap. Bir 1500 sayfa daha olsa okurum dedim. Kitapla ilgili yorumumu yarın yazacağım

Monte Cristo Kontu II bitti. Çok severek okudum. Kalın olmasından gözün korkmasın okuyun okutturun. Çok iyi kitap. Bir 1500 sayfa daha olsa okurum dedim. Kitapla ilgili yorumumu yarın yazacağım
Canim kac sayfa toplam ben baktim bi kac yayinevine ama sayfa sayilari cok degisken 🙈

Darısı başıma 😁 Eylül de okurum inşallah bende 2. Yi

Kitabı okudum mu?
Bütün akrabalara mı yaptınız
😱
Yok okumadım sizinle bir tarih belirlersek okuruz beraber 💐 diye düşündüm. Sjsjsjsj 6 eve yaptık salça,kurutmalık ve iki yüzden fazla kavanoz 💪
Şuanda tutunamayanlar ile bakışıyoruz büyük ihtimalle uykum kazanacak

Yok okumadım sizinle bir tarih belirlersek okuruz beraber 💐 diye düşündüm. Sjsjsjsj 6 eve yaptık salça,kurutmalık ve iki yüzden fazla kavanoz 💪
Şuanda tutunamayanlar ile bakışıyoruz büyük ihtimalle uykum kazanacak
Biz onu geçen ay okuduk🤦 şimdi yorumlayacak üzerinde konuşacağız 🙄

Ellerinize sağlık 💙

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X