- 26 Mayıs 2020

- 7.101

- 37.290

- 548

Dikkat et bence onun kötü talihi sana bulaşır. dokunmadan vur. Mesela kürekle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et bence onun kötü talihi sana bulaşır. dokunmadan vur. Mesela kürekle![]()
Aynen canım Kuyucaklı Yusuf’tan sonra Sabahattin Ali okuyamadımSabahattin Ali'nin kitabı da aynı isimde. Sayende yeni birşey öğrendim canım. Tolstoy'u bilmiyordum
Elime alip baslayacagim kitap gruba girip gordugum yorumAynen canım Kuyucaklı Yusuf’tan sonra Sabahattin Ali okuyamadım
Ya özür dilerimElime alip baslayacagim kitap gruba girip gordugum yorumbegenmemis miydin canim
![]()
Insallah oyledirYa özür dilerimkitap güzel Türk sineması tadında hatta
Ben beğendim sen U UcanSupurge bakmaElime alip baslayacagim kitap gruba girip gordugum yorumbegenmemis miydin canim
![]()
Anna dan sonra onyargi ile kitap okumaya korkuyorumBen beğendim sen U UcanSupurge bakma
Yeşilçam sevmiyormuşSayısalcı ya ondan
OOO senin bitirmenin şerefine cuma günü yapalım
Öyle öyle valla bakInsallah oyledir![]()
Körlük seviyorum ben kirli kirliBen beğendim sen U UcanSupurge bakma
Yeşilçam sevmiyormuşSayısalcı ya ondan
haha sen bunu yazınca benim ekranda sabun reklamı çıktıÖyle öyle valla bak
Körlük seviyorum ben kirli kirli![]()
He he bitirdik o kadar. Sevdim ben o kitabı. Konuşulmaya değer benceOOO senin bitirmenin şerefine cuma günü yapalımhatırlatırsan bana cuma günü duyuru yapayım
Bakın da örnek alın. Teocuğunu geçmemek için sınırda bırakmış Stevyacığım.Ağustos Ayı
Victor Hugo - Sefiller 1.Cilt (857 syf)
Nikolay Gogol - Palto (72 syf)
Stefan Zweig - Mecburiyet (56 syf)
Toplam 985 sayfa![]()
Tabii ki de her şey senin için TeocumBakın da örnek alın. Teocuğunu geçmemek için sınırda bırakmış Stevyacığım.![]()
Hoş geldin , sonunda geldinMerhabalar efendim, kulübe ben de katılmak istiyorum. Bu yıl kitap okuma açısından çok verimsiz oldu benim için. Burada sizlerle motive olabilirim belki. :) Ben bu aydan başlayarak hedef koyacağım kendime: hedef 15 kitap. Tabi ben bu sayının üstüne çıkmaya çalışacağım.
Bugün "Suyun Yolu Tao"yu okumaya başlıyorum.
Eki Görüntüle 2909614
Evet, ayın ilk günü başlangıç yapayım dedim.Hoş geldin , sonunda geldin![]()
HoşgeldinizMerhabalar efendim, kulübe ben de katılmak istiyorum. Bu yıl kitap okuma açısından çok verimsiz oldu benim için. Burada sizlerle motive olabilirim belki. :) Ben bu aydan başlayarak hedef koyacağım kendime: hedef 15 kitap. Tabi ben bu sayının üstüne çıkmaya çalışacağım.
Bugün "Suyun Yolu Tao"yu okumaya başlıyorum.
Eki Görüntüle 2909614