- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.290
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok kitapSelam kızlar
Eylül gelmiş sonbahar ve kış sevenlere hayırlı olsunBen hem sıcaktan şikayet eden hem yaz sevenim
Kış nedense beni çok mutsuz ediyor
Neyse daha çok kitap okuyorum bu kısmı güzel:)
Sabahattin Ali'nin kitabı da aynı isimde. Sayende yeni birşey öğrendim canım. Tolstoy'u bilmiyordumAğustos Ayı
1-İçimizdeki Şeytan - Tolstoy (368)
Bitmeyen kitaplarım da var ama
Toplam:368 sayfa
Maşallah dediğini duyar gibiyim teomdaha çok kitap![]()
![]()
![]()
Bu benSelam kızlar
Eylül gelmiş sonbahar ve kış sevenlere hayırlı olsunBen hem sıcaktan şikayet eden hem yaz sevenim
Kış nedense beni çok mutsuz ediyor
Neyse daha çok kitap okuyorum bu kısmı güzel:)
iyi duymuşsunMaşallah dediğini duyar gibiyim teom![]()
Dorian ne durumda. seni bekliyoruz hacıben de yarım kitaplarla birlikte Monte Cristo abiye başladım. Artık iddialı değilim. Totişimi sonunculuktan kurtarsam yeter![]()
okuyorum da sıkıldım ya, bu cumaya kadar zorlayayım kendimi konuşalım olur muDorian ne durumda. seni bekliyoruz hacı
Tamam çünkü ortak okumalar da var onları da konuşacağız dahaokuyorum da sıkıldım ya, bu cumaya kadar zorlayayım kendimi konuşalım olur mu
benim okumadıklarımdan başlayın konuşmayaTamam çünkü ortak okumalar da var onları da konuşacağız daha![]()
Benim deeeBu benen sevdiğim mevsim kesinlikle sonbahar
![]()
.
Cınım bitirir misin şu Dorian'ı litfenn, bak sonra böyle ağzına ağzına çarpcaz çok zevkli olacakbenim okumadıklarımdan başlayın konuşmaya![]()
iyice sinir etti beni zaten çabucak bitireceğim sözç
Cınım bitirir misin şu Dorian'ı litfenn, bak sonra böyle ağzına ağzına çarpcaz çok zevkli olacak![]()
Sen kimsin ki Dorian hakkında konuşacaksın. Küstahç
Cınım bitirir misin şu Dorian'ı litfenn, bak sonra böyle ağzına ağzına çarpcaz çok zevkli olacak![]()

Sen kimsin ki Dorian hakkında konuşacaksın. Küstah![]()
Dikkat et bence onun kötü talihi sana bulaşır. dokunmadan vur. Mesela kürekleKonuşmayayım sadece o güzel mükemmel harikulade ağzına iki tane çakayım yeter
![]()
Günaydınnn bildirim yapıldı C Calcifer baskanim zaten bir tane okumuşumKöln Kadetrali, Masal Kalesi:Neuschwanstein, Ren Vadisi, Sanssouci Parkı ve Sarayı
Eki Görüntüle 2909215
Eki Görüntüle 2909216
Eki Görüntüle 2909217
Eki Görüntüle 2909218
Almanya'dan herkese günaydınlar kitap kurtları
Bildirimler yapıldı mı?
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen