• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer geçen ay bu kadar sayfa okuyabilmişim sadece. Şimdi burdan devam edicem de kitabı bitirince yarısı geçen ay okunmuş olucak bildirimi nasıl yapayım

Eklentiler

• 16307675124568937820807317398487.webp
    16307675124568937820807317398487.webp
    53 KB · Görüntüleme: 27
AĞUSTOS AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. Nikinik Nikinik 10 Kitap
1. @-Vera- 10 Kitap
2. @kk birinci noteri 7 Kitap
2. @Levaiz 7 Kitap
2. Arrietty_ Arrietty_ 7 Kitap
2. @Mehfam 7 kitap
3. @Nego 6 Kitap
3. @MelodiminEsi 6 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. Nikinik Nikinik 3224 Sayfa
2. @MelodiminEsi 2911 Sayfa
3. @-Vera- 2761 sayfa

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
124 ADET

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI

34.140 SAYFA

Dereceye giren ve girmeyen arkadaşları tebrik ederim. Geçen aya göre kitap okumamız iki katına katlanmış :KK73::KK73::KK73:
Dereceye giren giremeyen Herkesi tebrik ederim dün yoğunluktan bu mesajı kaçırmışım eline emeğine sağlık calcim

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. Nikinik Nikinik 10 Kitap
1. @-Vera- 10 Kitap
2. @kk birinci noteri 7 Kitap
2. @Levaiz 7 Kitap
2. Arrietty_ Arrietty_ 7 Kitap
2. @Mehfam 7 kitap
3. @Nego 6 Kitap
3. @MelodiminEsi 6 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. Nikinik Nikinik 3224 Sayfa
2. @MelodiminEsi 2911 Sayfa
3. @-Vera- 2761 sayfa

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
124 ADET

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI

34.140 SAYFA

Dereceye giren ve girmeyen arkadaşları tebrik ederim. Geçen aya göre kitap okumamız iki katına katlanmış :KK73::KK73::KK73:
Eline, emegine saglik C Calcifer kaptanim 😍 kitap okuyan herkesi tebrik ederim ☺️

Tess Gerritsen- Günahkar 179.sayfadayim.
Dizisini izledigim roman oldugunu da gec anladim. Isimler nasil da ayni diyorum 😂
Polisiye / gerilim tam bana göre ☺️

Cinayet olaylari,otopsi kismi cok guzel anlatilmis. Belki kendimden otopside bulundugum icin,kitapda sanki bende o odadayim hissi oluyor. Kokusu bile burnuma geldi :skandal: .
Kadavralari kesme sekli,organlari tek tek cikarip inceleme kismi 🤭
Bu gece bitmez ,yinede okumaya devam.

Tess Gerritsen- Günahkar 179.sayfadayim.
Dizisini izledigim roman oldugunu da gec anladim. Isimler nasil da ayni diyorum 😂
Polisiye / gerilim tam bana göre ☺️

Cinayet olaylari,otopsi kismi cok guzel anlatilmis. Belki kendimden otopside bulundugum icin,kitapda sanki bende o odadayim hissi oluyor. Kokusu bile burnuma geldi :skandal: .
Kadavralari kesme sekli,organlari tek tek cikarip inceleme kismi 🤭
Bu gece bitmez ,yinede okumaya devam.
Ekledim alisveris listeme 🤩

İyi geceler canım sevmiş olmana çok sevindim 😍 o gün öyle denk gelince mahçup olmuştum
Estagfurullah canim olur mu oyle sey. Herkesin zevki bir olmuyor. Kurk mantolu madonna daha cok tutulan bir kitap ama suan icin kuyucakli yusufu daha cok begendim ben sonu da onemli tabi 😇bir de ozellikle klasiklerin cogu surukleyici degil oldugu gibi kabullenip okumak lazim o zaman daha cok zevk veriyor🤗

Selam herkese! Kitaplarla buluşmanın vakti geldi sanırım. "Yanlış hayat doğru yaşanmaz" kitabını iki günde bitirdim. Şimdi Doğan Cuceloglu "var mısın" kitabına başlıyorum. Bakalım nasıl olacak? Daha önce ki kitaplarını hiç okuyamamistim, umarım bu güzel ilerler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X