- 12 Haziran 2019
- 20.023
- 123.704
- 598
- 37
Ben ilk buz gibi soğuk u okumuştum ve bayılmıştımSeveceğine eminim
Ben ilk Cerrah'ı okumuştum dedim tamamdır Tess bizimlesın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk buz gibi soğuk u okumuştum ve bayılmıştımSeveceğine eminim
Ben ilk Cerrah'ı okumuştum dedim tamamdır Tess bizimlesın![]()
Sadık Yalsızuçanlar - Gönül beklemeevet ve sanki bunu daha önce okudum ben. hangi kitap:)
Sadık Yalsızuçanlar - Gönül bekleme
Rica ederimdemekki bi yerde denk geldim bu kitabı okumadım:)
paylaşım için teşekkürler![]()
Rica ederimbolumleri kisa kisa kitapda. Ama anlatim sekli guzel :) insani cocukluguna goturuyor hemen ilk sayfalardaki konu.
Bakalim hosuma gitmeye devam edecek mi
Çok merak ettim şimdi.DAVAM
Necmettin Erbakan'ın milli sanayileşme için ne kadar mücadele ettiğini ve bu uğurda neleri feda ettiğini anlatmış. İlk motor fabrikasını kurarken bir çok engelle karşılaşmıştır. siyasete bir toplantı sonrası katılmaya karar vermiştir. Körfez savaşı ve Kıbrıs Barış hareketinde çok önemli rollerde oynamıştır.
Bence herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap.
Üniversiteye sınavsız girme hakkı varken sınavla girip 2. Sınıftan başlamış. Makine mühendisliğini bitirip Almanlar tarafından davet ile ortak iş yapmış.Çok merak ettim şimdi.
Beğenmene sevindim bende bayılmıştımSelaaammmmm
Notre Dame müzikalini izlemiş ve mest olmuş şekilde geldim
Yaaaa hangi kelimeleri arka arkaya dizsem de duygularımı anlatsam bilemiyorum.
Kitap zaten muhteşemdi müzikalde bir o kadar muhteşem, hayatımda bundan güzel bir gösteri izlediğimi hatırlamıyorum. Fırsatınız varsa kesinlikle kesinlikle izleyin derim![]()
Ya beğenmemek mümkün müBeğenmene sevindim bende bayılmıştım![]()
Notre dame de Paris müzikali diye malum sitede aratırsan orjinali var.bizimkiler Müzikleri falan acayip oturtmuş o fransızca kalıplaraYa beğenmemek mümkün mü
İzlemeden önce böylesine büyük ve ünlü bir eserde neden hiç tanınmış oyuncu yok diye düşünüyordum, izledikten sonra anladım nedenini.
Oyunculuk, dans, hele o sesler bayıldım bayıldım resmen, çok uzun süre etkisinden çıkamayacağım sanırım.