- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Tıpkı bir Anna. Bütün erkekler onun olsunCatherine ‘e gıcık olan tek ben miyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıpkı bir Anna. Bütün erkekler onun olsunCatherine ‘e gıcık olan tek ben miyim![]()
Anna bundan terbiyeliydiTıpkı bir Anna. Bütün erkekler onun olsun![]()
Hımm çok kutsal bir misyonmuşÖnce ben okuyunca unutuyorum![]()
Emin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturduAnna bundan terbiyeliydi![]()
Eylül
1.Katre-i Matem Iskender Pala/ 480 syf
2.Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan 136 syf
3.Kendimin Çocuğu Olsaydım Behavioral Scientist /236 syf
4.Hakkâri'de Bir Mevsim Ferit Edgü /198 syf
5.Tutunamayanlar Oğuz Atay /724 syf
6.Uğultulu Tepeler Emily Bronte/408 syf

8 gün de okuyabildim. Selim'in günlükleri kısımını ileriki yillarda tekrar okuyup yeniden bunalıma girmeyi düşünüyorumBirileri TUTUNAMAYANLAR ı okumuş![]()
Hahahahajaj kocasına hakaret edip duruyor onun için demiştimEmin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturdu![]()

Bence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştuHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
![]()
Kesinlikle haklisiniz.lise yıllarımdan beri vardı bu kitabım ama hep kendimi mental anlamda zinde hissecegim bi dönemi bekledim .kendimi iyi hissetmeme rağmen okurken halletmeyip hali altına supurdugum bazı düşüncelerim selim yüzünden yeniden su yüzüne çıktıBence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştu
Okuyacaklar teeekkk tek okuyacaklarKesinlikle haklisiniz.lise yıllarımdan beri vardı bu kitabım ama hep kendimi mental anlamda zinde hissecegim bi dönemi bekledim .kendimi iyi hissetmeme rağmen okurken halletmeyip hali altına supurdugum bazı düşüncelerim selim yüzünden yeniden su yüzüne çıktıokunması gereken bi kitap ama.siz okutursunuz arkadaslara başkanım
![]()
Aldım az onceHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
![]()
Nasıl olsa gidiyorum diye düşündü zaar düşman olmasınlar dedi amaEmin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturdu![]()
Okumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorumOkuyacaklar teeekkk tek okuyacaklar![]()
Bir başla da hangi kışa biter bilmemAldım az onceo zaman havalar soğumadan 10 metrekarelik balkonumda okuyayim
bana metrekare yazdıran telefonuma da yazıklar olsun
![]()
Bak bu umut oldu banaHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
![]()
Anacığım milletin diline düştümAldım az onceo zaman havalar soğumadan 10 metrekarelik balkonumda okuyayim
bana metrekare yazdıran telefonuma da yazıklar olsun
![]()
Ayyy şimdiden bir darlandımBir başla da hangi kışa biter bilmem![]()