- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Aşk olsun guzuummmAhsjahsjajja size de yaranılmıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun guzuummmAhsjahsjajja size de yaranılmıyor.![]()
Şirket sözünde durmadı gelmedi henüzBenim de her işim geç olur
Canımsın geçmiş olsunTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Benim artık kronikleşmiş durumda senelerden beri. Dönemsel olarak nüksediyor. Sıcak su buharını yapıyorum sadece geçici bir rahatlama sağlıyor. Ama bu masajı deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederimBirde baştan çok elmacık kemiklerim ve çeneme vuruyor ağrı
Günaydın![]()
Geçmiş olsun kızlarOfff merhaba ben
İki gündür baş ağrısıyla geziyorum, geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kızlar Allah şifa versin
Eşim evde olacak giremem ama hepinize şimdiden afiyet bal şeker olsun![]()
Hiç araştırmadım akupunktur. Genelde her doktor ameliyat diyor ama kuzenim oldu 2 yıl sonra tekrarlamaya başladı yineAkupunktur denedin mi ?
Bi arastir denemediysen yaptir bence cok iyi gelir. Yuzdeki Akupunktur noktalarina masaj da yapabilirsin kan akisi saglandigi icin iyi geliyor yuzdeki sinirlere bende sureklj bas agrisi ceken biriyim boyun ve yuz deki bolgelere masaj yapip baski uyguladigimda (Akupunktur noktalari) gecici de olsa ise yarar ve hafiflerim.
Cene agrisi kemiklere masaj yapinca rahatlama oluyor mu ?
Teşekkür ederimCanımsın geçmiş olsun
Teşekkür ederim calciGeçmiş olsun kızlar![]()
Geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin
Eşim evde olacak giremem ama hepinize şimdiden afiyet bal şeker olsun![]()
Eleadora hanımcım geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kızlar![]()
Uçurtma Avcısı kitabını okuyorum. Akşam geç vakit ancak tlfna bakabileceğim için simdeden yazayım dedim başkanımSüper olur. O zaman herkes akşam okuduğu kitap ve kahve ile birlikte saat 21.00 paylaşım yaparsa çok sevinirim
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@_BuRc_
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
@hedef54kg
@Mistik hanim
Marhaba arkadaşlar.Bu ay okuyacağım bazı kitapları kitap fuarından aldım bugün. Yarın da Parfümün Dansı ,Od ve Fareler ve insanları alicam inşallahHerkese mutlu,sağlıklı ve bol okumalı bir ekim diliyorum
Eki Görüntüle 2925526
Ağladığın ender kitaplardan biriydiUçurtma Avcısı kitabını okuyorum. Akşam geç vakit ancak tlfna bakabileceğim için simdeden yazayım dedim başkanım![]()
Çok iyi olurParfümün Dansı'nı bu ay beraber okuyalım mı?
Bende çok etkilendim. Üstelik anlatılanların gerçek olması ve hâlâ da aynı zulmün yaşanıyor olması çok üzücüAğladığın ender kitaplardan biriydi![]()
Umarim fayda sağlar ☺Hiç araştırmadım akupunktur. Genelde her doktor ameliyat diyor ama kuzenim oldu 2 yıl sonra tekrarlamaya başladı yineAntibiyotik kullanınca kuruyor rahat ediyorum uzun süre. Masaj yaparken rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar ağrılar başlıyor çok geçici bir çözüm benim için. Belkide doğru noktaları bulamıyorum. Akupunkturu araştırayım bir. Aklıma yattı bu
![]()
Bunu geçen aylarda okumadık mı biz yaParfümün Dansı'nı bu ay beraber okuyalım mı?
Bende de var calci okumadım daha bendeParfümün Dansı'nı bu ay beraber okuyalım mı?
Yok canım normal zamanda ağrımıyor çenem sadece sinüslerim dolduğu zaman ağrıyor.Umarim fayda sağlar ☺
Gece uykusunda dislerini sıktığın icinde cene agrisi oluyor olabilir mi ? Farkinda degiliz çünkü uyurken sabahlari agri ile uyaniyorsan bu da bir neden olabilir.
Antibiyotik surekli kullanilmamali cok zararli vucudun dengesi şaşıyor fazlasiyla.
Maalesef sinuzitin en iyi onlemide boyun ve alin kisminin üşümemesi cereyana maruz kalmamasi dikkat ediyorsundur illaki.
Fazlasyla cekiyorim bende bas agrisini bu yuzden cok iyi anlıyorum seni![]()
Siz okudunuzBunu geçen aylarda okumadık mı biz ya![]()
Geçmiş olsun canımYok canım normal zamanda ağrımıyor çenem sadece sinüslerim dolduğu zaman ağrıyor.