• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım 🤗

Teşekkür ederim 🤩

Benim artık kronikleşmiş durumda senelerden beri. Dönemsel olarak nüksediyor. Sıcak su buharını yapıyorum sadece geçici bir rahatlama sağlıyor. Ama bu masajı deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederim 🥰Birde baştan çok elmacık kemiklerim ve çeneme vuruyor ağrı
Canımsın geçmiş olsun

3 gündür evde herkes boğaz ağrısı nezle dökülüyor Dr gittik test falan olmasına gerek yok dedi ben hariç bu ay çok yogunluk var ben iyiyim ama akşam olunca pert oluyorum mazeretim bu bu ay beni mazeretli yazarmisin ki C Calcifer cunku Ekim'de hiç kitap okuyabileceği mi sanmıyorum
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin ❤️❤️🌹🌹

Eşim evde olacak giremem ama hepinize şimdiden afiyet bal şeker olsun 😍
Teşekkür ederim canım 😍
Akupunktur denedin mi ?
Bi arastir denemediysen yaptir bence cok iyi gelir. Yuzdeki Akupunktur noktalarina masaj da yapabilirsin kan akisi saglandigi icin iyi geliyor yuzdeki sinirlere bende sureklj bas agrisi ceken biriyim boyun ve yuz deki bolgelere masaj yapip baski uyguladigimda (Akupunktur noktalari) gecici de olsa ise yarar ve hafiflerim.

Cene agrisi kemiklere masaj yapinca rahatlama oluyor mu ?
Hiç araştırmadım akupunktur. Genelde her doktor ameliyat diyor ama kuzenim oldu 2 yıl sonra tekrarlamaya başladı yine🤷‍♀️ Antibiyotik kullanınca kuruyor rahat ediyorum uzun süre. Masaj yaparken rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar ağrılar başlıyor çok geçici bir çözüm benim için. Belkide doğru noktaları bulamıyorum. Akupunkturu araştırayım bir. Aklıma yattı bu🤭
Canımsın geçmiş olsun
Teşekkür ederim ☺️
Geçmiş olsun kızlar ❤️
Teşekkür ederim calci💜

Marhaba arkadaşlar.Bu ay okuyacağım bazı kitapları kitap fuarından aldım bugün. Yarın da Parfümün Dansı ,Od ve Fareler ve insanları alicam inşallah 😌Herkese mutlu,sağlıklı ve bol okumalı bir ekim diliyorum 🌿
Screenshot_20211001-174828_Gallery.webp

Marhaba arkadaşlar.Bu ay okuyacağım bazı kitapları kitap fuarından aldım bugün. Yarın da Parfümün Dansı ,Od ve Fareler ve insanları alicam inşallah 😌Herkese mutlu,sağlıklı ve bol okumalı bir ekim diliyorum 🌿Eki Görüntüle 2925526

Parfümün Dansı'nı bu ay beraber okuyalım mı?

Hiç araştırmadım akupunktur. Genelde her doktor ameliyat diyor ama kuzenim oldu 2 yıl sonra tekrarlamaya başladı yine🤷‍♀️ Antibiyotik kullanınca kuruyor rahat ediyorum uzun süre. Masaj yaparken rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar ağrılar başlıyor çok geçici bir çözüm benim için. Belkide doğru noktaları bulamıyorum. Akupunkturu araştırayım bir. Aklıma yattı bu🤭
Umarim fayda sağlar ☺

Gece uykusunda dislerini sıktığın icinde cene agrisi oluyor olabilir mi ? Farkinda degiliz çünkü uyurken sabahlari agri ile uyaniyorsan bu da bir neden olabilir.
Antibiyotik surekli kullanilmamali cok zararli vucudun dengesi şaşıyor fazlasiyla.
Maalesef sinuzitin en iyi onlemide boyun ve alin kisminin üşümemesi cereyana maruz kalmamasi dikkat ediyorsundur illaki.
Fazlasyla cekiyorim bende bas agrisini bu yuzden cok iyi anlıyorum seni🙃

Umarim fayda sağlar ☺

Gece uykusunda dislerini sıktığın icinde cene agrisi oluyor olabilir mi ? Farkinda degiliz çünkü uyurken sabahlari agri ile uyaniyorsan bu da bir neden olabilir.
Antibiyotik surekli kullanilmamali cok zararli vucudun dengesi şaşıyor fazlasiyla.
Maalesef sinuzitin en iyi onlemide boyun ve alin kisminin üşümemesi cereyana maruz kalmamasi dikkat ediyorsundur illaki.
Fazlasyla cekiyorim bende bas agrisini bu yuzden cok iyi anlıyorum seni🙃
Yok canım normal zamanda ağrımıyor çenem sadece sinüslerim dolduğu zaman ağrıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X