• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun şimdiden 😍😘
😍
Kizzllarr iyi aksamlar herkese afiyet olsun bol okumali bir aksam olsun😇😍 ben kahveyi arkadasta ictim. Eve yeni geldim birazdan baslayacagim kitabima. Kahvesiz kabul ederseniz foto atayim 🤣
at ;)
Eki Görüntüle 2925619
Evde değilim ama asla eksik kalamam gündüz çekmiştim😀

size de afiyet olsun kızlar 😍

ben bu kitabı geçen yıl aldım kedi resmi hoşuma gitti :D okumaya çalıştım ağır geldi ama yavaş da olsa okuyacağım 💘

Kahvemin boyutunu görmezden gelin lütfen :KK70:
IMG_20211001_215904.webp

İlk defa duyduğum ve kesinlikle deneyenlerin işe yaradigini söylediği bir şey tavsiye edicem 🤦🏻‍♀️ burun delikleeinizi birer diş sarimsakla tıkayıp 15 dk beklemek sinusleri temizliyormuş. Sanırım küçük de olsa buruna sokulan kısım kesiliyor o şekilde konuluyor😁 umarım faydası olur
Bunu duyunca ben:ruh:

😍

at :KK66:

size de afiyet olsun kızlar 😍

ben bu kitabı geçen yıl aldım kedi resmi hoşuma gitti :KK70: okumaya çalıştım ağır geldi ama yavaş da olsa okuyacağım 💘
Kusssuummm sen de mi geldin buraya daha yeni gördüm yaa nasil sevindim 🤗💕💕

Bende kahve de yok bi renk katayim dedim 🤭 cok cok ama cok sürükleyici bi kitaba ihtiyacim var o kitap bu kitaptir umarim 😂

Eklentiler

• 20211001_221522.webp
    20211001_221522.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar kızlar
o kdr keyifsizim ki en sevdiğim aktivite olan kitap kahve paylaşımna bile katılamadım tümgün girmediğim için görememişim suc ve cezadayım hala günlerdir elimde kitap öyle güzel hevesle başlamıştım ki ... Hayat işte her zaman hayal eettiğin gibi gitmiyor

Tanrı olmak zor iş başlamıştım ama baktım anlamıyorum hemen değiştirdim. Üst üste kişisel gelişim yormuştu akıcıı bir kitap lazımdı eşimin tavsiyesiyle Ben Kirke ye başlıyorum.

C Calcifer kitap bitiminde yorum yapılmasını istiyorsun çok da güzel oluyor ama ben yazamıyorum. Yani kalemim hiç iyi değil. Kafamı da toplayamıyorum. 1 aydır öfke dansını okuyorum ne kadar not alarak ilerlesem de başları uçtu gitti🤭

Şöyle kabaca bir kaç cümleyle yazarsam.
Kadınlara yönelik yazılmış bir kitap. Çeşitli hikayeler üzerinden verilen taktikler ile öfkeyi kontrol etmeden ziyade daha temelden öfkelenmemeyi anlatıyor. Özü öfkeli isen değişmen lazım.

C Calcifer
Kitap önerisi ile de geldim☺️

Ben iki alanda iki kitap önermek istiyorum.
1- Rezonans kanunu Kişisel gelişim
2- Yaşlı adamın savaşı. Fantastik-bilimkurgu

Aslında gönlümden herkesin okumasını çok istediğim rezonans kanunu ama alan olarak çok sevilmeyeceğini düşündüğüm için ikinci seçeneği vermek istedim. Dili akıcı anlatımı güzel. Sıkacağını sanmıyorum. 204 sy

Yaşlı adamın savaşı da çok beğendiğim okurken elimden bırakmak istemediğim bir kitap.
Seçim sizin kaptan 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X