Şimdi sonucu aldım, hsil. Cin 3. Yıkılmış durumdayım. Dr u da yurt dışında kızımınİnşallah tertemiz gelir haber verirsiniz burayada
Sonuç çıktı. Hsil, yani cin 3. Dr u yurt dışında. Moralimiz haliyle bozuk. Kanserden önceki son aşama bu. Leep soğuk ya da sıcak konizasyon yapılacak sanırım. Hangisi daha iyi araştırıcaz. İyi dileklere ihtiyacımız varGeçmiş olsun bendede 16.18 vardı kolkoskopide beyaz alan bendede görülmüştü çok şürkür sonuç temiz gelmişti .kızınızın sonucu çıktımı
Canm korkmauın bunada şükür cin 3 den leep yada konizasyon hangisi olur dr karar verir bu hemen ilerlemez çok kişi oluyor bu işlemi bitip gidiyor temizliyorlar o bölgeyi ben yakın arkadaşm da hsil hgsl bir kaç şey çıkmıştı leeple kutuldu şimdi çok iyi tatiller de geziyor temizlendi bitti ve negatif oldu evham yapmayın lütfen şükür ki farkedilmiş ilerlememiş kötü düşünmeyin iyi düşnün iyi olsunSonuç çıktı. Hsil, yani cin 3. Dr u yurt dışında. Moralimiz haliyle bozuk. Kanserden önceki son aşama bu. Leep soğuk ya da sıcak konizasyon yapılacak sanırım. Hangisi daha iyi araştırıcaz. İyi dileklere ihtiyacımız var
TeşekkürlerCanm korkmauın bunada şükür cin 3 den leep yada konizasyon hangisi olur dr karar verir bu hemen ilerlemez çok kişi oluyor bu işlemi bitip gidiyor temizliyorlar o bölgeyi ben yakın arkadaşm da hsil hgsl bir kaç şey çıkmıştı leeple kutuldu şimdi çok iyi tatiller de geziyor temizlendi bitti ve negatif oldu evham yapmayın lütfen şükür ki farkedilmiş ilerlememiş kötü düşünmeyin iyi düşnün iyi olsun
Merhaba hpv hangi türü var sizde? Bende hpv 16 cın1 pozitif malesef aynı şeyi yaşıyoruzMerhaba benim kolposkopide alınan parçada sonuç Cın 1 geldi bende temiz gelsin diye umuyordum hep ama olmadı haftaya salı günü tekrar kontrole gideceğim hangi ilaçları verecek ona göre kullanacağım bilmiyorum umarım geçer süreç çok yorucu gerçekten....
Merhaba , cok geçmiş olsun. 1 yıl sonra ne şekilde negatif oldunuz leep, kontrol vs neler uygulandı sizeBen koldan olmuştum hpv aşısı iki gün sonra ağrıyla farkettim koltuk altında şişlik oldu lenf bezi şişdi 6 aydr aynı kimisi küçlür dedi kisi aşıdan olmaz dedi yani berbat bir psikolojik tranva oldu bende keşke olmasaydm hpv 16.18 vardı bir yl sonra negatif oldum ama ascus çıktı bu seferde bilmiyorum ne yapcam len için jinekoloji biyopsi yapmak lazm dedi diyerleri takip diyor
Merhaba evet benimde hpv16 Cın1 maalesefMerhaba hpv hangi türü var sizde? Bende hpv 16 cın1 pozitif malesef aynı şeyi yaşıyoruz
Hiç bir şey uygulanmadı kolkoskopi yapılmıştı temmuz z sonuç geldiği için bir işlem olmadı çok şükrMerhaba , cok geçmiş olsun. 1 yıl sonra ne şekilde negatif oldunuz leep, kontrol vs neler uygulandı size
Hiç biri olmadı şükür sarmsak zencefil çörek otu bal karşmları yaptım gümüş suyuda kullanmştmMerhaba , cok geçmiş olsun. 1 yıl sonra ne şekilde negatif oldunuz leep, kontrol vs neler uygulandı size
Gümüş suyunu Nerden alıyorsunuz , trendyoldakiler orjinal midirHiç biri olmadı şükür sarmsak zencefil çörek otu bal karşmları yaptım gümüş suyuda kullanmştm
3 ayda tamamen negatife ni döndünüz çok güzel. Bende de 4 farklı tip bar 16 ve 18 dahil. Çok üzgünümMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun… Ben de 3 ay önce HPV 16/45/52 olduğumu öğrendim. Açıkçası ilk duyduğumda ne yapacağımı bilemedim, çok korktum ve kafam karmakarışık oldu. Sonra doktorum bana Colpofix isimli bir ürünü önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama doktorum ürünün etkili olduğunu, moralimi yüksek tutmam gerektiğini anlattı. Ama gerçekten çok zor bir süreç ne yapacağımı bilmiyordum ve böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum.
doktorun önerdiği ürünü araştırdım ve 3 ay kullandım . Bununla birlikte sigarayı tamamen bıraktım, bağışıklığımı güçlendirmek için daha sağlıklı beslenmeye başladım. İki hafta önce de tekrar test verdim sonucum negatif geldi çok şükür tabi hala bağışıklık sistemi güçlendirmeye çalışıyorum ve sigara da tek tük içmeye başladım bu konuda daha hassasım umarım siz de tez zamanda sağlığınıza kavuşursun asla modunu düşürme en önemlisi
Çok geçmiş olsun sonucunuz ASCUS gelmişti, bu durum enfeksiyona da bağlı olabiliyor endişe etmeyin lütfen, tekrar test verdiniz mi son durum nasıl acaba? Bende hpv ile 15 ay mücadele ettikten sonra; henüz 1 ay önce tip 18' den negatife döndüm de.Bir sorun çıkmaz inşallah işlemden sonra yazarsın burayada herşey geçip gidiyor rabbim kötüsünden korusun herkesi bende aralıkda vercem test inşallah ascus gitmiştir çok yıpranmştm o hpv sürecinde şimdi neden bu kadar taktım kafaya diye kızyorum kendime
Merhaba bende hergün sarımsak karabiber zerdeçal sumak karıştırıp tüketiyorum yoğurtla ,aç karnına çörek otu öğütüp suyla içiyorum,akşamda andız otu çayı kaynatıp içiyorum,fazla mı abartıyorum,böbrek yada karaciğere zarar gelir diyede korkuyorum,hergün D vitamini takviyeside alıyordumHiç biri olmadı şükür sarmsak zencefil çörek otu bal karşmları yaptım gümüş suyuda kullanmştm
Deflagyn ile hpv 16 cin1 gitti tavsiye ederimMerhaba evet benimde hpv16 Cın1 maalesef
Çok geçmiş olsun sonuçlarınız erken çıkmış özel hastanede mi oldunuz. Bende 11 temmuzda oldum 20 gün lekelenmenin ardından dün adet oldum normal devam ediyor şimdilik. Bi kaç arkadaşta böyle yoğun kanamadan bahsetmişti ama geçiyor korkmanıza gerek yokBen leep oldum arkadaşlar çok şükür sınırlar temiz çıktı 18 inde oldum ilk 2-3 gün çok az lekelenmem oldu benim öyle devam etti 8. Gün çok kanamam gelmeye başladı hala devam ediyor doktor normal dedi sizler leep oldunuz mu kanama ne kadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?