- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Aynen öylegereksiz alinganlik yapmissiniz..
hastane yonetimine sikayet edebilirsiniz ilgili alaka eksikti diye ama, hayat kadini gibi hissettirmek falan sacma. bu hastaliklara sahip normal bir suru insan var..siz kafa yapinizi degistirin sonra insanlarin davranislarini kisisel algilamazsiniz.
Size küfretmek istiyorum ama ona bile değmezsiniz..Bu doktorları dövenler boşa dövmüyor var ya! Ne sanıyorlar acaba kendilerini? Insan gibi bilgilendirse ,yapman gereken tahlilleri açıklasa geberirler, ağızları yapışır. Ben kaç kere özel hastanelerde gidip paramla rezil olmusum sonu şikayetle bitmiş ...
Ne bicim konusuyorsunuz siz?
Ne bicim insansiniz oncelikle?
Ne mezunusunuz?
Topluma ne gibi faydaniz var sizin?
Ev isleri yaparken atom parcaliyorsunuz sanirim ki doktorlari begenmiyorsunuz.
Yillarca ne olusa olsun kafasini kaldirmadan insan sagligi icin dirsek curutmus insanlarin dovulmesi normal mi?
Pogaca borek yapmaktan baska maharetleri var bu insanlarin bilin istedim.
Yazik bi de kadin olacaksiniz, sizin yetistireceginiz evlat olmak istemezdim.
Yazik
Kusura bakmayın ama başka bir yol bırakmıyorlar. Ne şikayet edebileceğimiz bir yer var ne bu kişilere yaptırım yapacak bir kurum.Sen kendini ne sanıyorsun ?
Bu kadar kişinin okuduğu bir forumda şiddeti savunabileceğini mi düşünüyorsun ?
Üstelik beğenilmiş bile bu yorum.Korkunç!
Merhabalar. Yedi yıl önce ikinci evliliğimi yaptım. Altı ay sonra bikini bölgesinde bir oluşum fark ettim, ama saçma bir şekilde umursamadım. Geçenlerde bir yazı okuyunca bunun genital siğil olabileceğini düşünerek doktora gittim. Doktor kesin teşhis koyamadığı için cildiye ve Zührevi bölümüne gönderdi. Kadın, genital siğil olduğunu söyledi birkaç test yazdı. Ne testi olduğunu bilmeden gittim. Kan alınması sırasında hiç problem yaşamadığım halde, bu sefer hemşire resmen kolumun canına okudu ki testlerin hıv ve frengi testi olduğunu öğrendikten sonra korkudan olduğunu tahmin ettim bu durumun. Bana bilgi verilmeden bu testleri yaptılar. Ben yine iyi düşündüm, tedbirli davranmıştır dedim ama en son test sonuçları çıktıktan sonra tipleme yaptırmam gerekiyor mu diye birkaç kez sormama rağmen kadın net bir şekilde hayır dedi. Resmen beni yönlendirmemeyi seçti. Tatmin olmadığım için başka bir doktora gittim, acil olarak keteme gidip tip belirlemesi yapmamam gerekiyormuş. Ona göre de yol haritası belirlenecekmiş. Şimdi ben ciddi anlamda rencide oldum bilgi dahi verilmeden bu testler yapıldı, sorduğum sorulara cevap dahi verilmedi üstelik böyle hayati bir konuda yanlış yönlendirme yapıldı. Afedersiniz ama hayat kadını muamelesi gördüğümü hissettim resmen. Şimdi bu konuda ne yapabilirim yasal olarak ya da yapabileceğim bir şey var mı? Bu tarz tahlillerde onam formu filan imzalanır mı? Bilgisi olan varsa minnettar kalırım.
Kusura bakmayın ama başka bir yol bırakmıyorlar. Ne şikayet edebileceğimiz bir yer var ne bu kişilere yaptırım yapacak bir kurum.
Kan tüp barkoduna baksaydınız üzerinde hiv yazmadığını görürdünüz :) hiv istense de barkodda istenen tetkikin adı yazmaz.Canım benim de başıma geldi benzer bir şey genel hrevi testleri yaptırırken hemşirenin bakışları falan değişti dudak ükmeler üstten üsstten konuşmalar falan aşırı sinir oldum ama hayat kadını muamelesi için değil gerçekten öyle olsam da profesyonelce işini yapamadığı için. Çünkü gerçekten hayat kadını olsaydım o testlerin bir anlamı olacaktı işin ucunda halk sağlığı var ki bu onun asli görevi. Her eyse ben de her yere şikayet etmeyi f alan düşünürken kadının eli kaydı kanım üzerine geldi iğne eline battı falan. Sonra bana bulacıcı hastalığın var mı diye sordu. Yaptırdığım testler de hepatitler hiv vs. Direk "valla ben de onu öğrenmeye geldim hep birlikte görücez sonuçları" diyip kocaman bir sırıtış yaptım. O iki gün uyku uyumamıştır kesin aids miyim diye onun korkusu yetmiştir
Neden herkes hemen kötü doktor anısını anlatıyor ki anlamıyorum. Bu doktorları yaftalamak, onlara karşı insanları doldurmaktan başka bir şey değil.
Mesela neden kimse çıkıp da “ya bu bankacıların hepsi dayaklık, yüzüme gülmeden işlem yaptı” ya da “bu pompacıların hepsini döveceksin, 1 lira eksik verdi özür de dilemedi” demiyor.
Ben şiddeti savunmuyorum ama nedense başka mesleklere değil de hep bi doktorlara saldırma var.
Farkında değiliz belki ama bunlar şiddeti hakareti kolaylaştıran eylemler.
Bir doktor işini iyi yapmamış olabilir, yanlış yapmış olabilir tamam olmasın bu da bizim canımız, bazen geri dönüşü olmayan şeyler olabilir kesinlikle doktor hatasını da savunmuyorum ama bunun çözümü şiddet değil,
Beğenmezsek başka doktora gideriz o doktoru da şikayet ederiz gerekli yerlere.
Ben bıktım vallahi sürekli haberlerde doktora şiddet haberi görmekten.
Sadece doktor değil.Doktor ve öğretmen.İnsanların en hassas oldukları iki nokta sağlık ve çocukları.O yüzden sanıyorlar ki her türlü muameleyi yapabilirler bu insanlara.İstedikleri kadar aşağılayabilirler,kafalarına bir şeyler fırlatabilirler.Bugün o ''hak ediyor'' dedikleri insanların yardımına muhtaç kalmaz umarım hiçbiri.
Özür dilerim konu sahibi,konu dışı yazıyorum sürekli ama bu tarz yorum görünce sinirlerim bozuluyor kendime hakim olamıyorum.
Bu doktorları dövenler boşa dövmüyor var ya! Ne sanıyorlar acaba kendilerini? Insan gibi bilgilendirse ,yapman gereken tahlilleri açıklasa geberirler, ağızları yapışır. Ben kaç kere özel hastanelerde gidip paramla rezil olmusum sonu şikayetle bitmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?