- 5 Eylül 2025
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi kararsizkadin1
-
Tamamen atmış biri olarak söylüyorum atılıyor semar testim de tertemiz çıktı en tehlikelisi dahil hepsi gitti stresten uzak dur yemene icmene dikkat et bağışıklık güçlendirHerkese merhaba. Hpv vücuttan tamamen atılan bir virüs müdür? Hekimler bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Neye inanacağımı şaşırdım.
Geçmişte bu virüsü kapmış biriyle evlilik sürecine girer miydiniz? Bildiğim kadarıyla erkeklerde bu virüsü net tespit eden bir test de bulunmuyormuş.
Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
Şimdi iki türlü yazan da olacak ama doktorlar daha karar verememiş biz nasıl verelim?.benim mantığıma göre atılıyordur.Herkese merhaba. Hpv vücuttan tamamen atılan bir virüs müdür? Hekimler bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Neye inanacağımı şaşırdım.
Geçmişte bu virüsü kapmış biriyle evlilik sürecine girer miydiniz? Bildiğim kadarıyla erkeklerde bu virüsü net tespit eden bir test de bulunmuyormuş.
Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
Off bence ile bilimsel bir düşünce mi beyan edilir?Evlenmem kadında etkisi daha kötü. Virüs kalıcı bence sadece erkeğin bağışıklığı güçlü olduğu için pasif duruyor sadece bence. Güvenemem.
Hayır aşının yan etkileri konusunda çekincelerim var.Sizde aşı var mı
Aşının yan etkisinden korkuyorsunuz ama rahim ağzı kanseri riskinden korkmuyor musunuz? Buradaki yorumları da anlayamadım.Hayır aşının yan etkileri konusunda çekincelerim var.
Ben olsam kanserin etkileri konusunda çekince sahibi olurdum. Kanserin aşısını buldular resmen ama hala ikna olmuyor insanlar. Ne diyim.Hayır aşının yan etkileri konusunda çekincelerim var.
Nasıl aşısı var? Doktor musunuz?Ben olsam kanserin etkileri konusunda çekince sahibi olurdum. Kanserin aşısını buldular resmen ama hala ikna olmuyor insanlar. Ne diyim.
Lütfen olayı basitleştirmeyin. Bilmeden bu virüsü kapmak ayrı mesele. Elbette tedavisi de var ama bile bile böyle bir risk... Çok sevdiği kişi acaba onun için böyle bir riski alır mı?Toplumda her 5 kadından 1i HPVyi farkında olarak/olmayarak atıyor.
Hpv grip gibi herkeste görülen bir şey haline gelmeye başladı. Aşılarınızı olun kanserden korur
Hiç mi Gardasil duymadınız? İlginç. Çocuklara yapılıyor artık kanser olmasınlar diye. Sosyal medya inliyor ücretsiz aşı diye. Rahimağzı kanseri önlenebilen nadir kanserlerden biri.Nasıl aşısı var? Doktor musunuz?
Bağışıklıkta kadınlar daha iyi konumda.kadinlar bulaşıcı hastalıklara karşı bilimsel açıdan daha dirençlidir. Nedeni de çocuk bakıyor olmamız.Evlenmem kadında etkisi daha kötü. Virüs kalıcı bence sadece erkeğin bağışıklığı güçlü olduğu için pasif duruyor sadece bence. Güvenemem.
Bilimsel düşünce beyan etmiyorum. Arastirmalarim sonucu vardığım kanı. Sizene yorumumdan sormuş söylüyorum polemik yaratmayın! Herkes kendi yorumu ile ilgilensin. Ben uzmanlardan profesörlerden dinledim bazı hastalar da kalıcı hale gelebilir yaşam tarzından dolayı kronikleşebilir diyor. Bağışıklık sistemi zayıf ise. Sizin kaynağınız ne siz uzman mısınız? Her HPV de rahim kanseri yapmıyor hanımefendi bazı tipleri yapıyor.Tamamen şans.Off bence ile bilimsel bir düşünce mi beyan edilir?
HPV atılabilen bir virüs, HIV baskılanıp pasif gibi duruyor. HPV atılmasaydı topumuz rahim kanserinden gitmiştik
Nereden bileceksiniz evlendiğiniz kişinin enfekte olup olmadığını bunun erkekte HIV veya sfiliz gibi kesin testi yok ki ayrıca
Bende genel kansere aşı bulundu sandımHiç mi Gardasil duymadınız? İlginç. Çocuklara yapılıyor artık kanser olmasınlar diye. Sosyal medya inliyor ücretsiz aşı diye. Rahimağzı kanseri önlenebilen nadir kanserlerden biri.
Alakasi yok şuan kimin bağışıklığı iyi kestirilemez. Aşılar, gıdalar herşey vücut direncini bozdu bence.Bağışıklıkta kadınlar daha iyi konumda.kadinar bulaşıcı hastalıklara karşı bilimsel açıdan daha dirençlidir. Nedeni de çocuk bakıyor olmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?