Hpv ve evlilik kararı

Bağışıklıkta kadınlar daha iyi konumda.kadinlar bulaşıcı hastalıklara karşı bilimsel açıdan daha dirençlidir. Nedeni de çocuk bakıyor olmamız.
Çok gereksiz bir yorum olmuş. Rahim ağzı kanseri yüzünden ölen bir sürü kadın var. Çocuk bakmayla ne alakası var.

siz penisin içşnde örnek diyince insanlar parça alınıyor sanabilir , sprem ve penis derisine çubuk sürtülerek alınıyordu en son .yorumunuz doğru ama ekleme yapmak istedim

Sizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?

siz penisin içşnde örnek diyince insanlar parça alınıyor sanabilir , sprem ve penis derisine çubuk sürtülerek alınıyordu en son .yorumunuz doğru ama ekleme yapmak istedim

Tabi tabi yapın ben uzmanım demiyorum tabi ki parça almıyorlar ben daha yüzeysel anlattım. İdrar kanalı içinden alıyorlarmış kulak çubuğu gibi aynen.

Sizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?

İlk cümle orta 1 İngilizcesi falandır sanırım. "There aren't any HPV tests for males." diyor. Male erkek demek, any hiç demek HPV testi de HPV testi demek Bence de uğraşmayın, burada deneyi olsa yapsanız gene çocuk bakmayarak ölümsüzlüğü falan bulacağımızı düşünen biri ya da benzerleri çıkacak.

Konu sahibi erkeklerde hpv testi sağlık bakanlığının onayladığı şekilde test ediliyor .İsteyen istediğini yazsın sadece bu testler hasyanede yapılmıyor doğrudan labaratuarlarda örnek verilip yapılıyor. Bilsişim kadarıyla ankara istanbul ve antalya sa bu testi yapan labaratuarlar var .yani türkiyede 3 yerde yapılıyordu istanbuldakinin ismi mavi lab dı .Test almadan asla evlenme ama ben olsam test negatif gelsede evlenmezdim .

Çok gereksiz bir yorum olmuş. Rahim ağzı kanseri yüzünden ölen bir sürü kadın var. Çocuk bakmayla ne alakası var.
Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.

Okuduğunu bir kişi bile anlamamış mi? Hayret doğrusu.kadinlarin bulaşıcı hastalıklara karşı direnci bilimsel olarak daha iyi dedim.nedeni de hani biz çocuk bakıyoruz ya hani çocuklar çok bulaşıcı hastalığa yakalanıyor ya.hani kadınlar da evrimsel olarak bu yüzden bulaşıcı hastalıklara karşı daha dirençli diyorum mantıken.baktim anlaşılmayacak tarzda da yazmamışım.bir de kendinizden eminsiniz.

Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.
Hanımefendi bu grip değil kanser virüsü özellğide sadece kadınları kanser yapması nadiren erkekleri kanser yapması .kadınlar bu virüsü kapınca doğrudan rahimağzı kanseri oluyor .erkeklerin zaten rahmi yok :)

Okuduğunu doğru anla. Karşılaştırma yapmadım. Enfekte olan kişi bağışıklığı güçlü ise kendisine zararı olmaz ama kadına geçebilir diyorum. Eğer virüs varsa..
Erkeklerin de bağışlıklığı zayıf ya da güçlü olabilir. Bir kadın daha dirençli olabilir bir erkekten ayrıca.

Hiç mi Gardasil duymadınız? İlginç. Çocuklara yapılıyor artık kanser olmasınlar diye. Sosyal medya inliyor ücretsiz aşı diye. Rahimağzı kanseri önlenebilen nadir kanserlerden biri.
26 yaş kotası koydular ona da durumu iyi değil ise yapılıyor. Çok pahalı bir aşı. Bence bunu ücretsiz herkese yapmalı bir ülke çocukken.

Güvenilir testten kastınız ne gayette yapılıyor her testte sapma olabilir .Test yaptırıp tanı alanların ki yanlış mı yani ?
Evet, testin sonucu güvenilir değil. Kim yapıyor bu testi atar mısınız? Hangi kurum ve testin adı ne? Size cleveland clinic sayfasını attım, orada açıkça rahimağzı olanlar için test var diyor. Diğer testin adı ne?

Sonuçta kanserden bahsediliyor, rahim ağzı kanseri erken teşhis edilmediğinde ölümcül olabilir. Grip gibi lanse edilmesin lütfen. Çoğu kadın da zaten bu kanseri ilerleyince fark eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…