- Konu Sahibi kararsizkadin1
-
Ay keşkeBende genel kansere aşı bulundu sandım
Çok gereksiz bir yorum olmuş. Rahim ağzı kanseri yüzünden ölen bir sürü kadın var. Çocuk bakmayla ne alakası var.Bağışıklıkta kadınlar daha iyi konumda.kadinlar bulaşıcı hastalıklara karşı bilimsel açıdan daha dirençlidir. Nedeni de çocuk bakıyor olmamız.
siz penisin içşnde örnek diyince insanlar parça alınıyor sanabilir , sprem ve penis derisine çubuk sürtülerek alınıyordu en son .yorumunuz doğru ama ekleme yapmak istedimBilimsel düşünce beyan etmiyorum. Arastirmalarim sonucu vardığım kanı. Sizene yorumumdan sormuş söylüyorum polemik yaratmayın! Herkes kendi yorumu ile ilgilensin. Ben uzmanlardan profesörlerden dinledim bazı hastalar da kalıcı hale gelebilir yaşam tarzından dolayı kronikleşebilir diyor. Bağışıklık sistemi zayıf ise. Sizin kaynağınız ne siz uzman mısınız? Her HPV de rahim kanseri yapmıyor hanımefendi bazı tipleri yapıyor.Tamamen şans.
Erkekte HPV testi yapılıyor ayrıca. Siğili olmasa bile penisin içinden örnek alarak yapabiliyorlar. Evlenirken test isterim merak etmeyin.
Sizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?Bilimsel düşünce beyan etmiyorum. Arastirmalarim sonucu vardığım kanı. Sizene yorumumdan sormuş söylüyorum polemik yaratmayın! Herkes kendi yorumu ile ilgilensin. Ben uzmanlardan profesörlerden dinledim bazı hastalar da kalıcı hale gelebilir yaşam tarzından dolayı kronikleşebilir diyor. Bağışıklık sistemi zayıf ise. Sizin kaynağınız ne siz uzman mısınız? Her HPV de rahim kanseri yapmıyor hanımefendi bazı tipleri yapıyor.Tamamen şans.
Erkekte HPV testi yapılıyor ayrıca. Siğili olmasa bile penisin içinden örnek alarak yapabiliyorlar. Evlenirken test isterim merak etmeyin.
Şu an evleneceğiniz kişiden çekinceleriniz var ama, bu daha büyük değli mi? Çocuğum olsa gereken yaşa geldiğinde yaptıracağım ilk iş bu aşıyı yaptırmak olur.Hayır aşının yan etkileri konusunda çekincelerim var.
Aman size laf anlatamam herşeyi siz biliyorsunuzSizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?
O zaman neredeyse çoğu ülkede neden erkeklerin ortalama ömrü kadınlardan kısa?Bağışıklıkta kadınlar daha iyi konumda.kadinlar bulaşıcı hastalıklara karşı bilimsel açıdan daha dirençlidir. Nedeni de çocuk bakıyor olmamız.
Güvenilir testten kastınız ne gayette yapılıyor her testte sapma olabilir .Test yaptırıp tanı alanların ki yanlış mı yani ?Sizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?
siz penisin içşnde örnek diyince insanlar parça alınıyor sanabilir , sprem ve penis derisine çubuk sürtülerek alınıyordu en son .yorumunuz doğru ama ekleme yapmak istedim
Sizin araştırmalarda Clevelend’in haberi yok galiba. Erkekte güvenilir sonuç veren HPV testi yok. What Is an HPV test?
Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.Çok gereksiz bir yorum olmuş. Rahim ağzı kanseri yüzünden ölen bir sürü kadın var. Çocuk bakmayla ne alakası var.
Okuduğunu bir kişi bile anlamamış mi? Hayret doğrusu.kadinlarin bulaşıcı hastalıklara karşı direnci bilimsel olarak daha iyi dedim.nedeni de hani biz çocuk bakıyoruz ya hani çocuklar çok bulaşıcı hastalığa yakalanıyor ya.hani kadınlar da evrimsel olarak bu yüzden bulaşıcı hastalıklara karşı daha dirençli diyorum mantıken.baktim anlaşılmayacak tarzda da yazmamışım.bir de kendinizden eminsiniz.Eki Görüntüle 3640912
İlk cümle orta 1 İngilizcesi falandır sanırım. "There aren't any HPV tests for males." diyor. Male erkek demek, any hiç demek HPV testi de HPV testi demekBence de uğraşmayın, burada deneyi olsa yapsanız gene çocuk bakmayarak ölümsüzlüğü falan bulacağımızı düşünen biri ya da benzerleri çıkacak.
Hanımefendi bu grip değil kanser virüsü özellğide sadece kadınları kanser yapması nadiren erkekleri kanser yapması .kadınlar bu virüsü kapınca doğrudan rahimağzı kanseri oluyor .erkeklerin zaten rahmi yok :)Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.
Okuduğunu doğru anla. Karşılaştırma yapmadım. Enfekte olan kişi bağışıklığı güçlü ise kendisine zararı olmaz ama kadına geçebilir diyorum. Eğer virüs varsa..Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.
26 yaş kotası koydular ona da durumu iyi değil ise yapılıyor. Çok pahalı bir aşı. Bence bunu ücretsiz herkese yapmalı bir ülke çocukken.Hiç mi Gardasil duymadınız? İlginç. Çocuklara yapılıyor artık kanser olmasınlar diye. Sosyal medya inliyor ücretsiz aşı diye. Rahimağzı kanseri önlenebilen nadir kanserlerden biri.
Evet, testin sonucu güvenilir değil. Kim yapıyor bu testi atar mısınız? Hangi kurum ve testin adı ne? Size cleveland clinic sayfasını attım, orada açıkça rahimağzı olanlar için test var diyor. Diğer testin adı ne?Güvenilir testten kastınız ne gayette yapılıyor her testte sapma olabilir .Test yaptırıp tanı alanların ki yanlış mı yani ?
Sonuçta kanserden bahsediliyor, rahim ağzı kanseri erken teşhis edilmediğinde ölümcül olabilir. Grip gibi lanse edilmesin lütfen. Çoğu kadın da zaten bu kanseri ilerleyince fark eder.Erkeklerle karşılaştırma yapmış, erkeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü demek istemiş ona cevap verdim.asla bulaşmaz demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?