HPV

balmm3005-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
7
0
1
41
Herkese merhaba HPV ile tanışmam ve iyileşme süreci mi sizlerle paylaşmak istedim yaklaşık bundan 8 ay önce HPV 6 ve 63 pozitif olduğunu öğrendim aktif seyirlerim vardı iki kere Özel hastanede yaptırdım daha sonra tek tük çıkmaya başladı internet üzerinden aldığım bir kremle sigili kendi başıma yakmaya başladım. Daha sonra siğiller kendiliğinden kesildi bu süreçte arvel diye bir vitamin aldım çok da stresli bir dönem geçirdim sigara da kullanıyorum açıkçası bağış yapım güçlendirmek için çok şiddetli bir şeyler yapamadım sağlık ocağında 5 yılım dolduğu için hpv ve kontrolüne gittim negatif olduğunu öğrendim. Yaklaşık 8 ayda negatife dönmüşüm tabii bu süreçte kolposkopi yapıldı cin bir çıktı korkulacak bir şey olmadığını ifade etmek istiyorum zamanla vücuttan atıldi

merhaba ben haziran 2024’te ilk cinsel ilişkimi yaşadım, sonrasında korunmalı korunmasız devam ettik , (ilk partnerim)
4 kasımda ağrılı cinsel ilişki yaşamam sonucu doktora gittim (özel) - 12 kasımda LSIL cıktı
Başka hastanede test yaptırdım, HPV 51 59 ve 66 var bende. Gardasil 9 , Haziran 2022’de. 3 doz oldum.
Ocak’ta CIN1 olduğumu öğrendim
9 Martta klamidya bulaştı. 30 Mart’ta ilaçlarımı kullanmaya başladım. Nexium Monodox ve flucan kullandım. Aynı zamanda günde 3 kapsül AhCC başladım.
Sonra 29 Nisan’da başka doktora gittim. Kapsül sayımı 6’ya çıkarmamı söyledi. Deflagyn jel verdi, 3 ay boyunca kullanacağım. Sonrasında Iside HPV verdi, 3 ay boyunca kullanıcam jel bittikten sonra.
AHCC takviyemin ilk ayı günde 3 kapsül ile tamamlandı. iKinci aydayım ve günde 6 kapsül alıyorum.

3 regl oldum
Mart - Nisan - Nisan sonu
Marttaki ve Nisan sonundaki reglim 10 gün sürdü. İnternete uzun süren reglerin rahim ağzı knseri habercisi olduğu yazıyor.
CIN1’den CIN2’ye geçiş yıllar içinde oluyor
ama CIN1’in tedavilerle geçtiği de söyleniyor.

Bu konuda ne yapılmalı?
Yarın devlet hastanesine gideceğim, sonrasında beni takip eden doktorum beni görmek istedi.

Yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum sevgiler

Geçmiş olsun, aşı olmanıza rağmen mi virüsü kaptınız

merhaba, klamidya bulaştığı kısımda partner değişikliğiniz mi oldu acaba çünkü başta yoksa sonradan bulaşma şekli ya sizin partner değişikliğinizden kaynaklı ya da partnerinizin başka bir ilişkisinden, hpv ile ilgili de cin 1'den cin 2'ye geçiş maalesef yıllar da almıyor. partneriniz de aşısını olmalı, bu konuda görüşü nedir? yaşınız çok genç lütfen bedeninizin kıymetini bilin. sevgiler

korunmasız anal ilişki denemesi yaptık. canım çok yanınca korunmadan vajinal ilişkiye devam ettik. temizleme vs de olmadı
bir şey olmaz” dedi ama ben bir sıkıntının öıkacağıbı anladım. öyle de oldu. parnterinizin başka ilişkisi derken ne demek istediniz? biz uzun zamandır birlikteyiz ama bu süreçte başka birileriyle görüştüğünü düşünmüyorum düşünmedim.
klamidya için doktor ona da antibiyotik yazdı, kullanmadı. antibiyotik diye.
aşı olmak istiyor fakat dozlara verecek parası yok. birikiminden harcamak istemiyor, kendi kararı.
cinsel ilişkiye girmiyorum.

şunu demek istiyorum sen de araştır vajinal birlikteliğiniz varken sana klamidya bulaşmamış klamidya bulaştığı sırada bir süre zaman geçmiş aradan yanlış mı anladım? sen anal ilişki denemesinden sonra vajinaya geçtiği ve temizlenmediğiniz için olduğunu düşünüyorsun ama bu bir mikrop değil öyle olsa klamidya yerine başka bir enfeksiyon kapardın bakteriyel vajinoz vb. gibi, üçüncü bir kişiyle temas olmadan yeni bir enfeksiyon kapamazsın. Erkek arkadaşının bir şey olmaz demesine inanma lütfen bak sen kendini önemsiyorsun doktora gidiyorsun o eşli kullanım için yazılan antibiyotiği bile kullanmamış, birikiminden harcamıyor aşısını olmuyor. senin daha iyisini hak ettiğine eminim, bak ben hpv 16 yüzünden leep geçirmek zorunda kaldım. birkaç yıl sonra pişman olma diye biraz daha düşünmeni istedim

anlayamdim ben doktora durumdan bahsettim. buyuk ihtimalle korunmasiz anal iliski denemesinden vajinale gecince klamidya kaptin test yapalim dedi , anlamadim doktor boyle diyor, ben yine sorarim ama ben oyle bir seyin oldugunu dusunmuyorum acikcasi. benim anusumdeki bakteriler ona gecemez mi anlamadim?

merhaba klamidya kendini göstermeyip kuluçkaya yatabiliyormuş, ama evet antibiyotikleri kullanma konusunda haklısınız, birikim vs durumları da farklı ama bilemiyorum iş başvurularina devam ediyordu en son. şu an nasıl bilmiyorum, o birikim onu ayakta tutan son kaynak olduğu için harcamıyor onu da anlıyorum ama cinselliğimiz yok şu an o yüzden ben kendimi koruyorum dikkat ediyorum ve tedavilerime devam ediyorum, ileride ne olur bilemem o zaman ona göre ilerlenilir

merhaba birkaç yıl sonra pişman olma demişsiniz hpv 16 agresif tip diye biliyorum , birkaç yıl sonra demenizin sbebei nedir? partnerim tedavilerini olmadan ilişkiye girersem diye mi?

Anüsteki bakteriler geçebilir tabiki ama o şekilde klamidya olmaz başka bir şey olurdu geçmiş olsun u
merhaba birkaç yıl sonra pişman olma demişsiniz hpv 16 agresif tip diye biliyorum , birkaç yıl sonra demenizin sbebei nedir? partnerim tedavilerini olmadan ilişkiye girersem diye mi?
Evet yanlış anlama beni lütfen gerekirse partnerini de aşılat korunmasız ilişkiye girme bi antibiyotik bile kullanmaması garip geldi bana düşüncesizce

doktora kendisi doktora gidip antibitoyige guvenmedigi icin, antibiyotik iyi kotu tum hucreleri oldurup yeniledigi icin, o kadar yanlis bir bakis acisi ki.. 29 martta baslamasi gerekiyordu hala yapmadi. 7 gun ya. 1 hafta o kadar az ki. cok dusuncesizce zaten.

antibiyotikten korkuyor klamidyadan korkmuyor boşver sen kendi değerinin farkında ol kadın vücudu maalesef erkeklerin vücudundan daha güçsüz onları doğru düzgün etkilemeyen hpv bizi kanser yapabiliyor hayatımızdaki kişi kendinden daha çok bizi düşünmeli eğer gerçekten sevip değer veriyorsa

evet bu gercek beni carpti ve bunu biliyor olup devam ediyorum biraz uzucu... bu konu acildiginda da kavga ediyoruz hep, cok konusmuyor benle bu konular olunca bilmiyorum allah iyi etsin ya da ne en iyisi olacaksa hakkimizda oyle devam edelim yollarimiza,
simdi tedirgin oldum bi buraya bakayim dedim, d vitamini b12 magnezyum ahcc aliyorum simdi regl oldugum icin deflagyn e ara verdim sadece seyi dusunuyorum 'ya iyilesmezse' ? cunku bilmiyorum ya anlamiyorum ya orada ne oluyo bitiyor o yuzden ister istemez stres oluyorum allahim yanimda olsun ne diyeyim ben yapmam gereken her seyi yapiyorum
bazen paketli gida fast food yiyorum onun disinda derslerden uyku duzenim biraz kotu
ama umarim iyilesirim

etrafimdaki herkes gozlerin iyi bakmiyor, ve cok zayiflamissin gibi seyler de soyluyor bu da beni biraz geriyor ama sakin kalmaya calisiyorum
29 haziran'da pap smear testine gidecegim

ve tum hastaliklarin enfeksiyonlsrin bizi etkileyip erkekleri etkilememesi o kadar sinirimi bozuyo ki...

evet maalesef insan tedirgin oluyor iyileşiyor mu ne durumda şimdi diye sen zaten elinden geleni yapıyorsun söylediklerinden anladığım, ilişkin konusunda da iyi sabırlısın valla ilk ilişkinmiş ondan kapıyorsun her şeyi ve seni dinlemiyor bile hastalık konusunu konuşmak istediğinde, kendisi zaten tedavisini de olmuyor böyle destek olunmaz bana kalırsa iyice bir gözden geçir durumunuzu. öğrencisin bi de tüm bu tedaviler testler senin için de zorlayıcı, ailenin haberi yoktur diye tahmin ediyorum. kendi kendine bi sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun sebep olan kişi konuyu konuşmuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…