Hsg cektirenler yardımmmm

melis0089

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
142
116
53
Arkadaşlar cumartesi gunu anestezisiz hsg çektircem hsg den önce hangi ağrı kesiciyi içmem gerek aranızda ağrı kesici içenler varsa isimlerni yazabilirmii?

Arkadaşlar cumartesi gunu anestezisiz hsg çektircem hsg den önce hangi ağrı kesiciyi içmem gerek aranızda ağrı kesici içenler varsa isimlerni yazabilirmii?
mehaba çekildiniz mi hsg yi. bende pazartesi çekileceğim. nasıl geçti sizin ücreti ne kadardı

Merhaba bende 3 ay once cektirmistim ama anestezili neden anestezili istemediniz ki anlamadm 10 dk da uyaniyosunuz hic bisey hissetmiyosunuz agir anestezi vermiyolar zaten

bende anestezili çekileceğim
öncesinde doktorunuz size antibiyotik verdi mi acaba sabırlazım123?

Bende çektirdim kizlar aneztezili 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim işe yaradı bende tavsiye ederim ama aneztezili

Bende 15 gün sonra falan çekileceğim inş..
Yeni nesil makinelerdense ne ağrı kesiciye nede anesteziye gerek yok.. Anestezi dediğimiz şey basit bişey değil arkadaşlar.. Ağrı kesiciler bile vücutta çok yıkım yapıyor.. İnşaallah ağrılarımız olmaz hiç ❣

benim yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var ve sadece orada hsg var hal böyle olunca, onlara mecburum açıkcası onlarda anestezili yapıyorlarmış sadece..Ama sunu merak ediyorum doktor bana niye antibiyotik verdi acaba herkese veriyor mu doktoru yoksa bende enfeksiyon falan mı gördü. herşey normal demişti halbu ki ???

Herkese verilmiyor Can'ım.. Kaç miligram verdi?
İltehap falan mı var?

kızlar peki hsg nin bir günü varmı yani adetin 10. günü yada bitiminde hemen gibi yoksa istediğim zaman gidip çektirebilirmiyim

aç gel demediler.
Ayrıca hersey normal dedi doktorum eczanede ilacın ne olduğunu sordum antibiyotik dedi şaşırdım bende

Ben anestezisiz cektirdim benim kotu gecti adetten 2 gun sonra gitmistim oyle cektiriliyo 2 ay oldu hala bisi yok alesec bende daha pko var onuda klomenle denedik olmadi asilamaya gecmeyi onerdi doktorumuz bi sonraki ay asilama yaptiricaz bakalim

Ben anestezisiz cektirdim benim kotu gecti adetten 2 gun sonra gitmistim oyle cektiriliyo 2 ay oldu hala bisi yok alesec bende daha pko var onuda klomenle denedik olmadi asilamaya gecmeyi onerdi doktorumuz bi sonraki ay asilama yaptiricaz bakalim
pko olduğu nasıl tespit ediliyor hangi testte çıkıyor acaba? sizin sorun pko olması mı başka sıkıntıda var mı?

Merhaba arkadaşlar bende 21 haziranda hsg çektirmiştim temiz çıktı, enfeksiyon olmasın diye antibiyotik vermişti doktorum.Anestezili yaptırdım ben çok stres yapıyordum çünkü ama iyi ki yaptırmışım daha 1 ay geçmeden hamile kaldığımı öğrendim hemde öncesinde pko vardı.
Bence her kadın çektirmeli en azından kafası rahatlıyor insanın ben filmden çok kafam rahatladığı için hamile kalabildiğimi düşünüyorum.
Allah hepinize nasip eder bu duyguyu inşallah

Peki canım hormon testleri gibi belirli bir günü var mı yoksa adetim bitince istediğim zaman gidip çektirebilirmiyim bende bu ay çektirmek istiyorum

Adetten hemen sonra cekiliyorsunuz doktorum o ay korunmamizi istemisti herhangi bir enfeksiyon riskine karsi antibiyotik verdi o kadar agrili bir islem degil o gun agri kesici alirsiniz islemden sonra yeter

Peki canım hormon testleri gibi belirli bir günü var mı yoksa adetim bitince istediğim zaman gidip çektirebilirmiyim bende bu ay çektirmek istiyorum

Benim adetim 5 gün sürüyordu 7. Günde çekti doktorum, yani adet tamamen bitince yeni yumurtlama dönemi başlamadan çekilmesi gerekiyormuş

Kizlar Acilll cevap lutfen!
Pazartesi hsg cekilecegim. Hemsire kiz 9 dan sonra hic bir sey yeme icme dedi hatta sigara kullanıyorsan onuda icme, oruc gibi ol dedi. Ancak sorun su ki ben onu sabah9 anladim size ne demislerdi bu konuda yoksa aksam 9 umu kast etti. Esim aklimi karistirdi da oruc dediyse aksam 9 olabilir diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…