mehaba çekildiniz mi hsg yi. bende pazartesi çekileceğim. nasıl geçti sizin ücreti ne kadardıArkadaşlar cumartesi gunu anestezisiz hsg çektircem hsg den önce hangi ağrı kesiciyi içmem gerek aranızda ağrı kesici içenler varsa isimlerni yazabilirmii?
benim yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var ve sadece orada hsg var hal böyle olunca, onlara mecburum açıkcası onlarda anestezili yapıyorlarmış sadece..Ama sunu merak ediyorum doktor bana niye antibiyotik verdi acaba herkese veriyor mu doktoru yoksa bende enfeksiyon falan mı gördü. herşey normal demişti halbu ki ???Bende 15 gün sonra falan çekileceğim inş..
Yeni nesil makinelerdense ne ağrı kesiciye nede anesteziye gerek yok.. Anestezi dediğimiz şey basit bişey değil arkadaşlar.. Ağrı kesiciler bile vücutta çok yıkım yapıyor.. İnşaallah ağrılarımız olmaz hiç ❣
Herkese verilmiyor Can'ım.. Kaç miligram verdi?benim yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var ve sadece orada hsg var hal böyle olunca, onlara mecburum açıkcası onlarda anestezili yapıyorlarmış sadece..Ama sunu merak ediyorum doktor bana niye antibiyotik verdi acaba herkese veriyor mu doktoru yoksa bende enfeksiyon falan mı gördü. herşey normal demişti halbu ki ???
bende anestezili çekileceğim
öncesinde doktorunuz size antibiyotik verdi mi acaba sabırlazım123?
pko olduğu nasıl tespit ediliyor hangi testte çıkıyor acaba? sizin sorun pko olması mı başka sıkıntıda var mı?Ben anestezisiz cektirdim benim kotu gecti adetten 2 gun sonra gitmistim oyle cektiriliyo 2 ay oldu hala bisi yok alesec bende daha pko var onuda klomenle denedik olmadi asilamaya gecmeyi onerdi doktorumuz bi sonraki ay asilama yaptiricaz bakalim
Peki canım hormon testleri gibi belirli bir günü var mı yoksa adetim bitince istediğim zaman gidip çektirebilirmiyim bende bu ay çektirmek istiyorumMerhaba arkadaşlar bende 21 haziranda hsg çektirmiştim temiz çıktı, enfeksiyon olmasın diye antibiyotik vermişti doktorum.Anestezili yaptırdım ben çok stres yapıyordum çünkü ama iyi ki yaptırmışım daha 1 ay geçmeden hamile kaldığımı öğrendim hemde öncesinde pko vardı.
Bence her kadın çektirmeli en azından kafası rahatlıyor insanın ben filmden çok kafam rahatladığı için hamile kalabildiğimi düşünüyorum.
Allah hepinize nasip eder bu duyguyu inşallah
Peki canım hormon testleri gibi belirli bir günü var mı yoksa adetim bitince istediğim zaman gidip çektirebilirmiyim bende bu ay çektirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?