Akşam 9 dur canım muhakkak. 10-12 saat aç kalmış olarak gel demişti bana doktorum anestezili çekim yaptırmıstım. Randevu saatınde de sarkmalar oldu , anestesteziden sonra 2 saat yemek de yeme dediler o gün resmen açlıktan kırılmıştımKizlar Acilll cevap lutfen!
Pazartesi hsg cekilecegim. Hemsire kiz 9 dan sonra hic bir sey yeme icme dedi hatta sigara kullanıyorsan onuda icme, oruc gibi ol dedi. Ancak sorun su ki ben onu sabah9 anladim size ne demislerdi bu konuda yoksa aksam 9 umu kast etti. Esim aklimi karistirdi da oruc dediyse aksam 9 olabilir diye,
Ogleden sonra 3'e randevum canım.Akşam 9 dur canım muhakkak. 10-12 saat aç kalmış olarak gel demişti bana doktorum anestezili çekim yaptırmıstım. Randevu saatınde de sarkmalar oldu , anestesteziden sonra 2 saat yemek de yeme dediler o gün resmen açlıktan kırılmıştım
Ogleden sonra 3'e randevum canım.
Akşam değildir diye sormamistim tüh ya ben kaç saat aç kalicam
Canim ben randevun sabahtir diye düşünmüştüm sen kahvaltini yap da git fenalasirsin mazallah. Benim randevum sabahti aksam 10 dan sonra bisey yememistim niye hsg istediler bu arada senden ?Ogleden sonra 3'e randevum canım.
Akşam değildir diye sormamistim tüh ya ben kaç saat aç kalicam
Bir yıllık evliyim. Korunmadik da ama hamile kalamadim. Doktora gittim hormon testi yaptı sonuclar güzel çıktı.adetin 3.gunude alttan muayene etti oda iyi çok şükür. Bide hsg ye bakalım dedi. Doğrusu benim anneminde 3 yıla yakın çocuğu olmamis yani benCanim ben randevun sabahtir diye düşünmüştüm sen kahvaltini yap da git fenalasirsin mazallah. Benim randevum sabahti aksam 10 dan sonra bisey yememistim niye hsg istediler bu arada senden ?
Resmen kendimi buldum yazdıklarında bende annemden yola çıkarak çocuk için acele ettimBir yıllık evliyim. Korunmadik da ama hamile kalamadim. Doktora gittim hormon testi yaptı sonuclar güzel çıktı.adetin 3.gunude alttan muayene etti oda iyi çok şükür. Bide hsg ye bakalım dedi. Doğrusu benim anneminde 3 yıla yakın çocuğu olmamis yani ben...
Rahminde sıkıntı varmışvannemin tedavi girmiş. mazallah genetik bir problem olabilir diye biraz ben acele ettirdim açıkçası. İnşallah bir şey çıkmaz da bu ay hayirlisiyla hamile kalirim artık
Ayyyyy canım benim aminnnnnn Allah razı olsun senden sanki hiç bebeğim olmayacakmis gibi hissediyorum çok kötü bir duygu bu sende yaşamissin bak anladın beni. İnşallah bende senin gibi hamile kalabilirim dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurResmen kendimi buldum yazdıklarında bende annemden yola çıkarak çocuk için acele ettimbu süreçte talihsizlikler de yaşadım malesef..Son olarak hsg çekildim ve doktor önümüzde ki 3 ay hamile kalma olasılıgın çok yüksek dedi.Dediği gibi de oldu 2 kez adet gördüm şükür 3. ay bebek müjdesini aldım. Şimdi gün sayıyorum hayırlısıyla bebegım için. İnşallah bir problem çıkmaz da tez zamanda melegıne kavusursun sende
Canım benım çok iyi anlıyorum seni. İnan benim senaryom seninkinden daha kötüAyyyyy canım benim aminnnnnn Allah razı olsun senden sanki hiç bebeğim olmayacakmis gibi hissediyorum çok kötü bir duygu bu sende yaşamissin bak anladın beni. İnşallah bende senin gibi hamile kalabilirim dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Canım benım çok iyi anlıyorum seni. İnan benim senaryom seninkinden daha kötüİlk bebeğimin 13 haftalıkken kalbi durdu (tıpkı annemde ki gibi ) kürtajı yapan dr derin kürtaj yaptıgı için sağ tüpümde %20 yapışıklık oluşmuş hsg çekilirken açıldı allahtan, başka işleme gerek kalmadı. Sonrada hamile kaldım çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben bol bol dua ederim sende et.Hiç stres yapma rabbim en doğru zamanı bilir sen gönlünü ferah tut. Bi de bu yumurtlama günlerini adet günlerini fln hesaplayan bi telefon uygulaması var pepaap gibi bişeydi adı sanırım söyle eşin onu indirsin yumuırtlama günlerini o hesaplasın biz öyle yaptık.İlk ay değilse bile 2. 3. aylarda kafa yormayı bırakıyorsun stresin azalıyor.
Amin canım darısı tez zamanda başına inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
İnsan kimseyle konuşmadiginda en büyük sıkıntıyı kendinin sanıyor aslında herşeyin bir vakti zamanı var biz sabırsız kullar aceleci davraniyoruz.
Bu ay yumurtlama testi aldım o uygulamadanda indirmistik aslında ama o tam etkili olmadı bizde. Bakalım artık hayirlisiyla su hsgyide atlatiyim inşallah
Tamam canım haber ederim çok sagol. Bende hsg yi stres yaptim uykum kacti.. Allahdan anestezili olacakda stredimin test e etkisi olmayacak. Neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim bebek isteyen herkese tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin :) hamilelerede bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım darısı tez zamanda başına inşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin. Dediğim gibi stresi azaltmak çok işe yarıyor.düşünme demiyorum insanın elinde değil çünkü ama minimum a indirmeye çalış çocuk düşüncesini.Benim gece uykularım kaçıyordu resmenElimde telefon forumları takip edip duruyordum tabi en kötüsünü düşünüyordum hep. Başka sıkıntılarla boğuştuğum yani çocuk düşüncesini en aza indirdiğim bi zamanda aldım ben müjdemi. Sende başka şeylere yönelt düşüncelerini. Hsg sonucunu da haber ver merak ederim inşallah temiz çıkar
İNŞALLAHHHHKızlar ben 11 Haziranda anestezili çektirdim. Çok rahat geçti sonrasında 1 kere adet gördüm ve şimdi hamileyim. Darısı başınıza inşallah.
Canım senin anestezilimi ? Çıktıktan sonra yazarmısın? Başıma neler gelecek bilmek istiyorum ;( Kimi adet sancısı diyo kimi çoookk abartıyo umarım adet sancısı gibidir :/İNŞALLAHHHH
Bugün 3te de benim var
Hadi bakalım bir sorun çıkmaz umarım.biraz heyecanliyim
Amin canım sende sağlıkla kucağına al işalah bebişiniKızlar ben 11 Haziranda anestezili çektirdim. Çok rahat geçti sonrasında 1 kere adet gördüm ve şimdi hamileyim. Darısı başınıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?