Hsg cektirenler yardımmmm

Biraz bekleyin enaz 3 ay kadar. Eğer olmazsa tüp bebeğe geçersiniz. Benim de eşimde sayı ve ileri hız problemi vardı. Aşılama yaptırmak için hsg çekildim temiz çıktı. Hatta sonra tüp bebeğe karar verdik aşılamayla zaman kaybetmeyelim diye. Hsg den sonra 1 kere regl oldum sonra hamile kaldım. Hsg nin yararı oluyor bekleyin biraz.

Kasim ayinda çekilmişti hsg ben ocakta hamile kaldim. Fakat benim tüplerde falan hicbir sorun cikmamisti. Boşuna cektirmiştim yani. Ama etkisi olmuş mu dur dersen bilemem.
Canım bekleyin en az 3 ay ve eşine hemen takviye bişiler yedir keçiboynuzu pekmezi Çakşır suyu vs. Onların arasında anlaşma var büyük ihtimalle ticari kanmayın

Haklısınız kızlar ama kafam çok karıştı farklı ürolojlara gittik eşim için normal yollarla uzun zaman alır dedi %1 morfolojisi çok düşükmüş

Adetten hemen sonra cekiliyorsunuz doktorum o ay korunmamizi istemisti herhangi bir enfeksiyon riskine karsi antibiyotik verdi o kadar agrili bir islem degil o gun agri kesici alirsiniz islemden sonra yeter
Film cekildikten önce mi sonra mı korunmanızı söyledi doktor. Bi de adet bittikten kaç gün sonra

Kızlar merhaba Bende çarşamba günü hsg çektiricem anestezisiz ;( anestezili yapmıyorlarmış çok korkuyorum umarım korkularım kadar acılı bir işlem değildir.
Özelde mi yaptırdın canım devlet mi. Kaç lira.. Bide nasıl geçti. Şuan hamile misin

Özelde mi yaptırdın canım devlet mi. Kaç lira.. Bide nasıl geçti. Şuan hamile misin
Çektirdim canım bi sonraki ay serophone+çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama tutmadı Bu ay ameliyat oldum ben kıl dönmesinden;(( bu ayda çöpe gitti yani yumurtlama günlerini değerlendiremedik iyileşince aşılama olmayı düşünüyorum..
Özelde çektirdim anestezisiz 300 lira verdim. İyi geçti öle abartılan kadar acı deil adet sancısı çekiyosan tanıdığın bi ağrı olacak ve çok kısa sürede geçiyo dayanılmayacak bişi değil.. Sen nezaman çektireceksin?

Kızlar merhaba ben de 14 haziran da hsg çekildim adet bitiminden 2 gun snra çekildim. Hsg den 1 gun snra iliskiye başladık 2 3 günde bir ilişki yaptık Allahın izniyle o ay hamile kaldım. Bence korunmayin. Çünkü rahim temizleniyor hamilelik kolaylaşıyor. Allah herkese nasip etsin insallah

Benim bugün 2. hsg ama bu sefer anestezili çekildim . şuan sancı ve kanama var Dr 2 gün sürer korkma dedi . sonuçlar temiz çıktı fakat enfeksiyon ve çikolata kistlerim var . Dr bir ay tedavi olmazsa ameliyat dedi fakat ben olmak istemiyorum sizler varsa nasıl kurtuldunuz bu kistlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…