Hsg cektirenler yardımmmm

İNŞALLAHHHH
Bugün 3te de benim var
Hadi bakalım bir sorun çıkmaz umarım.biraz heyecanliyim

Amin canım sende sağlıkla kucağına al işalah bebişini Okuduğuma göre filmden sonra hamile kalma şansı artıyomuş umarım bende bir gün mutlu olurum artık beklemekten çok yoruldum
Rahime verilen sıvı spermlerin daha kolay yumurtaya ulaşmasına yardımcı oluyormuş o yüzden hamile kalma oranı yüksek. O ilacın etkisi 3-5 ay sürüyormuş. Bol bol da dua edin kızlar. Biz de erkek infertilitesi vardı. O yüzden mucizem oldu bebişim. İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım. Darısı başınıza en kısa sürede.

inşaallah canım benim umarım sağlıklı mutlu bi bebeğin olur )

Anestezisiz cektiren yok mu bu hsg yi kimse desteklemiyor anesteziliyi yakınları
Ben anestezisiz cektirdim benim kotu gecti adetten 2 gun sonra gitmistim oyle cektiriliyo 2 ay oldu hala bisi yok alesec bende daha pko var onuda klomenle denedik olmadi asilamaya gecmeyi onerdi doktorumuz bi sonraki ay asilama yaptiricaz bakalim

Akşam dokuzdur o kuzum..
Yanı akşam yemiceksin sabahında HSG ye gideceksin..
Bir gün boyunca aç kalman manasız
Anestezili olacak sanırım?

Arkadaşlar cumartesi gunu anestezisiz hsg çektircem hsg den önce hangi ağrı kesiciyi içmem gerek aranızda ağrı kesici içenler varsa isimlerni yazabilirmii?
canım ben 10 ay önce çekindim hsg çekilmeden önce 2-3 saat önce bana ağrı kesicilerini iç dendi sonra da akşam da içmiştim onlar söylüyor zaten sen de sorarsın ilacı kendimiz almıştık rahim filmi için gerekli ilacı da ünv hastanesinde çekinmiştim ilacı içtiğim için de çok da ağrım olmadı daha sonrasında biraz çekilirken oldu acım

Anestezisiz cektiren yok mu bu hsg yi kimse desteklemiyor anesteziliyi yakınları
ben anestesiz çekindim canım ama imkanım olsa özelde çekinirdim en azından o zaman hemşiresi faln ilgilenen dah çok oluyor ünv hastanesinde bir doktor bir de ben vardım bir de iki kez ilaç vurdu içime ilkinde çekilmedi dendi ondan sonra acım daha çok oldu ama sonrasında eve gidip dinlendim özelde makinelar de o kadar acıtmıyormuş

Hsh yaptırmadan önce işlem yapacakları aleti görmek iste. Eğer ince uzun bir iğne gibiyse Can'ın hiç yanmaz. Ama bazı salak yerler hala mızrak gibi bir aletle yapıyorlar ve böyle bir acı yok!!!!! Eski usül yapan bir yer ise kesinlikle yaptırma

Antibiyotik verilir işlemden sonra enfeksiyon kapma diye. Eğer vermezler ise şüphelenin !!!

Antalya da
Ben anestezisiz çekileceğim inşaallah..
Yeni sistem acısız hsg denen bi şey var o yüzden.. Devlette falan olsam yada eski sistemde anestezi isterdim..
Nerede oturuyorsunuz? Nerede çekileceksiniz?

Antalyada özel hastanede.kuzenin radyoloji uzmanı o hastanenin ve ben yaptırcak olsam anestezi istemezdim diyor

Canım senin anestezilimi ? Çıktıktan sonra yazarmısın? Başıma neler gelecek bilmek istiyorum ;( Kimi adet sancısı diyo kimi çoookk abartıyo umarım adet sancısı gibidir :/
Bugün sonunda hsg işini hallettin coook şükür kurtuldum.stresi bile yetiyor. Bence kuşkusu olan herkes çekilip kurtulsun.
Canım benim tek secenegim vardı o da özel hastane ve anesteziliydi. Kolumdan damar yolu açtılar öncelikle agrikesici iğne yapacaklarini soylediler.anesteziyi verdikten sonrasina dair hiç birşey hatırlamıyorum. Yaklasik 10dk uyutuldum hemşire epey uğraşmış uyandırmaya Allahdan esim yanimdaydi insan bi garip oluyor uyandıktan sonra düşünün ağlayarak uyanmisim bilinç altimda neler yatiyorsa. uyandığında adet ağrısı gibi bir ağrı hissettim ki halada hafiften devam ediyor sonuçta bildiğimiz bi ağrı abartılacak kadar değil hiç korkma. islem esnasında ve sonrasında bir miktar kanama oluyor su anda da az az kanamam var yarına ne olur bilemiyorum.acikcasi ben iyiki anestezili yaptirmisim diyorum yoksa kendimi çok kasar doktorun isinede mani olurdum.
Çok şükür filmimde iyi çıktı doktorum 3 ay içinde hamile kalma sansin yüksek dedi umutla bekliyorum

Akşam dokuzdur o kuzum..
Yanı akşam yemiceksin sabahında HSG ye gideceksin..
Bir gün boyunca aç kalman manasız
Anestezili olacak sanırım?
Evet canım anesteziliydi sabah dokuzdan sonra hiçbir sey yiyip içmedim. Filmden sonraki 1.5 saatte de.
Bu arada doktora duş alabilir miyim diye sordum al dedi ama ben birşey olur diye korktum alamadim forumlarda almayin diyen doktorlar olmuş. şimdi yatıp sabah aliyim diyorum artik inşallah bu kadar uğraştık sonucunu hayirlisiyla aliriz

Anladım Can'ım benim çok geçmiş olsun Sonuçların Nasıl çıktı temizdir inşaallah Bi hafta sonra falan çekilcem bende..

Çok sukur sonucum güzel çıktı doktor önümüzdeki 3 ay çalışmalara dikkat et dedi. Ovulasyon testine de başlıyorum bu ay hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…