Hsg cektirenler yardımmmm

Tostos nasil gecti hsg cnm.
Dikkat ettiysen kapmamissindir cnm adetine ne kadr var ins hamissindir kuzum
adetime çok var daha canım ya 14 eylül de olucam gebelik belirtisi olduğunu sanmam ama döllenme aşamasında oluyor mu blmiyorum

hsg maceram süperdi korkudan dizlerim titriyordu masada konuşa konuşa rahatlattılar bi spekulum mu ne bişi var onu rahim ağzına takarken acıdı azcık bir de ilacı verirken adet sancısı gibi sancı oluyor benim tüplerim tıkalıydı 5 kere basınçlı ilaç verdiler içeri baya bi ağrı çektim ama korktuğum kadar olmadı adet sancısı gibi işte ve işlemden hemen sonra anında geçti ağrı o gün az bi kanamam oldu 2. gün bişi kalmadı ne ağrı ne sızı ne kanama doktorun dediklerine dikkat ettim 2 gün duş almadım ve 3 gün ilişkiye girmedik 4. gün akşamı başladık denemelere tam da ovulasyon günümdü 10 yada 11. gün yumurtluyorum ben 16 gün sonrada adet oluyorum ilişkiden sonra akıntı başladı şeffaf sulu ve bel ağrısı bugünde kasıklarım ağrımaya başladı adet olcakmışım gibi inşallah kötü bişi yoktur

hsg için sakın korkma korktuğunla kalıyorsun çünkü rahat ol

Cok saol cnm
Olabilir akinti olmazsa sorun olur birde fizyolojik akinti olablir cnm normal akintidir belki benden daha iyi bilenlerde soylerler cnm .
O alet acitabilir belkide cnm alttan muayenede de o alet takiliyormus normalde .bende takmadi doktor. Insallah iyi gecer benimde adet agrisi gibi agriya ragziyim .ama benim adet agrimda cok oluyor napicam bilmiyorum...

Adet ağrın çok oluyorsa sen hissetmezsin bile hsg deki ağrıyı hiç korkma o zaman o alet takılırken duyduğun acı sinek ısırması gibi canım iğne batmış çıkmış gibi çok bişi değil anlık bişi zaten

AY ben ozelde cekilecem ama devlete c kollu makina alinmis napsam acaba ozelde deilde devlette cekinsem problem olurmu ki?

Tamam cnm ama simdi c kollu cihaz arastirirken devlet hastanesinde varmis ozelde varmi bilmiyirum acaba devlette cekilebilirmiki? Cok merak ettim simdi

Çekilir tabii hem de süper olur parada vermezsin benim yaşadığım yerde devlet te çekilmiyor mecburen radyoloji merkezine gittim
Bn ozee gidiyorum doktor icin
Ama devllette c kollu cihaz alinmis daha once arkadasim devllette cekinmisti gecen sene .bu sene makinada degismis sasirdim yani insallah orda cekilebilirim ya yine bi arastiricam napim kismet belki ozelde yoktur cihaz insalalh yokturda devlete yonlendirir doktorum

Ama bence gitmeden önce ara sor kadın doğumdan randevu alman gerekebilir o sevk eder özel gibi çıkıp gidemezsin
Zaten iki haftam var cnm iki haftaya yakin bi sure sonra gidice adetken doktoruma gidicem ozmn ogrenirim durumu eger devlette cekinmeme bisi demzse randevu alirim

Kızlar hsg mi çektirdim.çekilmeden yarım saat önce ağrı kesici iğne yaptılar.o ilacı sıkarken acayip bir ağrı oldu ama 3-4 dk da işlem bitti sonucum güzel bir sıkıntı yokmuş.ama şu an az da olsa damla damla kan geliyor başına böyle bir durum gelen varmıydı Dr normal dedi ama emin olmadım kan değerlerim ve filmin güzel ama sizi tüp bebek merkezine yönlendireceğim dedi açıklama yapmadı.tüp bebek merkezindeki Dr bende bir sıkıntı olmadığını eşimin değerlerinin çok düşük olduğunu normal yollarla gebeliğin zor olduğunu aşılama ya da tüp bebek yaptırmanızı söyledi. Aşılama da %20 ihtimal tüp bebekte %60 ihtimalle gebe kalabileceğimi söyledi.Ama emin olamıyorum muayene eden hiç bir şey söylemeden tüp bebeğe yönlendirdi.acaba ticari bir kaygıyla mı yapıyorlar? eşimin gittiği üroloji uzmanları asla tüp bebek için şu an adım atmamamızı normal yollarla olabileceğini söylemişlerdi iyice kafam karıştı sizce ne yapmalıyım

Kızlar bu değerlere bir bakın lütfen
Hacim 2 CC Sperm konsantrasyon 10 Progresif motilite % 30 Nonprogresif motilite % 10 İmmotilite % 60 Morfoloji : Normal % 1 Baş anomalisi % 88 Boyun anomalisi % 2 Kuyruk anomalisi %10 lökosit konst. - Vitalite % 66 Yıkama sonrası : Sperm konsantrasyon 4 Progresif motilite %50 Nonprogresif motilite% 10 İmmotilite% 40 TPMMS 4

Canım eşimde test yaptırdı ama seninkinin terimleri çok farklı bizimkini devlet hastanesinde yaptırdık sanırım eski alet edevat kullanılıyor bizim sadece ileri yerinde sabit ve hareketsiz gibi terimler vardı. bizimde ileri sperm sayısı %12 çıktı üroloji doktoru normal yolla çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir dedi... bence sen başka doktorada danış tek doktorla olacak iş değil bu kuzum

Canım bende hiç bir sıkıntı yok eşim için başka ürologa gittik bugün 6 aydır ilaç (klomen +trental+evirip+l arginin +çinko vb)kullanıyordu ama ilaçların kanıtlanmış bir etkisi yokmuş bazı bünyelerinde az da olsa ilerleme oluyormuş ama eşime pek fayda etmemiş en az 3 ay deneyip sperm kalitesinde iyileşme olmazsa tüp bebeğe yönlendiriliyormuş. Eşimin değerleri sayı ve hız olarak çok fazla olmasada iyiymiş ama Morfoloji kötü %1 en az %4 olmalı. Ve Morfoloji bozukluğunun neden kaynaklandığını bilmiyorlarmış kesin bir tedavisi yokmuş bu yüzden bu Dr da tüp bebek dedi

anlıyorum canım.. bak ne diycem keçiboynuzu kürünü herkes çok öneriyor. hatta ben geçen ay yaptım.eşimin ilk testte %6 ileriydi ikinci testte %12 çıktı bu ay tekrar başladım. morfoloji ye etkisi olurmu bilmiyorum ama belki onuda düzeltir sonuçta bi yan etkisi yok dene istersen

Eşime doktor proxed Plus verdi çok etkili bir vitaminmiş ama devlet karşılamıyor ve pahalı 140 TL civarı eşimin büyük bi sorunu yok az bişi hızı düşük spermlerinin Çakşır suyu ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyor aynı zamanda proxed içiyor günde 2 kere sabah akşam ben de hsg çektirdim bu ay tüplerim tıkalıymış açtılar bekliyoruz bakalım bi sorunumuz kalmadı gibi görünüyor şu an için

hadi inşallah canım bende çektirdim ilk 3 ay çok önemli dedi. tez zamanda hamiş kalırız inşallah

Keçi boynuzu kürünü daha önce 1 ay yaptık bir şey değişmedi bugün başka bir Dr A gittik proxed plus da kulla istersen ama kesin kanıtlanmış bir çözümü olmadığını söyledi ben de hsg çektirdim için onun etkisiyle düşük bir ihtimal de olsa belki bu ay hamile kalırım diyorum ama kalmazsam da önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıymcam daha fazla zaman da kaybetmek istemiyorum hayırlısı olsun artık

Arkadaşlar cumartesi gunu anestezisiz hsg çektircem hsg den önce hangi ağrı kesiciyi içmem gerek aranızda ağrı kesici içenler varsa isimlerni yazabilirmii?

Neden anestezisiz cektirdiginizi bir turlu anlamiyorum. Hiçbirşey hissetmemek varken neden o aciya dayanmak zorunda birakiyorsunuz ki kendinizi. Bende bundan 3 buçuk sene önce cektirdim anestezili cektirdim. Hiçbirşey anlamadim. Sonuç olarak tüplerde de hicbir sorun cikmadi. Boşuna çektirdim yani :)) agri kesici soruna cevap veremiyirum çünkü benim agri kesici haplara alerjim var o yuzden hiçbirşey kullanamiyorum. Geçmiş olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…