- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
eşinin ileri sperm sayısı ne kadar çıktı canım?Kızlar2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. 7 aydır kadın doğuma gidiyorum 3 ay ilaç kullandım 4 aydır da ilaçların etkisiyle oluşan kistleri eritmeye çalıştık doğum kontrol hatlarıyla.bu ay adet olmadım 6 gün geçti ama gebe de değilim. önceki aylarda çatlama iğnesi ve serephone kullandım hamile kalamadım bugün yeni bir Dr A gittim Dr.tahlil falan istedi bir de hsg çektirelim dedi.belkide bir sıkıntı vardır ilaç tedavisi işe yaşamamıştır dedi. Eşiminde hareketli sperm sayısı olması gerekenden biraz az klomen tedavisi görüyor gebelik olabilir dediler ama olmadı bir türlü.eşimin tedavisinin bitmesini mi beklesem yoksa hsg çektirelim mi karar veremedim
eşinin ileri sperm sayısı ne kadar çıktı canım?
bizimde ilkinde 8 milyon spermden %6 ileri çıktı ilaç kullanmadan bir ay sonra tekrar test yaptırdı ama ben bu arada keçi boynuzu kürü yaptım sperm 18 milyon civarına yükseldi %12 ileri çıktı. özel hastaneye gitti macun tarzı bir karışım verdi ikinciden sonra. bende tüm tetkikleri yaptırdım hsg de çektirdim çok şükür bi sıkıntım yok herşey yolunda doktor bu şartlarda da çocuğunuz olur ancak zaman alabilir önemli günlere dikkat edin dedi. bekliyoruz artıkSperm konsantrasyonu 15 milyon ileri hareketli 31 çıkıyor ama sabit değil ilaç kullanmasına rağmen hala istenilen seviyede değil ultrason falan da çekildi ama herhangi bir sıkıntı yokmuş
bizimde ilkinde 8 milyon spermden %6 ileri çıktı ilaç kullanmadan bir ay sonra tekrar test yaptırdı ama ben bu arada keçi boynuzu kürü yaptım sperm 18 milyon civarına yükseldi %12 ileri çıktı. özel hastaneye gitti macun tarzı bir karışım verdi ikinciden sonra. bende tüm tetkikleri yaptırdım hsg de çektirdim çok şükür bi sıkıntım yok herşey yolunda doktor bu şartlarda da çocuğunuz olur ancak zaman alabilir önemli günlere dikkat edin dedi. bekliyoruz artık
aminnnnnnnn canım hepimizin bebişleri tez zamanda gelir inşallahİnşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın canım.keçi boynuzu kürünü 1 ay yaptık ama bizde bir değişiklik olmadı bir kaç daha devam etsek belki etki edebilirdi.eşime klomenin yanında l-arginin ve e vitamini takviyesine başladık inşallah yükselir.benimde serephone ve çatlama iğnesi kullandığım aylarda 2-3 yumurta oldu boyutları istediğimiz gibi oluştu ve çatladı ama gebelik olmadı.ilk gittiğim Dr eşinin sayısı az o yüzden dedi bu ay başka Dr A gittim o da hsg çekelim belki bir sıkıntı vardır o yüzden o yumurtaların döllenememiştir dedi çektirip çektirmemek konusunda emin değilim... Eğer gerek olsaydı diğer 7 ay devam ettiğim Dr um istemezmiydi.
canım biz evleneli bir yıl olacak yakında. bir iki ay korunduk sayılır sonra oluruna bıraktık baktık olmadı doktora gittim tüm tahlilleri yaptırdım hsg bile çekildim ama bende bir şey cıkmadı cok şükür. ilaç olarak sadece folik asit kullanıyorum başka ilaçta vermedi doktorum.Bende çektirmeye karar verdim. Sonucumu yazarım buraya.canım siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz ilaç tedavisi falan gördün mü? Bizim bir yıl doldu.dr A gittiğimde aşılama hakkında da bilgi alıcam kendiliğinden olabilir ama her ay çok üzülüyorum acaba aşılama için adım mı atsam
Canım ağrı kesici iğne olabilir bana vurmadı ama gelmeden yarım saat önce ağrı kesici iç demişti. Aç yada tok farketmiyor . Hayırlı sonuç alırsın inşalah canımKızlar Yarın hsg çekimin var hemşire çekimden 45 dk önce iğne yapacaklarını söyledi çektirenler size böyle bir iğne vuruldu mu bi de aç tok gel gibi hiç birşey söylemediler ne yapsam ki
Canım ağrı kesici iğne olabilir bana vurmadı ama gelmeden yarım saat önce ağrı kesici iç demişti. Aç yada tok farketmiyor . Hayırlı sonuç alırsın inşalah canım
Canım benim çekimim 15.00 da idi sabah 9.00 dan sonra hiç bir şey yeme içme dedi hemşirem sigara kullanıyorsan onuda içme dedi. ayrıca benim ki anesteziliydi. anestezi iğnesi vurdularKızlar Yarın hsg çekimin var hemşire çekimden 45 dk önce iğne yapacaklarını söyledi çektirenler size böyle bir iğne vuruldu mu bi de aç tok gel gibi hiç birşey söylemediler ne yapsam ki
Canım benim çekimim 15.00 da idi sabah 9.00 dan sonra hiç bir şey yeme içme dedi hemşirem sigara kullanıyorsan onuda içme dedi. ayrıca benim ki anesteziliydi. anestezi iğnesi vurdular
canım seninki anestezisiz öyleyseSadece adet bittikten sonra birliktelik olmasın dedi aç gelmemi istese söylerdi diye düşünüyorum ama emin de olamadım saat 11.45 te randevum iğnenin de içeriğini bilmiyorum ama anestezi olsaydı söylemezmiydi acaba
canım seninki anestezisiz öyleyse
adet sancısı gibi sancı oluyo sadece canım ben eski tip makina ile çekildim anestezisiz hiç zorlanmadım kadın doğum doktoru yaptı işlemi yanında da yardımcı hemşire vardıMerhabalar bende ozel bi hastanede hsg cektirecegim diger ay doktorum anestezi falan demedi ve o hastanede hangi makina var bilmiyorum
Alttan muayene ettigi alet yeni sistemdi rahimi disariya cikarmadi yani .
Acaba hsgde olemidir cok celiskideyim
Birde pcoluyum ebjim bi arkadasimda pcoluydu devlette hsg cektirdi ve 3ay icinde hamile kaldi bende kalabilirmiyim acaba iki gebelik gecirdim ikiside husranla sonuclandi..
Simdi ki tek korkum hsg acaba nasil olur acitirmi cok baya sitres yapiyorum birde doktormu cekio yoksa radyoloji uzmanimi verio ilaci falan?
Korkulcak bisi yok yani kuzum saol icimi rahatlattinbuyuk ihtimal yeni tiptir diye umuyorum ama olmayada bilirde arayita soramiyorumda ..doktorum cekecekse biraz daha rahatladim cunki yeni doktorum bayan ve cok iyi cok sukur hani alttan muayeneden bike cekinen bi insandim rahatsiz oluo agrili ypiloo diyen coktu ama ole deilmis onu gordum ins hsgde ole gecer bnm icin cok saol biraz daha rahatladimadet sancısı gibi sancı oluyo sadece canım ben eski tip makina ile çekildim anestezisiz hiç zorlanmadım kadın doğum doktoru yaptı işlemi yanında da yardımcı hemşire vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?