- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
yok. az önce geldi lanet olasıcalar
öyle düşünme arkadaşım daha takip ve aşılama ve en son tüp şansımız varbenim çok fazla sansım olduğunu duşunmuyorum artıkyaş 36 olmuş olmuyor işte
Benim 2 . Günü daha yoqun qeLdi ve sırtım çok aqırdı aqrım çok olmazdı bu ay aqrılı qeçiyorkızlar selam biliyorsunuz ben ocak ayında hsg çektirdim ve bu hsg den sonra gelen ilk adetim olacaktı.dün olmam gerekirken bugun oldum ama sabahtan bu saate kadar sadece 1 damla geldi.sizlerde durum nasıl? hsg den sonra adetinizde gecikme yada azalma oldu mu?
canım herkes incir kürü ve keçiboynuzundan bahsediyor.bizde mi yapsak acaba?[/QUOT
evet banada söylediler arada bi keçinoynuzu pekmezinden yiyorum sürekli yemem gerek bide sigarayı bırakmam lazımcanım herkes incir kürü ve keçiboynuzundan bahsediyor.bizde mi yapsak acaba?
canım ssen hangi gun regl oldun.önumuzdeki ay biz yine aynı gunleri bekleyeceğiz galiba.Benim
Benim 2 . Günü daha yoqun qeLdi ve sırtım çok aqırdı aqrım çok olmazdı bu ay aqrılı qeçiyor
ahh canım çok haklısın bende onu duşunuyordum sigara yüzünden mi kalamıyorum diye.tüm formlarda sigara ve kahve tüketimini bırakın diyorlar.
11 Şubat oldumcanım ssen hangi gun regl oldun.önumuzdeki ay biz yine aynı gunleri bekleyeceğiz galiba.
Evet sigara kahve ama o kadar fazla tüketen arkadaşlarım var ki hamile kaldılar doktorda söylüyor sigarayı bırak diye ama olanların nasıl oluyorrrrahh canım çok haklısın bende onu duşunuyordum sigara yüzünden mi kalamıyorum diye.tüm formlarda sigara ve kahve tüketimini bırakın diyorlar.
benimde 13 şubatta geldi.evet aynı dönemiz yine birlikte beklicez.Allahım bu defa inşallah bizede guzel haberleri yaşatır.11 Şubat oldumevet sanırım aynı dönemimiz
yaaaa evet.hatta diyorum sigaradan daha kötu şeyler kullananlar var hamile kalıyorlar.tv de göruyoruz doğurup sokaga atıyorlarEvet sigara kahve ama o kadar fazla tüketen arkadaşlarım var ki hamile kaldılar doktorda söylüyor sigarayı bırak diye ama olanların nasıl oluyorrrr
gunaydın canım.inan bende çok sıkıldım.ne iş yapasım var ne başka bişey.bu konuda mutsuz olunca her konuya yansıtıyorum mutsuzlugumu,gerginliğimi.olursa olur olmazsa olmaz diyorum.artık buraya girip yazmıyordum bile.sanki okudukça daha mutsuz olduğumu duşundumSlm desirrem buralardayım boş boş takılıyom bu ay. Çok sıkıldım bu ay hiç bişe yapmıycam. Öbür ay da başlarım yumurta takibine.. offfff çok mutsuzum.
Allaha güvenmekten başka çaremiz yokki canım.ben Rabbime sığındım en dogru zamanda en dogrusunu verecektir.Meryem suresinin Türkçe mealini okudum.Şimdi o duayı okuyarak rabbimden şifa dileyeceğim.Dua edince daha huzurlu oluyorum.Sende oku canım.Ben kimseye anlatamıyorum bide içimde birikiyo hep. Her adet olduğumda dünya başıma yıkılıyo. Rabbim böyle sınıyo bizi de. Ama bigün vericek bizede inanıyorum
Çok haklısın canım.Stres yapan herkes aynı şekilde söylemiş.Ne zaman kafamdan attım bu duşunceyi rahatladım vucudum rahatladı o ay hamile kaldım demiş.En iyisi duşunmemek.kızlar bu kadar çok kafanıza takmayın.bende 32 yaşındayım 10 aydır deniyoruz olmuyor. ilk başta çok moralim bozuluyordu ama sonrasında artık takmamaya başladım. adet olduğumda o anlık moralim bozuluyor ama sonrasında geçiyor. ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar çok stres olursunuz. biliyorsunuz ki streste gebe kalmayı engelliyor. önemli olan biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın taktiri. Hayırlısını isteyelim ki hayırlı olsun
gunaydın canım.inan bende çok sıkıldım.ne iş yapasım var ne başka bişey.bu konuda mutsuz olunca her konuya yansıtıyorum mutsuzlugumu,gerginliğimi.olursa olur olmazsa olmaz diyorum.artık buraya girip yazmıyordum bile.sanki okudukça daha mutsuz olduğumu duşundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?