- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Evet canım yumurta oluşması ve gelişmesi için klomen veriyolar.yani hsg den sonra hemen beklemeden klomen mi kullandın canım
yani aşamaları yazarmısın neden klomen kullanılıyor yumurtanın olgunlaşması için mi
Klomen ve çatlatma iğnesini nasıl kullansın acaba yani adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sürdü kist oluşma ihtimali varmış diye okudum verilen doz ne kadardiEvet canım ama klomen ve çatlama iğnesi kullandım
Adetin 5. Günü başladım 5 gün 1 adet kullandım adetin 15. Günü iğne oldum kist olma ihtimali var evet ama bende çok şükür olmadıKlomen ve çatlatma iğnesini nasıl kullansın acaba yani adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sürdü kist oluşma ihtimali varmış diye okudum verilen doz ne kadardi
canım ayın 23 unde çatlatma ignesi oldum bakalım bekliyorum.senin durumlar nasıl? inşallah hayırlı haberler veririz artık.Slm kızlarrr durumlar nasıl ??
Canım hiç bilmiyorum. Daha yaptırmadım hiç aşılama
merak edin diye özellikle yazmadım :)şimdi orta yerimden çatlıcamyazsaydın ya haberini
hahahahaha :) evet canım igne oldum.12.gunu kan testi yaptırdım degerim 10 çıktı.14.gun test yaptırdım degerim 53 çıktı.doktorum yuksek ihtimal hamilesin dedi :) hala net olarak demedi yaaaa :) çok garantici birisi. bugun öglen yine gidip kan vericem.eger degerim katlayarak attıysa evet hamileyim diyecem artık :) sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?