hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

sagol canım.bende yine kan verdim birazdan sonucu alıcam bakalım deger yukselmiş mi? darısı hepinizin başına inşallah.umarım adet olmazsında bunların hiçbirine gerek kalmaz.ben hsg çektirmiştim canım.senin yaşın daha genç.bence aşılamadan once hsg çektirsen.biliyorsun hsg den sonra 6 içinde hamilelik olabiliyor.tabii sana 6 ay bekle demiyorum ama aşılama için biraz daha beklesen.belki normal yolla hamile kalabilirsin.

Ya nedir aceleniz diyenler olabilir ama hsg den kaç gün sonra ilişkiye girdiğinizi merak ettim daha 24 saat geçti üstünden ama yumurtlama donemim yaklaştı da merak ettim doğrusu

canım sonucun ne oldu ? yarın doktorumla konuştuktan sonra belli olacak bakalım artık

Ya nedir aceleniz diyenler olabilir ama hsg den kaç gün sonra ilişkiye girdiğinizi merak ettim daha 24 saat geçti üstünden ama yumurtlama donemim yaklaştı da merak ettim doğrusu
hiçde demeyiz canım.bizde çok acele ettik çunku.ben adetin 7.gunu film çekildim diye hatırlıyorum.sadece o gece ilişki olmadı.ondan sonra ilişki oldu.özellikle yumurtlama döneminde oldu yani panik olma.

canım sonucun ne oldu ? yarın doktorumla konuştuktan sonra belli olacak bakalım artık
canım ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım.yaşım 36 biliyorsun.sen bu kadar acele etme aşılama için.ama en dogrusunu sen ve doktorun bilir.hsg çekilen ay kalmadım.ondan sonraki ayda kalmayınca once yumurta takibi yaptı doktorum ve klomen verdi.klomen bitince çatlatma ignesi oldum ve o ay tutu.aşılama çok pahalı diye biliyorum.senin için hayırlısı olsun canım.dun dedigim gibi tekrar kan sonucuma bakıldı deger 111 olmuş :) çok sevindim.bu ayın 15 inde falanda keseyi görebilmek için doktora gidicem canım.sendende guzel haberler bekliyorum canım.

benimde yaşım 32 canım stres yaptığımdan ve kafama çok taktığım için stres kaynaklı başka rahatsızlıklarım ortaya çıktı. o yüzden artık beklemeye hiç sabrım kalmadı. tabi aşılamada da tutmayabilir orası ayrı. zaten şu hsg yi bi çektirebilsem. bazen kendime çok kızıyorum. hem çocuk istiyorum hemde korktuğum için bi hsg yi çektiremiyorum. valla çok sevindim senin adına. inşallah bi problem çıkmaz hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın :)

amin canım inşallah tek duam bu hayırlısıyla evladımı kucagıma alayım.canım bu kadar stress yapmana hiç gerek yok.ayrıca hsg filmi gerçekten korkulacak bişey degil yemin ederim.guven bana lutfen.ben titreyerek girdim kendime kızarak çıktım bundan mı korktum diye.eger istanbuldaysan seninle gelirim bile yanında moral olmak için.yeterki bebegine kavuş canım benim

hiçde demeyiz canım.bizde çok acele ettik çunku.ben adetin 7.gunu film çekildim diye hatırlıyorum.sadece o gece ilişki olmadı.ondan sonra ilişki oldu.özellikle yumurtlama döneminde oldu yani panik olma.
ama hala kahverengi akıntı var ....hani olmaz ama ya cocuk olursa sıkıntı olur mu acaba

benim sadece film çekildikten sonra geldi bir daha ne kanama ne akıntı olmamıştı.
Mutlu haberine o kadar sevindim ki. Tanımasam bile pozitif sonuclara inanılmaz mutlu oluyorum. Gözlerim doldu... Tebrik ederim...
Bende bu 30 martta hsg çektirdim, ilaç ilkinde gitmedi, 2. Kez verildi, o zaman tüplere ulaştı. Tıkanıklık olduğunu ve açıldığını söylediler. Prolaktinim 28 çıkmıştı. 3 gun once ptesi gunu son Yarim dostinex içtim. Bu ay beklemedeyim. Kasığımda batmalar var. Senin duan kabul olur, bizler icinde dua et olur mu? :) daha önceden 3 kez başarısız klomen denemem var. Bu ay klomen kullanmadım. Yas 28z Hayırlısı bakalım...

canım benim çok teşekkür ederim :) darısı hepinizin başına.tuplerinin açılmasına çok sevindim canım.benim hsg den sonra 2 defa adet gördum sonrasında hamile kaldım.o yuzden bu ay olmasa bile umudunu yitirme.hsg den sonra 6 ay çok önemli.hayırlısıyla inşallah sende anne olacaksın.dualarım hep sizinle emin ol.önce arkadaşlarımı sonra kendimi söyluyorum rabbime.inşallah hepimizin sesini duyacak.ben başka bir grupta daha yazışıyorum canım.orada senin gibi arkadaşlar var.istersen gel orada da paylaşalım.

Neredesin? Hangi topik? :)

bugün dr a gittim. yumurtam 18,5 mm. ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. cmt sabah kendim yapıcam. 24 nisanda kanda gebelik testi yaptır dedi. pozitif olursa ne ala olmazsa hsg çektircem. sen nasılsın ?

bugün dr a gittim. yumurtam 18,5 mm. ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. cmt sabah kendim yapıcam. 24 nisanda kanda gebelik testi yaptır dedi. pozitif olursa ne ala olmazsa hsg çektircem. sen nasılsın ?
Ooo super cok sevındım.canım bak cuma aksamı mutlaka ılıskı olsun.cmt ıgnenı yap ama 36 saat sonra ılıskı olmalı.saatı ona gore ayarla.ben ıgnemı karından yaptım gobek delıgının 2 parmak yan tarafı.hıcccc acımıyor.aklına takılan bısey olursa sor.hadı hayırlısı ınsallah :)

cuma akşamı ve pazar günü ilişkiye gir dedi. cmt günüde aynen senin söylediğin gibi iğnemi yapıcam. ya anlamadığım şey benim zaten yumurtam çatlıyor bi sıkıntım yok neden tekrar çatlatma iğnesi vermiş olabailir ki

canım benimde yumurtam çatladığı halde banada bu igneden verildi ve işe yaradı işte bilmiyorum :) cuma akşamı kesinlikle ilişki olsun.cumartesi igneyi yap.mesala igneyi Sabah 10:00 da mı yaptın pazar akşamı gece saat 10 da mutlaka ilişki olacak.sakın saatini kaçırma.o yuzden de Sabah igneni vurdugun saati ona gore ayarla. pazartesi akşamını boş geçirebilirsin ama salı akşamı tekrar ilişki olsun canım.ondan sonra kafanı hiç bişeye takmıyorsun bak söz ver.havalar duzeldi gez dolaş naparsan yap ama bu ay çocuk için çalışma yaptıgını igne oldugunu falan filan herşeyi unut.ben öyle yaptım ve işe yaradı canım.igneden sonra 13.gunden sonra test yapabilirsin.bu arada yaparsan ignenin etkisiyle pozitif sonuç alırsın yanıltır canım.

Canım ya ben biraz önce iğneyi aldım yanında da akü verdiler soğuk bişey ikisinede buzdolabına koydum. Doğru mu Yaptım acaba. Bir de eczanedeki adam iğneyi göbekten yana doğru Batır dedi direkt dik olarak batırma dedi sen nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…