- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Buzlukla bırlıkteverıyorlar soguk zıncır bozulmamalı.dogru yapmıssın.ben gobek delıgımın 2 parmak yan tarafına parmaklarımla gobegı sıkıştırıp kat cıkardım ( bana oyle dedı doktor) yere 90 derece acıyla yap dedı.yanı ıgne havaya dogru olmasın yere dogru da olmasın yere paralel olacak anlatabıldım mı.bırde once havasını alacaksın yanı once pompasından yavasca ıttır ıgnenın ucundan bır damla sıvı dısarı akacak sonra tamamını gobegıne enjekte et.hıcccccc acımıyor sakın korkma elın tıtremesın.ama nolur ıgneden sonra kafanı rahat bırak bu yatıklarını unut stres yapma.iğneyı yarın yapacagın ıcın bu gece ılışkı olsunCanım ya ben biraz önce iğneyi aldım yanında da akü verdiler soğuk bişey ikisinede buzdolabına koydum. Doğru mu Yaptım acaba. Bir de eczanedeki adam iğneyi göbekten yana doğru Batır dedi direkt dik olarak batırma dedi sen nasıl yaptın
Buzlukla bırlıkteverıyorlar soguk zıncır bozulmamalı.dogru yapmıssın.ben gobek delıgımın 2 parmak yan tarafına parmaklarımla gobegı sıkıştırıp kat cıkardım ( bana oyle dedı doktor) yere 90 derece acıyla yap dedı.yanı ıgne havaya dogru olmasın yere dogru da olmasın yere paralel olacak anlatabıldım mı.bırde once havasını alacaksın yanı once pompasından yavasca ıttır ıgnenın ucundan bır damla sıvı dısarı akacak sonra tamamını gobegıne enjekte et.hıcccccc acımıyor sakın korkma elın tıtremesın.ama nolur ıgneden sonra kafanı rahat bırak bu yatıklarını unut stres yapma.iğneyı yarın yapacagın ıcın bu gece ılışkı olsun
Evet bu gece olsun.canım hesaplaması cok kolay.sen ıgneyı cmtsı sabah saat 10 da yaparsan ılışkıde tam 36 saat sonra pazar gece 10 da olmalı.pazartesı geceyı bos gec salı yıne ılışkı olmalı canım.salıdan sonra yıne yap ıstersen gec dollenme olabılır dıye.Ya valla şimdiden çok stres oldumDr bana bu gece olsun bide pazar günü dedi ama pazar günü saati önemli mi
90 derecelik acıyla dik yapıyoruz yani dimiEvet canım zaten o bıldıgın kalcaya yapılan ıgnelerden degıl.cok kucuk ve cok ınce.gırdıgını hıssetmıyorsun
Aynen oyle canım.90 derecelik acıyla dik yapıyoruz yani dimi
Saol canımAynen oyle canım.
Rıca ederım ne demek.yaptın mı canım ıgnenı?Saol canım
selam canım.benim morarmamıştı.benimde öyle çatlama agrısı gibi bir agrım olmadı ama kasıklarımda batma gunlerce surmuştu.sonra adet olacak gibi karın agrım başlamıştı.zaten ignenin 12. gunu de test yaptırmıştım.bugun saat 12 de randevum var.keseyi görmek için kısmetse.hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır.günaydın kızlar
desirrem iğnemi yaptım ama yaptığım yer morardı :) daha önceden yumurtam çatladığında ağrı hissederdim ama bu sefer olmadı. sen nasılsın tekrar kan verdin mi
selam canım.benim morarmamıştı.benimde öyle çatlama agrısı gibi bir agrım olmadı ama kasıklarımda batma gunlerce surmuştu.sonra adet olacak gibi karın agrım başlamıştı.zaten ignenin 12. gunu de test yaptırmıştım.bugun saat 12 de randevum var.keseyi görmek için kısmetse.hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır.
Ahhh canım benım kese görundu :) bır süprızle bırlıkte gorundu hemde :) cıft kese var bebeklerım ikiz teyzesi :)amanda aman kese görülmüş sanırım takvim de yapılmış :)
Ahhh canım benım kese görundu :) bır süprızle bırlıkte gorundu hemde :) cıft kese var bebeklerım ikiz teyzesi :)
canım benim çok teşekkür ederim :) gerçekten çok çok mutluyum :) nazar degecek diye korkuyorum.3 tane nazar boncugu aldım :) darısı herkesin başına inşallah.senin bugun kaçıncı gunun ignede?ya sana ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok sevindim. Allahın işine bak. ben bile bu kadar mutlu olduysam seni düşünemiyorum bile. İnşallah herşey yolunda istediğin gibi gider
canım benim çok teşekkür ederim :) gerçekten çok çok mutluyum :) nazar degecek diye korkuyorum.3 tane nazar boncugu aldım :) darısı herkesin başına inşallah.senin bugun kaçıncı gunun ignede?
ayyy bişey olmasın zaten yavru kuşlarıma :) evet senin bugun 10. günün canım.ben ilk kan tahlilini 12, gun yaptırmıştım.sen ister yaptır istersen 6 gun daha bekleyip adetini bekle.olmazsan yaptırırsın.hsg filmine gelince sana yine aynı şeyi söyluyorum benim hiç canım acımadı.kan tahlillerini yaparken ignenin girmesi kadar bile acı çekmedim.inşallah seninde benim gibi olur ve hiç acı çekmezsin.ama öncelikle dilegim bu ay hamile kalman ve hsg ye gerek kalmaması :) hayırlısı olsun arkadaşım sen sakın umudunu kaybetme...ay kıyamam ya hiç birşey olmaz Allahın izniyle. ben 11 nisanda yaptım iğnemi. o günüde sayarsam bugün 10 gün oldu. ama hiç içimde olacakmış gibi bir his yok. HSG den çok korkuyorum ya hayatta da hep korktuklarım başıma gelmiştir bunda da öyle olacak. ama karar verdim anestezisiz çektircem. 26 nisan regl günüm. 4 mayıs için şişli echomar dan randevu alıcam. senin nasıl ikiz olmuş :) çift yumurtan mı vardı yoksa tek yumurta mı
ayyy bişey olmasın zaten yavru kuşlarıma :) evet senin bugun 10. günün canım.ben ilk kan tahlilini 12, gun yaptırmıştım.sen ister yaptır istersen 6 gun daha bekleyip adetini bekle.olmazsan yaptırırsın.hsg filmine gelince sana yine aynı şeyi söyluyorum benim hiç canım acımadı.kan tahlillerini yaparken ignenin girmesi kadar bile acı çekmedim.inşallah seninde benim gibi olur ve hiç acı çekmezsin.ama öncelikle dilegim bu ay hamile kalman ve hsg ye gerek kalmaması :) hayırlısı olsun arkadaşım sen sakın umudunu kaybetme...
Rıca ederım ne demek.rabbım yardımcın olsun.buyuk gun yarındır ınsallah.hayırlı guzel haberlerını beklıyorum canım :)Canım desteğin için teşekkür ederim. Yarın sabah idrar testi yapıcam. Eğer gebelik varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum. Doktorum 24 ünde kan testi yaptır Demişti ama dayanamıyorum artık
Merhaba hayırlı olsun ikiz var mı ailenizde yoksa çatlatma ignesinin böyle bir ikiz gebelik oluşturma durumu mu var hikayemi merak ediyorum :) heyecanla yazcaklarini bekliyorumRıca ederım ne demek.rabbım yardımcın olsun.buyuk gun yarındır ınsallah.hayırlı guzel haberlerını beklıyorum canım :)
Merhaba canım cok tesekkur ederım :) darısı basına : ) benım ailemde ıkız yok.ıkı yumurtam olmustu sanırım ıkısıde catlamıs ve dollenmıs rabbımın mucızesı :) klomen ve catlatma ıgnesının bunda etkısı var mı bılmıyorum.baska ne öğrenmek ıstıyorsan sorabılırsın hıkayemde :)Merhaba hayırlı olsun ikiz var mı ailenizde yoksa çatlatma ignesinin böyle bir ikiz gebelik oluşturma durumu mu var hikayemi merak ediyorum :) heyecanla yazcaklarini bekliyorum
Ayy çok güzel ikiz bebek ALlahim bana da nasip etsin ben de hamile kalmaya çalışıyorum 1 senedir olmuyor önümüzdeki ay doktor sanırım klomen ve çatlatma iğnesi olcak.sen ne zamandır deniyosun onerecegin bişey var mı nerede yaşıyorsun kaç yaşındasınMerhaba canım cok tesekkur ederım :) darısı basına : ) benım ailemde ıkız yok.ıkı yumurtam olmustu sanırım ıkısıde catlamıs ve dollenmıs rabbımın mucızesı :) klomen ve catlatma ıgnesının bunda etkısı var mı bılmıyorum.baska ne öğrenmek ıstıyorsan sorabılırsın hıkayemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?