Hully'nin Diyet Günlüğü

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar, yarın sabah görüşürüz

uğurlar olsun bebişimmmm.... Gacılar bende çıktım beyazım hully çok öptm sizleri anamm
Ya bu yalan dünya daki şarkıcı kız varya bitiyom ya konuşmasına hele bide akıl hocası olan aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy allahım ölüyom gülmekten valla

iyi aksamlar medneeeeeeeeeeeeeem ve herse-mümkün

bende cikayim kanimca

hadin yarin görüsürüüüüüüüükkkkk

arkadaşlar bende cıkıorm akşama muhtemelen hıcbısı yemem ben herkese ıyı akşamlar evden açarım yıne

kızlaaaaarrr bende hemen az önce yedıklerımı yazım sıze,
1 yumurta tavada yağsız
1 dilim uno denge ligt ekmek
5 zeytinnnn
bakalım tartım bana yarın ne solucek

slm kizlar aksam yediklerim 2 tane haslanmis patates ve 1 haslanmis yumurta bunlari ekmeksiz yed brokoli haslayacaktim ama megersem evde kalmamis markete gittim ordada bitmisti

birazdanda bı yeşil çay daha ıcıcem bende ondan sonrada uyurum muhtemelen sen nerde oturuosn mvlove

günaydın kızlar nasılsınız??

hemen bugunkü kahvaltımı yazayım standart menüm;

1/4 simit, 1 dilim peynir, şekersiz ıhlamur

üstüne yeşilçay içecem saat 10 gibi

bugun kendimi çok hafif hissediyorum

herşey mümkün tebrik ederım senı harıkasın...cok ıı gıdıosun bence simiti 1/2 bile yiyebılırsın
bende dunku gıbı aynı kılodayım bugun 53.4 bazen takılıo bole 2 gun sonrada bırden gıdıverıo
hemen sabah ne yedıımı yazım
1 dılım uno denge light ekmek
1 dilim taze kaşar
orta şekerli türk kahvesi
şimdide su içiorm

teşekkür ederim canım

evet haftaiçi iyi gidiyorum da haftasonu ne olacak bakalım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam

dün iş çıkışı yolu uzattım yürüdüm biraz

sabah da asansör kullanmadım 6.kata merdivenle çıktım

akşam misafirlerim vardı evde spor yapmaya imkanım olmadı

Günaydınn kızlaaarrrr :))))
bende akşamdan başlimmm... Akşam yani yarım porsiyondan az fazlaydı sanı-rım patates salatası ve ayran ekmeksizzz....
Sabah ta işe yürüyerek geldim 35-40 dkk falan yürüdüm şimdide altın ekmekli tost ve şekersiz çay yiyorum....

ıyı ıyı bence gayet guzel yapmıssın herseyı hafta sonuda dıkkat edrsen pazartesiye epey gitmiş olur kilo

oooooooo süpersin mednecim ya senden korkuodum valla bozarsın dıe ama bence harıka tebrık edrım senı haftada 2 gun bole yurusen super olur

oooooooo süpersin mednecim ya senden korkuodum valla bozarsın dıe ama bence harıka tebrık edrım senı haftada 2 gun bole yurusen super olur

aşk olsun hiiçç bozarmıyım ewet yemek yemeği sevdiim çok doğruuu ama kilolardan kurtulmam şart

eee vucutta bı hafıflık falan hıssetmıomusunuz ya ben ılk gunlerde hemen hıssedıodum

valla sabahları bide akşamları iyi hissediyorum sabah ki tosttan sonra pek o his kalmadı ama(( çavdar ekmeği ile tost yiyorum hani şu altın ekmekler varya ondan bide şekersiz çay içiyorum.... Ya bide kızlar afedersiniz ama ben 2 gündür lavaboya çıkmadım pek bişey yemiyorum die sanırım bağırsaklarımı çalıştırmam gerek ne içsem ki ???:44::44::44::44::44:

bide kızlar ara ara kilonuzda bı artış yada yerinde sayma olabılıo onu hıc dıkkate almadan devem edın 2 en gec 3 gunun sonunda bırden 600 700 gıdıverıo...ben epey ıyı gorunuorm artık belım ınceldı cok ayaklarım bıle kuculdu bu 3 kıloyuda verınce hersey tamam olacak o zaman benden ıyısı olmayacak bide koruma planı yapıcam misler gibi hayatıma devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…