- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
dün gece telefonunu kapatmıştı sonra açtı ve bana şu mesajı yazmış:
söylemek istediğim birşey var o yüzden açtım telefonu şu söyleyeceklerimi unutma:
insanın annesini babasını abla abi kuzen teyze amca hala dayı yani kısaca ailesini seçme şansı yoktur iyi yada kötüdür hasta yada sağlıklıdır ama hiçbirisinde diyemezsin ki benim ailem kötü o yüzden ben başkasını ailem olarak seçiyorum .
bunu yapamazsın bu durumda tıpkı onun gibi işte ben asla pişman değilim ailem iyi değil asla diyememem çünkü kötü bir ailem yok ama evet ailemde densiz insanlar var
fakat bu benim ailemi dışlamamama sebep olamaz sen dışlamamı istemedin yada ailen kötü demedin bunları o yüzden yazmıyorum söylemek istediğim şu insanlar ailesini seçemez o zorunlu bir seçimdir FAKAT İNSAN SEVDİĞİ İNSANI KENDİSİ SEÇER BEN SENİ SEVDİM HEMDE ÇOK SEVDİM YALANSIZ YANLIŞSIZ MECBURİYETTEN DEĞİL GÖNÜLDEN YÜREKTEN SEVDİM O YÜZDEN SENİ SEÇTİM AMA SEN ELİMDE OLMAYAN VE BENİMLE ALAKASI OLMAYAN BİR SEBEP İÇİN BENİ HUZURSUZ EDİYORSUN BENİM SEVDİĞİM PİNKSWEETLOLİTA GİBİ DAVRANMIYORSUN.
bu mesajı yazıp tlfonunu kapatmış ve hala açmadı çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim offf
Sana ben ne söyleyim bilmiyorum ki canım esas oğlan çok mantıklı çok olgunca düşünuyor bu çok belli.Bak bu kezde affetti deyip bir daha böyle konuları açma bence çünkü bunlarin sizi yıpratmasına izin verme dediğim gibi yazık edersinz.Ayrıca tekrar arayı düzeltmenize çok sevindim :) canım inşallah son olur tartışmanız
çook teşekkür ederim canım ya ne kadar sakınsakta arada böyle sorunlar çıkıyor işteburaya gelecekmiş oturup enine boyuna konuşmak için tekrar sorunlar yaşamamak için karşıma alıp seni gözlerinin içine baka baka konuşacağım dedi tamam dedim
Ee bu çok güzel haber ışte :)ne güzel bak sevdiğin yanına geliyor
Aaa sevdiceğin mi geliyor ne güzell ..
Var mı gözlerine baka baka konuşmak gibisi ..
evet canım ama konuşacağız sadece birlikte doğru düzgün vakit geçiremeyeceğiz bilebiz 1 gün dahi olsa birlikte doya doya birlikte kalmak istiyoruz hani bahsetmiştim ya üniversite ile ilgili bir bahanem olursa ancak bunu gerçekleştirebiliriz yoksa bu sadece bir hayal bizim için
Çok iyi anlıyorum 5 aydır görüşemiyoruz sevdiceğimlee ..
O kadar özleniyor ki doya doya zaman geçirmek.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz.
Var mı yakın zamanda bir şeyler olma ihtimali _?
bişeyler olmak derken canım :26:
Kavuşmanızı sağlayacak.
Evlilik veya aynı şehirde çalışma ihtimaliniz falan ?
canım o 23 yaşına ben 22 bu sene mezun olacak hayırlısıyla üniden şimdilik evlilik planı askıda
aynı şehirde çalışma durumu biraz zor gibi yani :44:
ayy çok sevindimmmbak yanınada gelicem demiş tüm kk olarak erkek arkadaşınla ilişkinizi onaylıyoruz pinksweetlolita ve bu ilişkinin sonu evliliğe gider gibi gözüüyor.Erkek arkadaşın sana çok değer veriyor bence açıkçası senin ilk konunu okuduğumda şu hani evine gittiğinde falan yanlış yaptığını ve erkek arkadaşının seni sevmediğini düşünmüştüm ama sonraki gelicen olaylar gerçkten senii çok ama çok sevdiğini gösteriyor bu arada o gelip kalsın senin bulunduğun şehirde 1 günceğiz sende kuzeninle falan anlaş ailene onlara gideceğim de ve bir gün bboyunca bol bol gezin tozun
Hayırlısı olsun canım biraz daha sabır ..
Sevgi aşk olduktan sonra bekleniyor..
canım ya keşke istediğiniz gibi olsa herşey ama sen söz dinlemiyorsun yada benim fikrim sana saçma geliyor ben anlamadım seni sana diyorum ki al karşına konuş bi tatil planı yapın annenlere ne diyeceğini bile birlikte düşünün bak emin ol planlı olan şey çok daha güzel olur yine sen okulu bahane ederek gidersin ama birlikte yapın planı belkide bi tatil :)çok güzel olur bak aklında bulunsun :)
yarın geliyormuş ben kuaföre gitmedim bişey yapmadım çok hazırlıksızım çarşamba gelsen dedim yok illa yarın geleceğim dedi bide açıkcası maddi açıdanda baya sıkışık durumdayım üstelik burada salı günleri kuaförler kapalı oluyor
evde halletmeye çalış cnmnye kapalı ki kuaförler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?