hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

Sana ben ne söyleyim bilmiyorum ki canım esas oğlan çok mantıklı çok olgunca düşünuyor bu çok belli.Bak bu kezde affetti deyip bir daha böyle konuları açma bence çünkü bunlarin sizi yıpratmasına izin verme dediğim gibi yazık edersinz.Ayrıca tekrar arayı düzeltmenize çok sevindim :) canım inşallah son olur tartışmanız

çook teşekkür ederim canım ya ne kadar sakınsakta arada böyle sorunlar çıkıyor işte buraya gelecekmiş oturup enine boyuna konuşmak için tekrar sorunlar yaşamamak için karşıma alıp seni gözlerinin içine baka baka konuşacağım dedi tamam dedim

Ee bu çok güzel haber ışte :)ne güzel bak sevdiğin yanına geliyor

Aaa sevdiceğin mi geliyor ne güzell ..
Var mı gözlerine baka baka konuşmak gibisi ..

evet canım ama konuşacağız sadece birlikte doğru düzgün vakit geçiremeyeceğiz bile biz 1 gün dahi olsa birlikte doya doya birlikte kalmak istiyoruz hani bahsetmiştim ya üniversite ile ilgili bir bahanem olursa ancak bunu gerçekleştirebiliriz yoksa bu sadece bir hayal bizim için

Çok iyi anlıyorum 5 aydır görüşemiyoruz sevdiceğimlee ..
O kadar özleniyor ki doya doya zaman geçirmek.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz.
Var mı yakın zamanda bir şeyler olma ihtimali _?

ayy çok sevindimmm bak yanınada gelicem demiş tüm kk olarak erkek arkadaşınla ilişkinizi onaylıyoruz pinksweetlolita ve bu ilişkinin sonu evliliğe gider gibi gözüüyor.Erkek arkadaşın sana çok değer veriyor bence açıkçası senin ilk konunu okuduğumda şu hani evine gittiğinde falan yanlış yaptığını ve erkek arkadaşının seni sevmediğini düşünmüştüm ama sonraki gelicen olaylar gerçkten senii çok ama çok sevdiğini gösteriyor bu arada o gelip kalsın senin bulunduğun şehirde 1 günceğiz sende kuzeninle falan anlaş ailene onlara gideceğim de ve bir gün bboyunca bol bol gezin tozun

canım benimm inşallah dediğin gibi sonu evlilik olur evet başta bende ilk olaylarda sevgisinin yalan olduğunu düşünmüştüm ama sonraki yaşananalar bana gösterdi onun gerçek sevgisini o geldiğinde kalsa bile akşam eve dönmem gerekecek ama eğer sınav zamanı bir bahane bulup bende oraya gidersem işte bu müthiş olacak fikirlerin benim için değerli prettywitch'im

canım ya keşke istediğiniz gibi olsa herşey ama sen söz dinlemiyorsun yada benim fikrim sana saçma geliyor ben anlamadım seni sana diyorum ki al karşına konuş bi tatil planı yapın annenlere ne diyeceğini bile birlikte düşünün bak emin ol planlı olan şey çok daha güzel olur yine sen okulu bahane ederek gidersin ama birlikte yapın planı belkide bi tatil :)çok güzel olur bak aklında bulunsun :)

canım kesinlikle senin fikirlerin benim için çok değerli ve önemli bizimde aklımızda var tatil planı ama önemli olan annemlere karşı bir bahane bulabilmem birlikte düşünüyoruz ama oda şimdilik bişey bulamadı lütfen fikir ve yardım:44:

yarın geliyormuş ben kuaföre gitmedim bişey yapmadım çok hazırlıksızım çarşamba gelsen dedim yok illa yarın geleceğim dedi bide açıkcası maddi açıdanda baya sıkışık durumdayım üstelik burada salı günleri kuaförler kapalı oluyor

evde halletmeye çalış cnm nye kapalı ki kuaförler

kızlar bu defa arabasıyla gelmeyecek otobüsle gel dedim çünkü yollarını durumu belli olmuyor geçen defa kar tipi falan bastırmış dönerken bu defa aynı riski alsın istemedim yarın terminalden ben karşılayacağım kendisini.size şunu danışmak istiyorum genelde oturduğumuzu yerlerde hesabı hep kendisi ödüyor şimdi yarın terminalden aldıktan sonra taksi parasını ben vereyimmi sizce:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…