hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

evet bana ilgisi vardı en başında ama olmayacağını söyledim ve arkadaştık uzun süredir böyle birşey asla duymamıştım ağızından ne olduysa son konuşmada oldu ve alakayı kestim sanki o yazdıklarına rağmen muhabbeti devam ettirmiş gibi tepki vermeyin lütfen ben kendimden eminim burada sevgilimin üzüldüğü nokta benim ona yalan söylememem ...

arkadasını ayarlarsa bu sefer hem sevgilisine hem de arkadaına karsı zayıf noktaları olur.bilemez ki hadi arkadasıyla arası acılır da herseyi anlatırım sevgilene derse ve anlatırsa bu sefer içinden cıkılmaz hallere girer durum.güzelim nolacaksa olsun ama sen dogruları anlat.dürüst ol.o da adam gibi adamsa önemsemez zatenunutur ayrıca abartmannda gereği yok olgun bi insansa bunlar basit cocukca seyler ama daha yası ve beyni küçükse şimdiden sen ondan ayrıl çünkü barıssanız bile en ufak tartsmada yüzüne vurabilir.o daha cok canını yakar ve keske o zaman ben bitirseydim dersin.. inş. Allah yardımcın olur

canım çok teşekkür ederim ben yalan söylediğim için çok pişmanım fakat o anın şokuyla çaresizce yalana sığındım yüzüme vuracak birisi değil ama güven sorunu mutlaka yaşarız eğer devam edersek bunun farkındayım ben doğruları anlattım kendisine ve içim sadece o konuda rahat şuanda

ben şöyle birşey düşündüm onun yanına gideceğim ve ona kendi ellerimle hazırladığım bir hediye kutusunun içine bi atkı alıp koyacağım paketi çok güzel hazırlayacağım ama ve yanına gittiğimde bunu ona vereceğim lütfen beni affet diye gerekirse yalvaracağım sizce nasıl olur

Başka çaren yok seviyorsan yalvaracaksın da .
Sonra ipler onun eline geçiyor bunu da unutma canım

Hediye fikrini sonraya bıraksan daha iyi olabilir , onu öyle kandırmaya çalıştığını düşünebilir mi bilemiyorum

elimden geleni yapacağım canım sence hediye fikri nasıl olur

Sence ona şuan dünyayı satın alsan kabul edeceğini düşünebiliyormusun?ayrıca çok sıcak daha olay bence gitmekte yanlış olur çünkü seni gördüğü zaman o an aklına gelecek ah be canım madem bu kadar çok seviyorsun neden böyle şeyler yaptn bi boşluğa düştüğümüz zaman illa bir erkekle konuşmak zorundamıyız

aradım kendisini senin o tanımadığın bi heriften para istemeni ben kaldıramıyorum diyor bide ben mesajımda arkadaşlarla boluya gittiğimden o mesajlaştığım kişide sakaryaaydı onu aramıştım ama ulaşamamıştım mesajda oda yazıyodu sen onunla buluşacaktın diyo onuda kafasına takmış artık sana güvenemem diyo telefonda çaresizce ağladım bana bi şans daha ver diye ama asla kabul etmiyor ölecek gibiyim çok kötüyüm onsuz bir hayatı ben düşünemiyorum bi çözümü yokmu bunun

Canım onunda haklı tarafları var kendine göre , şuanlık kabul etmiyor madem bir hafta falan arama bakalım , oda bir düşnsün ama 1 haftadan sonra msj at sadece yüzyüze konuşmak istiyorum de.Eğer kabul ederse buluş kabul etmessede git tut kolundan beni son defa dinle de eğer yine istemessen bir daha asla seni rahatsız etmeyeceğim de

canım konuşmadan önce mesaj atmıştı bana ben söylemeden dedi ki eğer aynı hatayı yapıp buraya gelmeye kalkarsan seni pişman ederim yazmıştı ama sonrasında telefonda konuştuk daha yumuşaktı şimdi gitsem oraya gelmezse bide az öncede konuştuk sokakta geziyormuş saatlerdir üşümüyomusun dedim hayır bişey hissetmiyorum dedi bana hak ver ne olursun dedi benim gözümdeki sen herkesten çok başkaydın o piçin yazdıklarını okuyunca aklım gitti dedi ve beni bıraktıktan sonra memleketine dönerken 1 paket sigarayı 1 saatte bitirmiş aylardır sigara içmiyordum ağlaya ağlaya döndüm ben adanaya kadar diyor ileride benim aklıma bu hep gelir sana karşı eski sıcaklığım olmaz diyip durdu bende bunları bana söyleyeceğinde öldür daha iyi dedim kendime kahrettim çok seviyor beni ama bunları kaldıramıyor gelecekte aklıma gelir diyor ne yapmam gerek onu kazanmak için ben

cnm bence halen seninle diyoloğa girdiğine göre , seni hayatından çıkarmamış.Şuan onu anlayabiliyorum sende anlıyorsun zaten o zaman şöyle yapabilirsin peki ben zaten pişmanım ama sana süre veriyorum bir süre düşün istersen görüşmeyelim bu süre içinde ve sen düşün sonra bana kararını bildir demelisin.

Şimdi üstelersen barışalım falan dye daha çok hayır der. böyle dersen belki oda bazı şeyleri çözebilir kendi içinde.

öyle pişmanım ki onu kaybetmek fikrini düşünemiyorum bile bana o kadar değer veriyor ki anlatamam herşeyden sakınıyor ama ben ne yaptım aptalca 3-5 muhabbet için onun güvenini sarstım şimdi oraya gitsem tepkisinden korkuyorum

cnm dediğim gibi bir süre bırak bir süre dediğim uzun değil 3-4 gün hiç msj atma bırak düşünsün o ararsa cvp ver snra git görüş ne tepki verirse versin görüş bence

Bir hafta sonra git yalvar ne gerekiyorsa yap. Ama bu süre içinde konuşma hiç o da düşünsün derim ben.

canım tepkisinden çok korkuyorum bugün onunla telefonda konuştuk konuşmadan önce mesajlaşmıştık bana eğer tekrar aynı hatayı yapıp yine buraya gelirsen çok pişman ederim seni dedi şimdi son konuşmamızda daha sakindi yani 1 hafta sonra onun yaşadığı yere gitsem arasam ben şuanda adanadayım desem gelir mi ki yanıma

Geldim kayboldum ne yapcam falan deyip yanına getircen artık Başka çaren kalmıyor canım.

erkekler böyle şeyleri hiiiiç unutmaz..zaman gectıkten sonra bıle hep hatırlatır.. mesajda yazan kişinin söylediği kötü sözler bi yana.. başkasıyla konuşma girişiminiz..bide uzak olunca..doğruları söylemekle en iyisini yapmıssınız..cok zaman alacaktır telafisi..telefon etkılı olmaz bencede yüzyüze konuşmanız iyi olur..ama biraz sakınledıkten sonra gitseniz daha iyi.. yanı siniri üzerindeyken pek etkili olmayacak gibi..

1 hafta boyunca arayıp sormasam ve 1 haftanın sonunda gitsem yanına sizce etkisi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…