- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Eee konunda "eskiden beni beğenen biriyle mesajlaşmıştık" diyorsun şimdi öyle değildi diyorsun arkadaşım sen kendine dürüst olmayı becer önce. Neyse yaa sinirlendim valla bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor daha ilişki peşindesiniz, önce kendinizi gelişrtirin biraz!!!
canım sen erkek arkadaşına o normal mesajlaşma sırasındaki mesajlaşmaları da mı senin yazmadığını söyledin?
bir arkadaşını ayarla öyleyse, o ben yazıştım bu benim arkadaşım benim feysim yoktu filan desin bari ama yalan söyleyerek nereye kadar gider onu da bilmiyorum
arkadasını ayarlarsa bu sefer hem sevgilisine hem de arkadaına karsı zayıf noktaları olur.bilemez ki hadi arkadasıyla arası acılır da herseyi anlatırım sevgilene derse ve anlatırsa bu sefer içinden cıkılmaz hallere girer durum.güzelim nolacaksa olsun ama sen dogruları anlat.dürüst ol.o da adam gibi adamsa önemsemez zatenunutur ayrıca abartmannda gereği yok olgun bi insansa bunlar basit cocukca seyler ama daha yası ve beyni küçükse şimdiden sen ondan ayrıl çünkü barıssanız bile en ufak tartsmada yüzüne vurabilir.o daha cok canını yakar ve keske o zaman ben bitirseydim dersin.. inş. Allah yardımcın olur
ben şöyle birşey düşündüm onun yanına gideceğim ve ona kendi ellerimle hazırladığım bir hediye kutusunun içine bi atkı alıp koyacağım paketi çok güzel hazırlayacağım ama ve yanına gittiğimde bunu ona vereceğim lütfen beni affet diye gerekirse yalvaracağım sizce nasıl olur
Başka çaren yok seviyorsan yalvaracaksın da .
Sonra ipler onun eline geçiyor bunu da unutma canım
elimden geleni yapacağım canım sence hediye fikri nasıl olur
aradım kendisini senin o tanımadığın bi heriften para istemeni ben kaldıramıyorum diyor bide ben mesajımda arkadaşlarla boluya gittiğimden o mesajlaştığım kişide sakaryaaydı onu aramıştım ama ulaşamamıştım mesajda oda yazıyodu sen onunla buluşacaktın diyo onuda kafasına takmış artık sana güvenemem diyo telefonda çaresizce ağladım bana bi şans daha ver diye ama asla kabul etmiyor ölecek gibiyim çok kötüyüm onsuz bir hayatı ben düşünemiyorum bi çözümü yokmu bunun
Canım onunda haklı tarafları var kendine göre , şuanlık kabul etmiyor madem bir hafta falan arama bakalım , oda bir düşnsün ama 1 haftadan sonra msj at sadece yüzyüze konuşmak istiyorum de.Eğer kabul ederse buluş kabul etmessede git tut kolundan beni son defa dinle de eğer yine istemessen bir daha asla seni rahatsız etmeyeceğim de
canım konuşmadan önce mesaj atmıştı bana ben söylemeden dedi ki eğer aynı hatayı yapıp buraya gelmeye kalkarsan seni pişman ederim yazmıştıama sonrasında telefonda konuştuk daha yumuşaktı şimdi gitsem oraya gelmezse bide az öncede konuştuk sokakta geziyormuş saatlerdir üşümüyomusun dedim hayır bişey hissetmiyorum dedi bana hak ver ne olursun dedi benim gözümdeki sen herkesten çok başkaydın o piçin yazdıklarını okuyunca aklım gitti dedi ve beni bıraktıktan sonra memleketine dönerken 1 paket sigarayı 1 saatte bitirmiş aylardır sigara içmiyordum ağlaya ağlaya döndüm ben adanaya kadar diyor ileride benim aklıma bu hep gelir sana karşı eski sıcaklığım olmaz diyip durdu bende bunları bana söyleyeceğinde öldür daha iyi dedim kendime kahrettim çok seviyor beni ama bunları kaldıramıyor gelecekte aklıma gelir diyor ne yapmam gerek onu kazanmak için ben
cnm bence halen seninle diyoloğa girdiğine göre , seni hayatından çıkarmamış.Şuan onu anlayabiliyorum sende anlıyorsun zaten o zaman şöyle yapabilirsin peki ben zaten pişmanım ama sana süre veriyorum bir süre düşün istersen görüşmeyelim bu süre içinde ve sen düşün sonra bana kararını bildir demelisin.
Şimdi üstelersen barışalım falan dye daha çok hayır der. böyle dersen belki oda bazı şeyleri çözebilir kendi içinde.
öyle pişmanım ki onu kaybetmek fikrini düşünemiyorum bile bana o kadar değer veriyor ki anlatamam herşeyden sakınıyorama ben ne yaptım aptalca 3-5 muhabbet için onun güvenini sarstım şimdi oraya gitsem tepkisinden korkuyorum
Bir hafta sonra git yalvar ne gerekiyorsa yap. Ama bu süre içinde konuşma hiç o da düşünsün derim ben.
cnm dediğim gibi bir süre bırak bir süre dediğim uzun değil 3-4 gün hiç msj atma bırak düşünsün o ararsa cvp ver snra git görüş ne tepki verirse versin görüş bence
canım tepkisinden çok korkuyorum bugün onunla telefonda konuştuk konuşmadan önce mesajlaşmıştık bana eğer tekrar aynı hatayı yapıp yine buraya gelirsen çok pişman ederim seni dedişimdi son konuşmamızda daha sakindi yani 1 hafta sonra onun yaşadığı yere gitsem arasam ben şuanda adanadayım desem gelir mi ki yanıma
erkekler böyle şeyleri hiiiiç unutmaz..zaman gectıkten sonra bıle hep hatırlatır.. mesajda yazan kişinin söylediği kötü sözler bi yana.. başkasıyla konuşma girişiminiz..bide uzak olunca..doğruları söylemekle en iyisini yapmıssınız..cok zaman alacaktır telafisi..telefon etkılı olmaz bencede yüzyüze konuşmanız iyi olur..ama biraz sakınledıkten sonra gitseniz daha iyi.. yanı siniri üzerindeyken pek etkili olmayacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?