- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi mortaldance
-
1) detaylı bir açıklama değil bu yazdığın, fikir yürütemeyiz ki, evrağa cevap vermemişsin vermediğin birim ya da kurum bunun farkında ola ola senden gelecek resmi yazının gelmediğini de göre göre işlerine devam etmişler. tekrar bir resmi yazı ile cevabın istenmesi gerekir yapmamışlar.Evrağa cevap vermemişim gözden kaçmış
Yok şakacıktan memurum1) detaylı bir açıklama değil bu yazdığın fikir yürütemeyiz ki, evrağa cevap vermemişsin vermediğin birim yada kurum bunun farkında ola ola senden gelecek resmi yazının gelmediğini de göre göre işlerine devam etmişler. tekrar bir resmi yazı ile cevabın istenmesi gerekir yapmamışlar.
2) yukarıda ne yaptığını açıkça soran arkadaşlara tepkin kötü olmuş, insanlar bütün yazışmaları tek tek okumak zorunda değil en büyük hatan konuyu başta detaylandırmaman hata yaptım yardm edin diyip geçiştirmen
3) OHA kelimesi büyük baş hayvyanların yönlendirilmesinde veya durdurulmasında kullanılır, an itibariyle kullandığın nicki tam anlamıyla taşımışsın.
4) gerçekten memur musun, üslubun beni şaşırttı fazla kaba
5) yine de gözden kaçırdıysan niyetin kötü değilse ve ihmal yoksa umarım hakkında hayırlısı olur
Sağolun yorumunuz için1) detaylı bir açıklama değil bu yazdığın fikir yürütemeyiz ki, evrağa cevap vermemişsin vermediğin birim yada kurum bunun farkında ola ola senden gelecek resmi yazının gelmediğini de göre göre işlerine devam etmişler. tekrar bir resmi yazı ile cevabın istenmesi gerekir yapmamışlar.
2) yukarıda ne yaptığını açıkça soran arkadaşlara tepkin kötü olmuş, insanlar bütün yazışmaları tek tek okumak zorunda değil en büyük hatan konuyu başta detaylandırmaman hata yaptım yardm edin diyip geçiştirmen
3) OHA kelimesi büyük baş hayvyanların yönlendirilmesinde veya durdurulmasında kullanılır, an itibariyle kullandığın nicki tam anlamıyla taşımışsın.
5) yine de gözden kaçırdıysan niyetin kötü değilse ve ihmal yoksa umarım hakkında hayırlısı olur
belli :)))Yok şakacıktan memurum
Buna sen karar veremezsinbelli :)))
haketmişsin başına geleni ohalde, tavrın hiç hiçççç hoş değil
Tersini kesemiyormusun açık nasıl çıktı müşteriye mi ödedinben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim
89 a 1 mı haciz yazısı mıEvrağa cevap vermemişim gözden kaçmış
Tersini kesemiyormusun açık nasıl çıktı müşteriye mi ödedin
Önce sakın ol sakın olmazsan işler sarpa sarar noldu tam anlat
1) detaylı bir açıklama değil bu yazdığın, fikir yürütemeyiz ki, evrağa cevap vermemişsin vermediğin birim ya da kurum bunun farkında ola ola senden gelecek resmi yazının gelmediğini de göre göre işlerine devam etmişler. tekrar bir resmi yazı ile cevabın istenmesi gerekir yapmamışlar.
2) yukarıda ne yaptığını açıkça soran arkadaşlara tepkin kötü olmuş, insanlar bütün yazışmaları tek tek okumak zorunda değil en büyük hatan konuyu başta detaylandırmaman hata yaptım yardm edin diyip geçiştirmen, Gelecek tepkilere de kızmamalısın
3) OHA kelimesi büyük baş hayvyanların yönlendirilmesinde veya durdurulmasında kullanılır, an itibariyle kullandığın nicki tam anlamıyla taşımışsın. Ayıp......
Yok şakacıktan memurum
belli :)))
haketmişsin başına geleni ohalde, tavrın hiç hiçççç hoş değil
,Buna sen karar veremezsin
Başını okudum panik olmuş belli üzüldüm yardımcı olmak istiyorum terslesin sorun değil kendinde değil belli üstüne gitmemek lazımŞimdi gelip sizi de tersleyecek konu sahibi "yazdım okumadınız mı?" diyerek.
Hayır normal basit bir yazı89 a 1 mı haciz yazısı mı
Dışarı çık biraz soluklan üzerine gelirler seni strese sokmak için yapıyor olabilirlerÇalışıyorum yoğunum stres soktular üzerinde şuan çantam da param yok çalınmış ortalıkta masa üzerindeydi normal değilim. Özür dilerim
Şuan nöbetteyim çıkamıyorumDışarı çık biraz soluklan üzerine gelirler seni strese sokmak için yapıyor olabilirler
İşinden olmak o kadar basit değil kendine gel sakın ol Can'ım
Peki mune hanımHem işinizle hemde paranızın çalınmasıyla alakalı olarak geçmiş olsun diyerek gireyim konuya, sonrada üslubunuza dikkat edin, kimse kimseyle polemiğe girmesin rica ediyorum diyerek bitireyim yazımı.
Bak;Çalışıyorum yoğunum stres soktular üzerinde şuan çantam da param yok çalınmış ortalıkta masa üzerindeydi normal değilim. Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?