Hüngür hüngür ağlıyorum

Evrağa cevap vermemişim gözden kaçmış
1) detaylı bir açıklama değil bu yazdığın, fikir yürütemeyiz ki, evrağa cevap vermemişsin vermediğin birim ya da kurum bunun farkında ola ola senden gelecek resmi yazının gelmediğini de göre göre işlerine devam etmişler. tekrar bir resmi yazı ile cevabın istenmesi gerekir yapmamışlar.
2) yukarıda ne yaptığını açıkça soran arkadaşlara tepkin kötü olmuş, insanlar bütün yazışmaları tek tek okumak zorunda değil en büyük hatan konuyu başta detaylandırmaman hata yaptım yardm edin diyip geçiştirmen, Gelecek tepkilere de kızmamalısın
3) OHA kelimesi büyük baş hayvyanların yönlendirilmesinde veya durdurulmasında kullanılır, an itibariyle kullandığın nicki tam anlamıyla taşımışsın. Ayıp......
4) gerçekten memur musun, üslubun beni şaşırttı fazla kaba
5) yine de gözden kaçırdıysan niyetin kötü değilse ve ihmal yoksa umarım hakkında hayırlısı olur

Yok şakacıktan memurum

Sağolun yorumunuz için

ben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim
Tersini kesemiyormusun açık nasıl çıktı müşteriye mi ödedin
Önce sakın ol sakın olmazsan işler sarpa sarar noldu tam anlat

Yok şakacıktan memurum

belli :)))
haketmişsin başına geleni ohalde, tavrın hiç hiçççç hoş değil

Buna sen karar veremezsin
,

İnsanlar okuyup size @dengesizbayan , yardımcı olmaya çalışıyor ne kadar saygısızca cevaplar veriyorsunuz.
Gerçekten de hiiiç hoş değil OKYANUSYAA 'ya katılıyorum.

Şimdi gelip sizi de tersleyecek konu sahibi "yazdım okumadınız mı?" diyerek.
Başını okudum panik olmuş belli üzüldüm yardımcı olmak istiyorum terslesin sorun değil kendinde değil belli üstüne gitmemek lazım

Çalışıyorum yoğunum stres soktular üzerinde şuan çantam da param yok çalınmış ortalıkta masa üzerindeydi normal değilim. Özür dilerim

Çalışıyorum yoğunum stres soktular üzerinde şuan çantam da param yok çalınmış ortalıkta masa üzerindeydi normal değilim. Özür dilerim
Dışarı çık biraz soluklan üzerine gelirler seni strese sokmak için yapıyor olabilirler
İşinden olmak o kadar basit değil kendine gel sakın ol Can'ım

Bak;
insanlar ben dahil herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor.
sen buna karşılık hem yardım isteyip hem milletle dalga geçer gibi konuşuyorsun
kavga sebebidir bu hallerin, ve ister istemez insanlar senin şu halin için hakettiğini düşünür, suçlu birinin davrandığı gibi davranıyorsun ki suçlu musun bilemem, ihmalini kendin de kabul etmişsin zaten.
ortaya mı özrü diledin herkese mi diledin bilemiyorum
ama sen kaybedersin,
yapma.....

Isininizin icinde degilim. Artik isten cikarilir misiniz, kalir misiniz bilemem de, bundan ders alip bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz umarim. Yeni isinizde ya da simdikinde, artik her neyse.

Hatanin buyuklugune bagli aslinda. Kimse hak kaybina ugramiyorsa farkinda olmamisim benim ihmalim de, biraz boyun buk, insanlarla arani iyi tut, guleryuzlu ol seni severlerse toleransli olurlar.

Evraga cevap vermemisim demissin. Ben aylardir dosyaya cevap bekliyorum bir sey olmaz. 2. Defa sorarlardi onemli olsaydi. Isten cikarilacagini sanmiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…