Hüngür hüngür ağlıyorum

kusura filan bakmayız canım:))
herkes kendinden mesul.
biz kendimizi biliyoruz.
ohoo böyle şeylerle çok piştim ben.
konu sahibi işini ihmal etmiş,dikkatsiz.
ve de yazılı uyarı da almış zamanında.
yeni memur olduğunu göz önünde bulundurursak ciddi bir falso bu.
hatası affedilmemiş dosyasına işlenmiş.
bu olayında da amirleri yine soruşturmaya tabi tutabilirler.
böyle giderse zor sürdürür memuriyet hayatını böyle bir sicille.
farkında değil.

Hahaha çalmadım çırpmadım çalışarak alnımın teriyle geldim o koltuğa birilerinin torpiliyle değill anladın mı sen benim işimi sorgulayacak kişi değilsin olamazsında
Hem bu kadar övün kendini sev hemde sorumluluklarını yerine getirme. Oldu be canım başkaa ?
Hayır yanı devlet memurusun dıye kendınızı meclıste mılletvekılı sanıyorsunuz galıba, hem becerıksız hemde adı olan bısey yanı

Teşekkür ederim anlayışınız için. :)
Öyle cevaplar veriyor ki insana, kullandığımız kelimeleri seçemeyebiliyoruz. Sizleri kırmak istemediğim için özellikle belirtmek istedim, yeniden teşekkür ederim; iyi günler.

Tebrik ederim sizi çok takmayacaksın böylelerini işini yapıp yol alacaksın hayat şartları bunu gösteriyor yoksa millette bitmek bilmeyen bir çekememezlik var
Bizim çaycıda belediyede kavga çıkarmış atılmış eşim geldi bize aldırdı kadın sorunlu sürekli oradaki memurlar çok para alıyor bir iş yapmıyor arkadaş sen çaycısın çayını ver git bize de gelip ben yerinizde olsam şöyle yaparım vs çok para alıyorsunuz diyordu ben de orda çalışacağım vs tahsili yetmiyordu hem bizle kendini kıyasladı kendine zarar veriyor insan bir şekilde oraya geçilmiş işini yapmıyorsa teftişi var onlar düşünsün benim işimde hata yaparsa şikayet ederim kimsenin ne aldığını nasıl kazandığını hesap etmem bana ne

benim hoşuma gitmeyen konu sahibi üzerinden memurlara saldırılması.
bu çok ucuz bir yol.
kimse başvurmasın bu yola.
bazıları fırsat kolluyor içindeki hıncı kini akıtmak için.
komik oluyor.
ne diyeceksen konu sahibine de.
konu sahibi üzerinden genele saydırmanın manası nedir?

ben de sana teşekkür ederim canım nezaketin ve özenin için:))

Buarada konu sahıbı harıcı dıger memurların en emeklerle bu ıse geldıklerını yazmaya hıc ama hıc gerek yok uzerlerıne bıle alınmalarına gerek yok . Bız gene yazmıyoruz yorumları dırek ortaya konu sahıbını muhattap alarak yazıyoruz sımdıden soylıyeyım

kardeşim ağzına sağlık

Yok hiçte öyle bir havam artı meclicteki Millet vekillerinin de tahsili belli yaptığı iş belli aldığı para belli o konulara hiç girmeyelim

bişey olmaz korkmayın. bir sürü ceza seviyesi var. ikaz, uyarı, kınama, aylıktan kesme, derece/kademe durdurma. sırasıyla olur.
bir arkadaş 3 yıl evrak biriktirmiş. o gitti neyse. evrakları yeni gelmiş gibi müdüre vermiş o da bana artık sen takip et dedi. tabi ben şok oldum. 2013,14,15 hepsi var. bana da sanıyorum 15 de vermişlerdi. geceleri başımı yastığa rahat koyamıyordum nasıl yetişecek diye. bitirdim çok şükür.
ha o bayana noldu mu?? hiçbir şey olmadı. üstelik parasal ve vatandaşı ilgilendiren bir işti. hatta şu an gayet iyi bir birimde çalışıyor.

Yaa ciddiymisiniz

Niye işini düzgün yapmıyorsun
ilk değilmiş hem...
Yani bende onu düşünüyordum, defalarca uyarı alacak kadar sorumsuzluk nasıl oluyor?
Konu sahibi umarım bu defa sorumluluk sahibi olmayı öğrenirsin.
Şu durum da var işini öğrenmeye çalışırsın çabalarsın, ona rağmen hata oluyorsa o zaman üzülmekte haklısın..
Ama sorumsuzluk işi umursamamazlık varsa o zaman durumlar değişir...

Yok tam tersi şuan olayın ciddiyetinin farkına vardım bir daha asla olma z

ben de memurum . yazı işlerine bakıyorum . evrağa cevap yazmak için takviminde cevap günlerini işaretlerim. gözümden kaçan olur ise olmadı şimdiye kadar ama olursa da eğer iş yerinde sorumluluk sahibi olduuğunuz düşünüyor ise sehven hata olduğundan dolayı diyerek halleder amirler . ya da hallettirirler yine bana. ama yine var bazı memur arkadaşlar . sürekli hata yapıyorlar. sürekli. ilk 1-2 -3 e belki uyarıyorlar sadece. bak dikkatli ol. bu böyle yapılır vs vs . diye. ama 1 yıllık memur hala aynı hataları yapıyor ise ve artık bunda bi sorumsuzluk sezilmiş ise ona aynı toleransı göstermiyor artık amir . bi yerde kopuyor artık o da.

İyi de ben anlamadım raporun yazılmadığı 1 sene sonra nasıl ortaya çıkıyor anında ortaya çıkar yani. 1 sene sonra nasıl ortaya çıktı ne sebeble? o anda farkettiğiniz de özür dileyip yaosaydınız sorun olmazdı.

Kaldı ki affetmezler bipliyim ben diyorsunuz o ne demekse. Demek ki ilk hatanız değil başka hatalarda olmuş, uyarı almışsınız ve siz kendinizi biliyorsunuz ki affetmezler diyorsunuz.

İş sorumluluğu ve ciddiyetiniz yoksa çalışmayın zaten sonuçta bende işveren olsam sürekli lakayt iş yapan zamanında yapmayan sürekli hata yapan biriyle çalışmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…