- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi mortaldance
-
kusura filan bakmayız canım:))Buradaki insanlara 'k.çımı soğuturlar merak etme' yazan bir konu sahibi.
Üslup o kadar çirkin ki.
İnsanlarla dalga geçen bir tavır, adam gibi imla yok. Birçok mesajını kibledim konu sahibinin.
İşte şu kötü tavırlar yüzünden memuriyete genel olarak saydırılıyor.
Kadının işi umrunda değil. Hata üstüne hata yapıyor. Farkedilince tutuşuyor. Başıma bişey gelir mi diye. İnsanlar bir şey söylüyor, lakayıt tavırlar. Ay tüm memurlar bunun gibiyse deniliveriyor. @bibitozeymuran0 gibi arkadaşlarımız alınıyor haklı olarak. Arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın ama konu sahibi hak ediyor. Sizi meclis dışarı bırakarak söylüyorum. Böyle memur mu olunur daha adam gibi yazdığı anlaşılmıyor, nokta koymayı bilmiyor. Yinede sizler kusura bakmayın.
Hem bu kadar övün kendini sev hemde sorumluluklarını yerine getirme. Oldu be canım başkaa ?Hahaha çalmadım çırpmadım çalışarak alnımın teriyle geldim o koltuğa birilerinin torpiliyle değill anladın mı sen benim işimi sorgulayacak kişi değilsin olamazsında
kusura filan bakmayız canım:))
herkes kendinden mesul.
biz kendimizi biliyoruz.
ohoo böyle şeylerle çok piştim ben.
konu sahibi işini ihmal etmiş,dikkatsiz.
ve de yazılı uyarı da almış zamanında.
yeni memur olduğunu göz önünde bulundurursak ciddi bir falso bu.
hatası affedilmemiş dosyasına işlenmiş.
bu olayında da amirleri yine soruşturmaya tabi tutabilirler.
böyle giderse zor sürdürür memuriyet hayatını böyle bir sicille.
farkında değil.
Bizim çaycıda belediyede kavga çıkarmış atılmış eşim geldi bize aldırdı kadın sorunlu sürekli oradaki memurlar çok para alıyor bir iş yapmıyor arkadaş sen çaycısın çayını ver git bize de gelip ben yerinizde olsam şöyle yaparım vs çok para alıyorsunuz diyordu ben de orda çalışacağım vs tahsili yetmiyordu hem bizle kendini kıyasladı kendine zarar veriyor insan bir şekilde oraya geçilmiş işini yapmıyorsa teftişi var onlar düşünsün benim işimde hata yaparsa şikayet ederim kimsenin ne aldığını nasıl kazandığını hesap etmem bana neTebrik ederim sizi çok takmayacaksın böylelerini işini yapıp yol alacaksın hayat şartları bunu gösteriyor yoksa millette bitmek bilmeyen bir çekememezlik var
benim hoşuma gitmeyen konu sahibi üzerinden memurlara saldırılması.
Teşekkür ederim anlayışınız için. :)
Öyle cevaplar veriyor ki insana, kullandığımız kelimeleri seçemeyebiliyoruz. Sizleri kırmak istemediğim için özellikle belirtmek istedim, yeniden teşekkür ederim; iyi günler.
Ya isterse olsun çalışan çabalayan hakkını veren herkes istediğini olsun inşallah. Ama bu kafayı anlayamadım neyin hırsı neyin nefreti... Sanki yata yata memur olunuyor, sanki her memur ille de birinin hakkına girerek ise giriyor gibi kendi başarısızlıklarını veya sorunlarını başkalarına karşı nefrete bedduaya donusturmek neden? Allah ıslah etsin.
Yok hiçte öyle bir havam artı meclicteki Millet vekillerinin de tahsili belli yaptığı iş belli aldığı para belli o konulara hiç girmeyelimHem bu kadar övün kendini sev hemde sorumluluklarını yerine getirme. Oldu be canım başkaa ?
Hayır yanı devlet memurusun dıye kendınızı meclıste mılletvekılı sanıyorsunuz galıba, hem becerıksız hemde adı olan bısey yanı
Tahsil mi:)Yok hiçte öyle bir havam artı meclicteki Millet vekillerinin de tahsili belli yaptığı iş belli aldığı para belli o konulara hiç girmeyelim
Konum ne ? Konu ne ?Tahsil mi:)
Nickinizle ne kadar da uyumlusunuz.
Konunuz sorumsuzluk, gelinen konu milletvekili yazmayı bile bilmemeniz.Konum ne ? Konu ne ?
Siz mi öğreteceksiniz ?Konunuz sorumsuzluk, gelinen konu milletvekili yazmayı bile bilmemeniz.
Yaa ciddiymisinizbişey olmaz korkmayın. bir sürü ceza seviyesi var. ikaz, uyarı, kınama, aylıktan kesme, derece/kademe durdurma. sırasıyla olur.
bir arkadaş 3 yıl evrak biriktirmiş. o gitti neyse. evrakları yeni gelmiş gibi müdüre vermiş o da bana artık sen takip et dedi. tabi ben şok oldum. 2013,14,15 hepsi var. bana da sanıyorum 15 de vermişlerdi. geceleri başımı yastığa rahat koyamıyordum nasıl yetişecek diye. bitirdim çok şükür.
ha o bayana noldu mu?? hiçbir şey olmadı. üstelik parasal ve vatandaşı ilgilendiren bir işti. hatta şu an gayet iyi bir birimde çalışıyor.
Ne münesabet öğretmen değilim, alt metin okuyorum sadece.Siz mi öğreteceksiniz ?
Biz herşeyi öğretmenlerden mi öğreniyoruz acabaNe münesabet öğretmen değilim, alt metin okuyorum sadece.
Yani bende onu düşünüyordum, defalarca uyarı alacak kadar sorumsuzluk nasıl oluyor?Niye işini düzgün yapmıyorsun
ilk değilmiş hem...
Yok tam tersi şuan olayın ciddiyetinin farkına vardım bir daha asla olma zYani bende onu düşünüyordum, defalarca uyarı alacak kadar sorumsuzluk nasıl oluyor?
Konu sahibi umarım bu defa sorumluluk sahibi olmayı öğrenirsin.
Şu durum da var işini öğrenmeye çalışırsın çabalarsın, ona rağmen hata oluyorsa o zaman üzülmekte haklısın..
Ama sorumsuzlukişi umursamamazlık varsa o zaman durumlar değişir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?