Hüngür hüngür ağlıyorum

Ahaha guldurdun gece gece. İlkokulda iyi matematik öğrenemedi diye kpss de yapamayan bir abla ve obsesyon yüzünden memuriyetten istifa eden koca ve anlamsız bir şekilde bunları burada dile getiren siz. O kadar komik ki soyledikleriniz ve alakasiz ki insan utanıyor.
Hem senin ablanin ve eşinin sorunlarından bizene. Madem butun memurlar yan gel yat Osman yapiyo tü kaka bir şey memuriyet ablana da soyle çok uğraşmasın. Ama duur. İşten çıkarılmalar yüzünden iştahı açılan guruhtansiniz değil mi? Hatta o kadar hirslandiniz ki bu kız gibi bi evraka cevap vermeyenler bile atilsin, surunsun, ölsün hatta ablaniz memur olsun hepsinin yerine :)

:)))) bunların aile topyekun memur olsun

:)))) bunların aile topyekun memur olsun

Ya isterse olsun çalışan çabalayan hakkını veren herkes istediğini olsun inşallah. Ama bu kafayı anlayamadım neyin hırsı neyin nefreti... Sanki yata yata memur olunuyor, sanki her memur ille de birinin hakkına girerek ise giriyor gibi kendi başarısızlıklarını veya sorunlarını başkalarına karşı nefrete bedduaya donusturmek neden? Allah ıslah etsin.

Amin etsin ben Hatamıb farkındayım cezama da razıyım zaten de dediğin gibi neyin hırsı ona bakarsanız benim kadromda ki çoğu kişi torpil yoluyla benim işimi yapıyor asgari ücret karşılığı ve benim çoğu arkadasım boşta ee ben herkese nefretle bakayım o Zaman

Kardeş buraya yazdığın kelimelerin parasını maaştan kesmezler tek tük kesik kesik cevaplar veriyosun. O dosyaya cevap vermemene de şaşırmadım ben o yüzden.

İnsanlara yazdıklarına bakmadan belki teselliye yönelirdim de, inan hiç ihtiyacın yok gayet rahatsın. Ne yaptıysan, hakettiğin karşılığı alırsın umarım. İyi/kötü. Devlet işleri ihmalkarlığı sevmez de en çok ihmali yine kendi yapar.

Neyse..

Konu Sahibi üzerinden devlet memurlarına saldırılmış herzamanki gibi . Öncelikle herkes şunun bir farkına varsın memur olan hiçkimsenin önüne tepsiyle hazır gelmedi o kadrolar .
Bizzat kendimden örnek vereyim 4 yıllık üniversite bitirdim mezun olduktan sonra 2 yıl eve kapandım . KPSS den 85 puan aldım . Bu puanla kurumun açtığı yazılı sınava girmeye hak kazandım . Kurum sınavını da kazandıktan sonra mülakatta ter döktüm . Ve ardından 3 yıl uzman yardımcısı olarak çalıştıktan sonra yeterlilik sınavını verdim . Ardından tekrar kurum içi mülakatı da geçerek uzman oldum .
Tüm bunları yaparken kafamda saç kalmadı. Herkes bu aşamaları layıkıyla yapsın ondan sonra kamu çalışanlarını eleştirsin

Konu sahibi sen de işinden olmazsın merak etme. En fazla savunma isterler ama maddi hata yoksa o da olmaz sanmıyorum .

kesinlikle haklısın.
demek istediğim buydu benim de fırsat olmadı.
Allah akıl fikir versin :))

tebrik ediyorum seni.
Alın teri dökmüşsün.
Ananın ak sütü gibi helal tabiki kadron sana:))
Benim de tamamı alın terimdir kamu görevim.
karalamak çamur atmak bu kadar serbest olmamalı yahu:
bu nedir?
çok şükür bizler gibiler var da kamuda işler yürüyor hak yemeden,doğrudan sapmadan.
önemli olan bulunduğun yerde mücadele edebilip,doğru bildiğinden şaşmama dirayeti gösterebilmektir.

Buradaki insanlara 'k.çımı soğuturlar merak etme' yazan bir konu sahibi.
Üslup o kadar çirkin ki.
İnsanlarla dalga geçen bir tavır, adam gibi imla yok. Birçok mesajını kibledim konu sahibinin.
İşte şu kötü tavırlar yüzünden memuriyete genel olarak saydırılıyor.
Kadının işi umrunda değil. Hata üstüne hata yapıyor. Farkedilince tutuşuyor. Başıma bişey gelir mi diye. İnsanlar bir şey söylüyor, lakayıt tavırlar. Ay tüm memurlar bunun gibiyse deniliveriyor. @bibito zeymuran0 gibi arkadaşlarımız alınıyor haklı olarak. Arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın ama konu sahibi hak ediyor. Sizi meclis dışarı bırakarak söylüyorum. Böyle memur mu olunur daha adam gibi yazdığı anlaşılmıyor, nokta koymayı bilmiyor. Yinede sizler kusura bakmayın.

Ben de anlamıyorum bu hırsları
10 sene oluyor bir kız annesini göndermiş kızın hem kredisi var hem kredi kartı borcu annesi geldi kartına şu parayı yatır dedi
Kızım yastığın altına bırakmış yatır sen dedi yatırdım.
Sonra kızı zehir zemberek bir şikayet vay efendim kredisi gecikmiş neden bakılmamış geciken kredi varken kart mı yatırılmış
Beyana göre işlem yapılır kişiden başkasına üçüncü kişiye kişinin bilgisi verilemez zaten
Bizzat aradım anlattım durumu orda oturup maaş alıyorsun diyor bir sürü işsiz varmış sanki maaşımı kendi ödüyordu ki kendi akşama kadar çalışıyormuş işimi de öğretti bana ki usulünce yapılmıştı herşey
Hanımefendi bu işi istiyorsanız insan kaynaklarına müracaat edin uygun görürlerse işe alsınlar dedim
Asgari ücretten biraz fazlaya tek başıma yüzlerce işlem yapıyordum hatasız sırf kariyer uğruna üniversite mezunusun sabah 8 de şubede akşam 10 da çıkıyordum kızı nasıl bir hırs basmış ki nasıl şikayet edip neler demişti sanki maaşımı veren oydu ki işleminde kendi annesine açıklama yapmamış kendinden kaynaklıydı sıkıntısı
bazıları çok bilmiş oluyor bir gün benim yerimde çalışsa Emin'im bırakır kaçardı Yen'i mezun olmanın verdiği şevkle nasıl hızlı çalışıyordum hep takdir alıyordum ben izne çıkınca bir iki eleman geldi yapamamış iznimi böldüm geri geldim
Tabi bu örnek
işim sağlam diyip millete kök söktüren memurlarda var o ayrı bir konu ay sonunda vicdan rahat etmeli kimsenin hakkına girmeden maaş halledilmeli bence

Son düzenleme:
Kıçın tutuşur yazan birisine kıçımı soğuturlar yazmam mı lakayt tavır oluyor üff tamam sizinle polemiğe giremeyeceğim

Tebrik ederim sizi çok takmayacaksın böylelerini işini yapıp yol alacaksın hayat şartları bunu gösteriyor yoksa millette bitmek bilmeyen bir çekememezlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…