- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
İnşaklahHatanin buyuklugune bagli aslinda. Kimse hak kaybina ugramiyorsa farkinda olmamisim benim ihmalim de, biraz boyun buk, insanlarla arani iyi tut, guleryuzlu ol seni severlerse toleransli olurlar.
Tutanak yerim amaEvraga cevap vermemisim demissin. Ben aylardir dosyaya cevap bekliyorum bir sey olmaz. 2. Defa sorarlardi onemli olsaydi. Isten cikarilacagini sanmiyorum acikcasi.
Butun aldigin cezalar siciline isleniyor biliyorsundur degil mi?Tutanak yerim ama
Oha o kadar kolay mı ya devlet memurluğu bu basit mi bu
Ahhh ahh benim ablam gibi özel sektörde çalışırken bile kendi kendini yiyip herbiseyi binbesyuz kere kontrol eden biri yerine boyleleri memur oluyor yaa ne diyeyim. . Memur olan salla başı al maaşı ne oldum delisi oluyor ama bunlarinda üzeri çizilmeli herkes hakettiği değeri ve yeri almalı. .
Firsat bu firsat gommussun sen de memurlari:))kamuda calisan teknik personeller de var.hani herdaim gorevinin basinda,bilincinde ve layikiyla yapma derdinde.memur sadece masa basinda calismaz:))Ahhh ahh benim ablam gibi özel sektörde çalışırken bile kendi kendini yiyip herbiseyi binbesyuz kere kontrol eden biri yerine boyleleri memur oluyor yaa ne diyeyim. . Memur olan salla başı al maaşı ne oldum delisi oluyor ama bunlarinda üzeri çizilmeli herkes hakettiği değeri ve yeri almalı. .
Merak etmeyin benim eşimde teknik personel devlet memuruydu ama obsesyon yüzünden istifa etti acaba görevimi layıkıyla yapabiliyor muyum kamu hakkı ihlali yapmayayim diye gayet iyi bir parayi bırakıp kendi işini kurmayı seçti ama gerçekler bunlar maalesefFirsat bu firsat gommussun sen de memurlari:))kamuda calisan teknik personeller de var.hani herdaim gorevinin basinda,bilincinde ve layikiyla yapma derdinde.memur sadece masa basinda calismaz:))
Neyse kamu ozel farketmez hepimiz isimize sahip cikmali ve ozenli olmaliyiz.
Dosyalari kamuda da bin kere kontrol eden personel var.:))
Ben ablam kadar ders çalışanını görmedim hem çalışıp hem açıktan ikinci üniversitesini bitirdi ve hala azimle ders çalışıyor fakat küçük yaşta yaşadığı verem rahatsizligindan ötürü matematik temelini alamadı ve bu yüzden bir türlü rayına oturtamadi ama hala azimle çalışıyor. Ayrıca eşimde memurdu sırf kamu hakkı ihlali yapmayayim diye istifa etti biz Allaha Şükür işimize en iyi özeni gösterir kpss çalışıp memurluğa atanınca on dönüm bostan yan gel yat osman değiliz siz öylesiniz sanırım ondan bu savunmacanım kpss diye bir sınav var, oturup afedersin eşek gibi ona çalışıyorsun, alıyorsun puanını hoop merkez atama ile memur oluyorsun. ahh ahh ablan da özel sektörde binbeşyüzkezkontrollü iş yapmak yerine kpss ye çalışsaydı o da memur olurdu, sen de burada ablacın için dövünmezdin.
sana gelince dengesizbayan; madem memursun 657 bilmelisin. devlet memurunun hakları, ödevleri, verilebilecek disiplin cezaları hakkında bilgi sahibi olmalısın. bir de uyarı cezası almışsın zaten daha dikkatli olmalısın. soruşturma açılırsa (..ki kamu zararı yoksa ve sık sık bu tür vukuatların olmuyorsa sanmıyorum açılacağını), kusursuz bulunursan uyarı cezası, kusurlu bulunursan da kınama cezası alırsın. aldığın cezaya da itiraz edersin, itirazın kabul edilmezse 5 yıl sonra silinmesini talep edersin özlük dosyandan silinir.
Niye merak edeyim canim.Merak etmeyin benim eşimde teknik personel devlet memuruydu ama obsesyon yüzünden istifa etti acaba görevimi layıkıyla yapabiliyor muyum kamu hakkı ihlali yapmayayim diye gayet iyi bir parayi bırakıp kendi işini kurmayı seçti ama gerçekler bunlar maalesef
her birey kendi yaşadığını bilirNiye merak edeyim canim.
20 senedir icindeyim bizzat kendim.
Gercekleri sanirim senden fazlaca biliyorumdur:))
Valla herkes köşe bucak gezerken oturdum ders çalıştım dershane gittim okul okudum şimdi kimse benim memuriyetimi sorgulamasın herkes de ben gibi çalışsın kazansın konuma gelicek olursak hatalıyım farkındayım teselli edin dedim zaten memuriyetimi yargılayın demedim
Siz öyle algılamış olamaz mısınz üslübum o şekilde olamaz mı nöbette olduğumu o yüzden kısa yazdığımı da belirttim ayrıcaDalga gecer gibi cevap vermeseydin sende
Kamu hakkı ihlali yapmamak için istifa etmek nedir ya. Ne saçma. İşini düzgün yapmıyordu o zaman baktı ki olmuyor istifa etti. Gece gece guldumBen ablam kadar ders çalışanını görmedim hem çalışıp hem açıktan ikinci üniversitesini bitirdi ve hala azimle ders çalışıyor fakat küçük yaşta yaşadığı verem rahatsizligindan ötürü matematik temelini alamadı ve bu yüzden bir türlü rayına oturtamadi ama hala azimle çalışıyor. Ayrıca eşimde memurdu sırf kamu hakkı ihlali yapmayayim diye istifa etti biz Allaha Şükür işimize en iyi özeni gösterir kpss çalışıp memurluğa atanınca on dönüm bostan yan gel yat osman değiliz siz öylesiniz sanırım ondan bu savunma
Siz öyle algılamış olamaz mısınz üslübum o şekilde olamaz mı nöbette olduğumu o yüzden kısa yazdığımı da belirttim ayrıca
Özel bir yerde calisiyordum calisanlarin sigortalari ile ilgili ciddi bir seyi atlamisim. sgkdan kontrole gelseler ciddi bir bir ceza yerdi kurum. farkettigim saniyede yöneticinin odasina kostum ben cok buyuk bir ihmalde bulunmusum dedim. telafisini nasil yapabilirim dedim. gerekirse istende cikarim bu çok büyük bir durum diye anlatinca tecrubesizligine denk gelmis dedi çözümünü anlatti biraz fazla zor oldu çözmek ama halloldu.
Sen üzülsen benim hayatımda ne değişecekti ?Olamam.Sen dalga gectin aklin sira
Sonra da cark ettin !
Bu kadar...
Uzulmedim sana hic kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?