- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
Hurafe.Adetli kadın bebeğe bakınca yüzünde neden bir şey çıksın ki?yeni doğmuş bebeğin beşiğinin üstüne sarı bir bez örtülür mü sarılık olmasın diye?
ve ayrıca birde adetli kadınlar bebeğe bakınca bebeğin yüzünde birşey mi çıkıyor?
arkadaşım doğum yaptı ve kaynanası odada terör estiriyor bunlar doğrumu? çok şaşkınım inanmadım ama bunlar nasıl hurafeler yaa...
Arkadasin kv oldurun ustune toprak atinyeni doğmuş bebeğin beşiğinin üstüne sarı bir bez örtülür mü sarılık olmasın diye?
ve ayrıca birde adetli kadınlar bebeğe bakınca bebeğin yüzünde birşey mi çıkıyor?
arkadaşım doğum yaptı ve kaynanası odada terör estiriyor bunlar doğrumu? çok şaşkınım inanmadım ama bunlar nasıl hurafeler yaa...
Hurafe.Adetli kadın bebeğe bakınca yüzünde neden bir şey çıksın ki?
Arkadasin kv oldurun ustune toprak atin
Her yeni dogan bebek sarilik olur bi gayet normal
Bu sicakta lahana gibi kat kat giydirip isilik yaparlar bebegi sonra reglili kadina sucu atarlar hurafe bunlar inanmayin bebek de sariligi atlatir birkac gune
Hurafeler inandigin kadar gercektir.
Agzina corap tikayin sizde :) yeni dogan bebegin yaninda kaynana konusmazmis konusursa dili tutulurmus diye uydurun hurafeleri biraz fazla yatkin nasilsa valla uydurun birseyler kurtulun kaynanadan yoksa arkadasin cinnet gecirirneymiş efendim arkadaşımın eltisi kaynanasının hurafelerine inanmayıp bebeğe sarı birşey örttürmemişte bebekte 2güne sarılık olmuş bunu anlatıyor kadın bize
Çok düşünmemek gerek.........
öyle bir şey olurmu ya adetli kadın bebegin yüzüne bakınca birşey çıkıyo diyelim e okadar hemşire var hastane de okadar bebege bakıyorlar biride adetli değilmi yani ? bunlar bence hurafeden ibaret.
Justtt kaynanadan kurtulmalari icinde hurafe bulsan acayip sevaba girersinO zaman kırmızı tülbent de sarın kızamık olmasın
Antikor yazıp yapıştıralım bağışıklık sistemi güçlü olsun
Dakkasında uydurdum bakın, işte bu kadar mantıklı, boşverin
Agzina corap tikayin sizde :) yeni dogan bebegin yaninda kaynana konusmazmis konusursa dili tutulurmus diye uydurun hurafeleri biraz fazla yatkin nasilsa valla uydurun birseyler kurtulun kaynanadan yoksa arkadasin cinnet gecirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?