- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi mordolunay
İslamiyette yeri olmayan sacma hurafelerden bir kaci...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen degilde bu cahilligi ile alenen ben cahilim diye kukreyen kv rezil olduyani orda beni adetliyim diye rezil etmesi ayrı konu sanki vebalıymışım gibi bir duruma düştüm o kadar erkeğin içinde de utandım yani![]()
Yazik arkadasina cok uzuldum cok cekecek cok Allah sabir versin simdidenarkadaşım zaten kendinde değil sezaryen yaptı kız...
kaynana öyle bir korumaya almışki bebeği babasını da dikmiş başına...arada gidip açıyor sarı bezi ama sadece kendi görüyor...öyle bir örtmüşlerki beşiği çocuk havasız kalacak dedim sen çok konuşma ben 4tane çocuk büyüttüm diye azar işittim birde
O zaman kırmızı tülbent de sarın kızamık olmasın
Antikor yazıp yapıştıralım bağışıklık sistemi güçlü olsun
Dakkasında uydurdum bakın, işte bu kadar mantıklı, boşverin
Justtt kaynanadan kurtulmalari icinde hurafe bulsan acayip sevaba girersin
Sen degilde bu cahilligi ile alenen ben cahilim diye kukreyen kv rezil oldu
Bunu yemez pek cevval bir kaynana var karsimizda yazik kadina uzuldum 40 gun cikarmazda bu simdi evdenayın ikinci cumartesinde kendini uçurumdan atan kurtulur![]()
Ne diycekler ki bastan ayaga cehalet akiyor bir atasozu varkimse de ağzını açıp tek laf etmediki kadına öyle tek başıma uzaylı gibi kaldım
İslamiyette yeri olmayan sacma hurafelerden bir kaci...
Ne diycekler ki bastan ayaga cehalet akiyor bir atasozu var
Etme cahille muhabbet kusturursun
Alma cam kirigiyla taharet kestirirsin
Arkadasin yakinda buraya gelip konu acar meraklanmagüzel atasözüymüş ilk defa duydum
zavallı arkadaşım bile bebeğini göremez halde öylece yatarken alt tarafı o sarı örtüyü biraz sıyıyıp bebeğini görmesini sağlayacaktım ama muhabbet çooooook farklı bir boyuta geldi
Arkadasin yakinda buraya gelip konu acar meraklanma
He tabi zaten o sarı bez bebegin karacigerindeki enzimlerin aktivitesini arttiriyor da sarilik bi an once bitip gidiyo.. hey allahim yaa.. olsa olsa nedir arkadasim biliyo musun.. sapsari bezi ortunce daha az sari olan bir seyi farkeder misin? Ama bu o sey yok demek midir? Iste o misal, bezi ortuyorlar bebek daha az sari oldugu icin farkedilmiyo, onlar da oh oh bebek sarilik olmadi sari bez sayesinde diyorlar.
6 günlük bebeğim var henüz,örtmedim sarı tülbent filan ,dedilerde yapmadım ,eee sarılıkta olmadı maşşallah,eskilerin adeti işte ,ayrıca adetli kadın hikayeside çok yaygındır,kaynana kendince haklı çünkü doğruluğuna inanıyor.siz takmayın boşverin.