- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi mordolunay
Madem adetli kadin bakinca suratinda bi sey cikiyormus ee bebegin anasi da bakmasin o zaman. Malum baya uzun süre adetli olmus olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurafe canım ben hic sarı yazma koymadımsarılık olmafi kızım. Ayrıca ablam adetliydi kızım doğduğunda kav gun geldi gitti kızımın yüzü puruzsuz. Ayrıca ben bebekken satilik olmuşum Babannem sarı yazma bağlamış gecer diye. Babam askerde tabii. Annem ağla ağla sutu kesilmiş doktora göndermiyorlar diyr. Amcam gelmis o gormuş götürmüş. Az daha ölüyormuşum kac hafta tedavi görmüşüm o sarı yazma yüzündenyeni doğmuş bebeğin beşiğinin üstüne sarı bir bez örtülür mü sarılık olmasın diye?
ve ayrıca birde adetli kadınlar bebeğe bakınca bebeğin yüzünde birşey mi çıkıyor?
arkadaşım doğum yaptı ve kaynanası odada terör estiriyor bunlar doğrumu? çok şaşkınım inanmadım ama bunlar nasıl hurafeler yaa...
annemin atmışlar çok ağlıyo diye,
çizik çizik sırtı![]()
eferolum090966612710 .!.:Anne emzirdigi surece adet olmaz tabi bu degiskenlik gösterebilir ve aderli kadrinin bebeğe bakmamasi olayi kirli cikana kadardır yapmayin lütfen bunlar bilinen şeyler
Sarı meselesi şöyle..Sarı giydirince ya da örtü örtülünce çocuktaki sarılık belli olmuyor,ama çocuk sarılık oluyor,yani tamamen saçmalık..Diğeri daha da bi saçmalık...yeni doğmuş bebeğin beşiğinin üstüne sarı bir bez örtülür mü sarılık olmasın diye?
ve ayrıca birde adetli kadınlar bebeğe bakınca bebeğin yüzünde birşey mi çıkıyor?
arkadaşım doğum yaptı ve kaynanası odada terör estiriyor bunlar doğrumu? çok şaşkınım inanmadım ama bunlar nasıl hurafeler yaa...
Keşkee ayda bir 7 gün izin oohhhh iyi olurduIyi o zaman yenidogan hemsirelerine ebelere kadin dogumculara adet zamani idari izin verilsin.hahahahhah
Evet doğru arkadasim ikisinde özellikle adetli bayanların bebeğe bakmamasi gerekiyor hurafe değil gercek
ya tamam inansında ayıp denen birşey var ama aman kızım sen adtlisin dur yaklaşma diye bağırmasın erkeklerin içinde zoruma giden o yani...
zaten bebeği herzaman görürüm ben oraya arkadaşıma gittim