sarılar çıkmadı dimi
Öncelikle slmlar,beni az çok bazı konularda cvp ararken görmüş olabilirsiniz,gördüğüm kadarı ile ben gibi saç boyayıp netice konusunda hüsrana uğramış olanlar vardır,aralarda sorduğumuz sorular havada kalabiliyor,varsa hüsran yaşayanlar burada buluşalım ki,son bir çıkış yolu bulmaya çalişalım,ilk adımı atayım ,şu bir ay içinde yapmadığım renk kalmadı,serüven siyah saçımı açmam ile başladı,şuan ise çoğu rengi yapmama rağmen hoş durmayan kızıllardan kurtulamıyorum yaptığım masraf ve saçımı yıpratmamda cabası inanın dışarıya çıkamıyorum hemen birseyler yapmam gerekiyor ama ne? Benim beynim durdu,saçım anca birkere daha boya kaldırabilir ,bana son bir çare lazım.[altta fotoğraflarımı ekledim,önerilerinize ihtiyacım var]
cnm neden kızıllardan kurtulamıyorsun kızılmı vardı yoksa siyahtan acılırkenm kızallastı sacın benimde siyahtan döndü ama öyle bir pporblem yok
canım öncelikle kesinlikle küllü alma beni dinle ikinci kez sarıdan kumrala döndüm tecrübeyle sabittir kesinlikle yeşeriyor yeşil bir saç istemiyorsan küllüyü düşünme bile yasakkelime normal kumral al ve kolestonun içinde hem amonyak fazla diğer boyalara göre hemde siyaholur direk loreal açık kumral al derim ben iki gün önce açık sarıdan döndüm ilk başta koyu oldu ama akınca kumral şimdi açık kumral alırsan dahada güzel bi renk olur
haklısınız yeşeriyor ,ama yeşermedikçede kızıllar kapanmıyor pek ,koyu kumral yani küllü olmayan [ki yeni bir saça boyadım onu saçı açıp, kahverengi gibi yani illa kızıllık oluyor gibi,hatta resmini ekliyebilirim]yeşillik yani küllülük alıyor kızılı,fatmanurun sadece sarı değil kızıllarda hakim saçında,ben yeşilimsi olsun kızılımsı durmasın diye,bulsaydım fındık büyüklüğünde yeşil katacaktım hatta,kumral boyaya [bu yeğenime yaptığım koyu kumral,kendi saçı koyu sarı gibiydi]
canım seni üzmek istemem ama eğer saçının zemini sarı veya açık kumral gibi bir renk olsaydı açıkır diyebilirdim seninki çok fazla açılmaz ve dua atki açılmasın çünkü kızıl çok lanet bir renktir tabandan açılan da kızıl olarak çıkacaktır :sinifsinif:
fakat biz kadınlar herşeyi yaparız benimki platine yakın dı kendim yapmıştım şimdi kumral istersem açarım sende aynı şekilde herdefasında bi ton açık boya ile boyayarak açacaksın yoksa akarak sadece kızıla dönersin o da tam kzıl değil kızıl ışıltılı koyu renk olurher boyamada küllü ve bir ton açığa boyamalısın
unutmadan da söyleyim açmanada gerek yok eminim ki bu saç açıktan fazla yakışır yani bu renk yakışmış
siyahı açtıktan sonra tarçın bakır yaptımmafoldumben
ne renk istiyorsun benimde siyahtan döndü ama problem yok karamel acık karamel bakır hepsini kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?