Huy mu? Hastalık mı?

Tabiki yapmayın. Ama oğul sizi psikolojisi bozuk uyumsuz görüyor zaten. Onlara göre onlar mükemmel . Annesinin bu durumunu eşiniz besliyor. Bu konulara girmeden devam edin bakalım eşiniz ne yapacak. Annesi ile ilgili sadece size laf getirmesine müsade etmeyin bu konuyu kapatalım deyip gerekirse başka odaya gidin. Çünkü konuyu açıp orada. Sizi manipüle etmeye ailenizle vs tehdit etmeye başlayacak belli. Bu şekilde gözlemleyin bakalım

Şuan öyle yapıyorum hiç konusunu açmamaya çalışıyorum o da bir şey demiyor ilk bayramda kaos çıkacak ama hissediyorum

Şuan öyle yapıyorum hiç konusunu açmamaya çalışıyorum o da bir şey demiyor ilk bayramda kaos çıkacak ama hissediyorum
Tabi, şimdiden e bayramda da gitmek istemezsen diye başlamış zaten. Gitmeyin kudursunlar. Kadın kurduğum küçük duny ayikildi yazmış ya, yalandan Dünya kurmuş tabiki yıkılır. Bir de hiç sevmem öyle yasinbuyuk insan yaş dramatize vs sankinliselinergen de flört ediyor onlar nasıl saçma mesajlar öyle karşılıklı. Anne oğul değil de liseli flortleri sanki birbirlerinin

Ay evet ya kurduğum küçük dünyam yıkıldı demek ne güzel herkesi etrafımda oynatıyordum demek bence

Ben olsam eşime mesafeli olurdum, duygusal olarak uzaklaştığımı hissettirirdim. Çünkü eşin olayların elebaşı. O taviz ve fırsat veriyor annesine. Eşinle tartışma gereği bile görme.
Ben de duygusal olarak uzaklaşırsam anasına daha çok yakınlaşır diye düşündüm malum sanki bahane arıyor gibi

Ben de duygusal olarak uzaklaşırsam anasına daha çok yakınlaşır diye düşündüm malum sanki bahane arıyor gibi
Siz şuanda olayı üzerinden attınız dahil olmadan hayatınıza keyfinize bakın. Kesinlikle konuyu açtırmayın. Bayramda gitme vs muhabbeti olursa ben gitmem gelene de kapım açık deyin. Hem ılımlı hem mesafeli bir yol çizmiş olursunuz. Eşinizle polemiğe girmeden keyfinize bakın.

Kesinlikle böyle yapacağım ben gidecem derse güle güle derim ben de annemlere giderim

Hastalık. Ciddi ciddi ilaçlarını düzenli kullanacak. Kendi kabul etmez zorla içirecekler.

Hastalık. Ciddi ciddi ilaçlarını düzenli kullanacak. Kendi kabul etmez zorla içirecekler.
Yanındakiler ne olursa olsun suyuna gitmeye o kadar alıştırmışlar ki zorla ilaç bile içirmeye çalışmazlar kocama kılıbıksın karını dizginleyemiyorsun diye azarlamasının akabinde kocam tarafından annem sen üzülme biz hep senin yanındayız gibi mesajlar alıyor niye tedavi olmaya çalışsın ki herkesi parmağında oynatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…