Bu kadar büyük böcek olma ihtimali var mıdır bilemedim her gün temizlikte yapılıyor burda. Böcek en tiksindiğim korktuğum hayvandır evet özellikle örümcek. Ya bugün biri çiyan diye bir konu açmıştı. Girip googleden fotoğrafına bakmıştım aşırı tiksindim ya ondan olabilir mi ki. Sürekli görüyorum ama değişik değişik böcekler ışığı açıyorum yok. Küçücük oda her yeri aradım yok uyuyamamda şimdi benCanım evde böcek olma ihtimali var mı,cunku bazı böcekler hızla hareket eder bulunan imkansız yada böcek fobin mi var, yersiz bir kaygı mi yaşıyorsun.
Ya gözüm açıkken gördüm ama uykudan uyanır uyanmazdı . Ve nedense hep uyuyorum ya uykunun derinindeyim ama bişe beni sanki uyandırıypr ne hikmetse hep direk böcek yürüyor. Konuşunca bile tiksindimBen orumcek gorurdum sonradan ruya oldugunu anladim insallah seninkide ruyadir
Kalorifer böcekleri sarı ve küçük oluyordu sanırımYa kalorifer böceği olmasın o
Bide bana sorGece gece huylandirdin iyi mi : (
Çiyan konusunu bende horfum ama bakmasın,eşimin köyünde böcekler var ordabende korkarım ,bak ne yap biliyomusub dip bucak bi sil, eminim temizdir ama gönlün rahat olsun diye sil bi daha, yok için rahat etmezse ilaçlama şirketine ilaclattir, ohhh ferahla, demek ki çıkabilir kaygısı yaşayarak uyuyorsun.Bu kadar büyük böcek olma ihtimali var mıdır bilemedim her gün temizlikte yapılıyor burda. Böcek en tiksindiğim korktuğum hayvandır evet özellikle örümcek. Ya bugün biri çiyan diye bir konu açmıştı. Girip googleden fotoğrafına bakmıştım aşırı tiksindim ya ondan olabilir mi ki. Sürekli görüyorum ama değişik değişik böcekler ışığı açıyorum yok. Küçücük oda her yeri aradım yok uyuyamamda şimdi ben
Aynen bi süpürüp sileyim yoksa bu gece haram banaÇiyan konusunu bende horfum ama bakmasın,eşimin köyünde böcekler var ordabende korkarım ,bak ne yap biliyomusub dip bucak bi sil, eminim temizdir ama gönlün rahat olsun diye sil bi daha, yok için rahat etmezse ilaçlama şirketine ilaclattir, ohhh ferahla, demek ki çıkabilir kaygısı yaşayarak istiyorsun.
Kahverengi oluyor alt komşumda var aspiratörden bizim eve de geliyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum gece gece sırf onlar için nöbet tutuyorumKalorifer böcekleri sarı ve küçük oluyordu sanırım
Eczanede böcekler için tablet ilaçsatılıyor köşelere koyuyorsun bir daha uğramıyorlar bizim artvindeki evdede var öyle yaptıkKahverengi oluyor alt komşumda var aspiratörden bizim eve de geliyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum gece gece sırf onlar için nöbet tutuyorum
Korkma,istersen liselere sinek ilacı sık da uyu, kayginı atmak için, tüm yöntemleri yap.Aynen bi süpürüp sileyim yoksa bu gece haram bana
Tablet koydum aspiratörün orada bile var gelen bayılıyor ama yine de içim rahat değilEczanede böcekler için tablet ilaçsatılıyor köşelere koyuyorsun bir daha uğramıyorlar bizim artvindeki evdede var öyle yaptık
Sanırım dediğiniz gibi kaygıKorkma,istersen liselere sinek ilacı sık da uyu, kayginı atmak için, tüm yöntemleri yap.
Sizinde benim gibi en huylandığınız şey böcekse tabiTablet koydum aspiratörün orada bile var gelen bayılıyor ama yine de içim rahat değil
Bende ona hayret ediyorum siyah böceği karanlıkta görmem ne mümkün olabilir kiCanım sen de rüya görmüşsündür bence karanlıkta gözünü açar açmaz siyah böceği göremezsin ki
Nefret ederim ıyy mikrop yuvaları.Sizinde benim gibi en huylandığınız şey böcekse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?