Huylandım

meyraoz66

Kuyunun dibinde çalar eski bir şarkı
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
856
1.275
28
İyi geceler kafam karıştı bu saatte kafayı sıyırıyorda olabilirim. Uyuyordum her zaman ki gibi gözümü bir açtım kocaman iğrenç simsiyah bir böcek. Kendimi yataktan öyle bir fırlattım ki boynum bile tutuldu direk ışığı açtım her zaman ki gibi birşey yok. Işık hızında nasıl kayboldu. Ya bayadır aralıklarla oluyor bu . Uyuyorum bi anda gözümü açıyorum böceklerle gözgözeyim yukarı doğru çıkıyor ama bakıyorum yok. Halüsülasyon mu dicem ama gerçek gibi olduğunada o kadar eminim ki ama yok yani arıyorum tarıyorum yok.

Canım evde böcek olma ihtimali var mı,cunku bazı böcekler hızla hareket eder bulunan imkansız yada böcek fobin mi var, yersiz bir kaygı mi yaşıyorsun.

Canım evde böcek olma ihtimali var mı,cunku bazı böcekler hızla hareket eder bulunan imkansız yada böcek fobin mi var, yersiz bir kaygı mi yaşıyorsun.
Bu kadar büyük böcek olma ihtimali var mıdır bilemedim her gün temizlikte yapılıyor burda. Böcek en tiksindiğim korktuğum hayvandır evet özellikle örümcek. Ya bugün biri çiyan diye bir konu açmıştı. Girip googleden fotoğrafına bakmıştım aşırı tiksindim ya ondan olabilir mi ki. Sürekli görüyorum ama değişik değişik böcekler ışığı açıyorum yok. Küçücük oda her yeri aradım yok uyuyamamda şimdi ben

Ben orumcek gorurdum sonradan ruya oldugunu anladim insallah seninkide ruyadir
Ya gözüm açıkken gördüm ama uykudan uyanır uyanmazdı . Ve nedense hep uyuyorum ya uykunun derinindeyim ama bişe beni sanki uyandırıypr ne hikmetse hep direk böcek yürüyor. Konuşunca bile tiksindim

Çiyan konusunu bende horfum ama bakmasın,eşimin köyünde böcekler var ordabende korkarım ,bak ne yap biliyomusub dip bucak bi sil, eminim temizdir ama gönlün rahat olsun diye sil bi daha, yok için rahat etmezse ilaçlama şirketine ilaclattir, ohhh ferahla, demek ki çıkabilir kaygısı yaşayarak uyuyorsun.

Aynen bi süpürüp sileyim yoksa bu gece haram bana

Kahverengi oluyor alt komşumda var aspiratörden bizim eve de geliyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum gece gece sırf onlar için nöbet tutuyorum
Eczanede böcekler için tablet ilaçsatılıyor köşelere koyuyorsun bir daha uğramıyorlar bizim artvindeki evdede var öyle yaptık

Canım sen de rüya görmüşsündür bence karanlıkta gözünü açar açmaz siyah böceği göremezsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…