Komşunuzda tablet koysun ve apartmana komple ilaç ekibi gelsin belki sorun çözülür böylrceNefret ederim ıyy mikrop yuvaları.
Komşumda bitmedikçe benim eve de gelecekler aspiratörü bir şekilde kapatmak gerek ama nasıl bilmiyorum
Söylemedim sadece kapısından geçerken böcekleri kapıdan girip çıkarken görüyorum yakın zamanda taşınıcaz o yüzden söylemek de istemiyorum zaten rahatsız olsa kendi hallederdi bugüne kadarKomşunuzda tablet koysun ve apartmana komple ilaç ekibi gelsin belki sorun çözülür böylrce
İkimizede iyi nöbetler o zamanSöylemedim sadece kapısından geçerken böcekleri kapıdan girip çıkarken görüyorum yakın zamanda taşınıcaz o yüzden söylemek de istemiyorum zaten rahatsız olsa kendi hallederdi bugüne kadar
Hahah böceklere ölümmmİkimizede iyi nöbetler o zaman
HahahahahaHahah böceklere ölümmm
Nasıl yani gözle ilgili ne gibi bir sorundu kiGozlerinizde bi sorun olabilir ananenmdede vardi bazen oyle oluyor ama ameliyat gerektirdi.
Şöyle anlatayim o sık sık sinek gordugunu soylerdi bazende bocek gozde benek olabiliyormus buda anlik bocek sinek vs haserat sanabiliyosunuz hastaligin adini tam bilmiyorum.Nasıl yani gözle ilgili ne gibi bir sorundu ki
Göz bebeğimde ben var ama olabilir mi kiŞöyle anlatayim o sık sık sinek gordugunu soylerdi bazende bocek gozde benek olabiliyormus buda anlik bocek sinek vs haserat sanabiliyosunuz hastaligin adini tam bilmiyorum.
Olabilir mutlaka bir goz doktoruna gorun bi sorun varsa cozum olur yoksada icin rahatlarGöz bebeğimde ben var ama olabilir mi ki
Tamam teşekkür ederimOlabilir mutlaka bir goz doktoruna gorun bi sorun varsa cozum olur yoksada icin rahatlar
Bilmiyorum ki sabah olsunda incelerim. Gece gece aynaya bakmayı sevmiyorum :)Ben buyumus olabilir mi?
En güzeli bacayı tamamen iptal edip aspiratöre kömür takmak. Nette araştırabilirsiniz.Nefret ederim ıyy mikrop yuvaları.
Komşumda bitmedikçe benim eve de gelecekler aspiratörü bir şekilde kapatmak gerek ama nasıl bilmiyorum
Göz karanlığa alıştıktan sonrası için herkes kadar görebilirin ama gözümü açar açmaz görürmüyüm bilemedim. Evet dua okusam iyi olacak benimde aklıma o geldi. Genelde regl olduğumda oluyor bu sanırımCanim uyumadan once felak ve nas surelerini oku ... Gorduklerin gercek bocek olsa mutlaka rastlardin diye dusunuyorum. Bir de karanlikta bu kadar net gorebilir misin ???
Göz karanlığa alıştıktan sonrası için herkes kadar görebilirin ama gözümü açar açmaz görürmüyüm bilemedim. Evet dua okusam iyi olacak benimde aklıma o geldi. Genelde regl olduğumda oluyor bu sanırım
olabilir çünkü bende rüyamda gördüm bu gece epey de korktumYa bugün biri çiyan diye bir konu açmıştı. Girip googleden fotoğrafına bakmıştım aşırı tiksindim ya ondan olabilir mi ki.
Evet bayadır var bi kaç aydır bazı dönemlerde . Bugün kan tahlili vermeye gitcem yine anemi mi başladı diye bi baktıracağım oda temizse psikoloğa giderimGöz ile ilgili olduğunu zannetmiyorum.Belirli aralıkla aynj şeyi yaşıyorsanız ilk defa olmuyorsa kuvvetli muhtemel halisünasyon görüyorsum cnm.Psikolog dan yardım almalısın böyle bir durum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?