Huylandım

Nefret ederim ıyy mikrop yuvaları.
Komşumda bitmedikçe benim eve de gelecekler aspiratörü bir şekilde kapatmak gerek ama nasıl bilmiyorum
Komşunuzda tablet koysun ve apartmana komple ilaç ekibi gelsin belki sorun çözülür böylrce

Komşunuzda tablet koysun ve apartmana komple ilaç ekibi gelsin belki sorun çözülür böylrce
Söylemedim sadece kapısından geçerken böcekleri kapıdan girip çıkarken görüyorum yakın zamanda taşınıcaz o yüzden söylemek de istemiyorum zaten rahatsız olsa kendi hallederdi bugüne kadar

Söylemedim sadece kapısından geçerken böcekleri kapıdan girip çıkarken görüyorum yakın zamanda taşınıcaz o yüzden söylemek de istemiyorum zaten rahatsız olsa kendi hallederdi bugüne kadar
İkimizede iyi nöbetler o zaman

Gozlerinizde bi sorun olabilir ananenmdede vardi bazen oyle oluyor ama ameliyat gerektirdi.

Canim uyumadan once felak ve nas surelerini oku ... Gorduklerin gercek bocek olsa mutlaka rastlardin diye dusunuyorum. Bir de karanlikta bu kadar net gorebilir misin ???

Canim uyumadan once felak ve nas surelerini oku ... Gorduklerin gercek bocek olsa mutlaka rastlardin diye dusunuyorum. Bir de karanlikta bu kadar net gorebilir misin ???
Göz karanlığa alıştıktan sonrası için herkes kadar görebilirin ama gözümü açar açmaz görürmüyüm bilemedim. Evet dua okusam iyi olacak benimde aklıma o geldi. Genelde regl olduğumda oluyor bu sanırım

Göz ile ilgili olduğunu zannetmiyorum.Belirli aralıkla aynj şeyi yaşıyorsanız ilk defa olmuyorsa kuvvetli muhtemel halisünasyon görüyorsum cnm.Psikolog dan yardım almalısın böyle bir durum varsa

Göz ile ilgili olduğunu zannetmiyorum.Belirli aralıkla aynj şeyi yaşıyorsanız ilk defa olmuyorsa kuvvetli muhtemel halisünasyon görüyorsum cnm.Psikolog dan yardım almalısın böyle bir durum varsa
Evet bayadır var bi kaç aydır bazı dönemlerde . Bugün kan tahlili vermeye gitcem yine anemi mi başladı diye bi baktıracağım oda temizse psikoloğa giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…