- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Peşimi bırakmayacak biri değil etrafa oynar ancak ben çok sevdim kıymetim bilinmedi tarzı arabeske bağlayacak biri ezik yani girdiği ortamlarda bile 2 kelimeyi bir araya getirip de kendini ifade etmekten aciz anca trip atıp o şekilde pıstırdı beni yıllarca tartışmaya bile yanaşmaz tamam kapat konuyu der ve hiç bir sorunumuzu oturup konuşamadık yıllardır çünkü o hep haklıOvvv üzüldüm gerçekten..
boşanmak isteseniz bile bu sapkınlık derecesinde adam peşinizi bırakmayabilir ..
Dikkatli olun derim.
Tam bir Zübük desenizePeşimi bırakmayacak biri değil etrafa oynar ancak ben çok sevdim kıymetim bilinmedi tarzı arabeske bağlayacak biri ezik yani girdiği ortamlarda bile 2 kelimeyi bir araya getirip de kendini ifade etmekten aciz anca trip atıp o şekilde pıstırdı beni yıllarca tartışmaya bile yanaşmaz tamam kapat konuyu der ve hiç bir sorunumuzu oturup konuşamadık yıllardır çünkü o hep haklı
Hasssss.oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Ailemde de çok sorun yaşadım babamdan hep korktum yıllarca annem zaten küçüklüğümden beri sorumsuz Bi kadındı tüm ev işi bana aitti annemde Facebooktan çıkmazdı çok küçük yaşta çok sorumluluk yüklediler sırtıma şuan da öyle garip anne babam anlatamadığım şeyler var onları sevsemde hiç o yoğun anlatılan anne baba sevgisi yok içimde ve onların da evlatlarına karşı yok oraya gitmek istemediğim için katlandım yıllardırBir insan evliliği için bıktım diyorsa o evlilikten hayır gelmez..
Öyle "ev işi yapmaktan bıktım" demek gibi bir şey değil bu.
Bu derece paranoya sağlam insanı hasta eder.
Çocuk yoktur umarım. Bu adamı çekeceğinize gidin hasta anne babanıza bakın daha iyi..
Aman güzelim sakın, gözünün önüne bak bu adamdan kurtulmaya odaklan .Çocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
Hasta daha dün diyor ki zaten oy kullanmaya gitmiycez aşkım haberleri değiştireyim neden çünkü beyimiz kararsızmış eee ben değilim benim görüşüm belli boşver deyip geçiştirdi Bi de dünden beri trip atıyo ortada bişey yokHasssss.
Hasta mıdır nedir.
Cesaretim yok beni ondan başka kimse sevmezmiş ailem bile bana sırtını dönermiş beni onun gibi kimse sevip sahiplenme kendisi ölürse ben ortada kalırmışım sanırım beni bile inandırdı bu düşüncelerineAman güzelim sakın, gözünün önüne bak bu adamdan kurtulmaya odaklan .
Evlenmeden önce bu kadar değildi zaten cahildim 18 de nişan 19 da evlendim evliliğimin ilk yılları da bu kadar değildi ya da ben körüm ama ne zaman ailesinden ayrı eve çıktık 2 yıl sonra başladı bu durumlarEvlenmeden anlamadinizmi.cocuk varmi ins.bu is oturana kadar cocuk yapmassiniz.sorunlu bir beyin
Çocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
Ailemle 1.5 saat mesafe var ayrı şehirdeler senede bi kaç kez gidiyorum kardeşlerimle dışarı çıkıyorum insanlara bakıyorum eğlenen gülen özgürce saçlarını savuran ve onca km uzaktan beni görecek sanıyorum çıksam bile tedirgin geziyorum koşar adım eve dönüyorumSevmek kıskanmak kısıtlamak değildir.
Sevmek onun iyi olduğunu görmeyi istemektir...
Eşim beni tek başıma izmir ve istanbul turu atmam için bütün masraflarımı ödeyip uğurlamıştı . Sevmek budur çünkü.
Evlere odalara kapatmak değil.
Bazen ama sevgi değil de alışkanlık ve acıma duygusu ailesi akrabaları bile onun tuhaf olduğunun farkında ben ona acırken o beni acınacak hale getirdiGerçekten iyiki
olmamış diyesi geliyor insanın.
Siz eşinize karşı sevgi besliyor musunuz?
Nasıl Bi konuşma sergilediniz peki benim eşim ben böyleyim deyip kestirip atarValla esimde ilk yili burnumdan doktu manyak kiskancti
Acik ve net evliliğimizin busekilde devam etmiyicegjni anladi
Bana zaman vef duzelecek demisti
13 yil oldu duseldi masallah diyelim:)
içim sıkıldı allah yardımcınız olsun umarım makul bir çare bulursunuz bu durumdan kurtulmak içinKızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Eşim o kadar anormal ki kendine 1 çöp almaz mağaza gezme kendine bişey alma bakma huyu asla yok kalabalık oluyormuş ee yalnız git bak diyorum sensiz gitmem sensiz dışarı çıkmayı sevmiyorum diyo kısıtlamam mümkün değil çünkü 1 tne bile arkadaşı yok arkadaş edin onlarla takıl diyorum belki ufku genişler diye sen beni sevmiyorsun kıskanmıyorsuna bağlıyor kısıtlayacağım bana yaptıklarını yapıp hyatı zindan edeceğim Bi ortam yaratmadı çünkü hayatındaki tek kişi benim ne aile bağı kuvvetli ne de arkadaşı varBenim esim de bir az sizin esinize benziyor ama ben 3 yil icinde baya baya deyistirdim eşimi.
O da ilk zamanlar kapanmami istiyordu. Kapanmadim
Kapanmasam da tunik giyinmemi istiyordu. Giyinmedim ( Gerci hala gozu tuniklerde ) Disarda tunik filan gorduyunde ne guzel, sana da alalim mi diye sordugunda tamam o zaman 2 tane alalim, digerini de sen giyersin diyorum
Ve ya esarp filan gorduyunde sana da alalim mi diyor sakasina, ben de tamam o zaman sen de hoca gibi giyinecekesin diyorum
Eskiden surekli kiskanirdi, evden disari yalniz cikmama bile izin vermezdi. Simdi rahat rahat cikiyorum.
Makiyaj yapmami sevmiyor ama ben yapiyorum
Eşimi nasil duzelttim mi, surekli konusarak)) Mesela magazaya girdiyimizde beyenmediyi seyleri gosterip askim alalim mi, bak ne guzel diyorum, hayr dediyinde de nasil bir duygudur bi tadina bak, bana aynisini yapiyorsun diyorum)))
Dinle ilgili bir sey konustugunda once dindar ol, namazini kil, orucunu tut, surekli ilahiler dinle sonra benimle dinle alakali konus diyorum.
Ve surekli onun yalnis oldugunu her sekilde ona gosteriyorum. Başlarda o bende bir sey bulmaya calisirdi, simdi ben onda bir seyler buluyorum surekli.
Bir suru baski yapiyorum ona )))
Nasıl Bi konuşma sergilediniz peki benim eşim ben böyleyim deyip kestirip atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?