Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

4.5 yıldır yalvarıyorum açıktan okumama izin vermedi zabıt katipliği gibi bir bölüm olmasına rağmen evde bile ne okumama be çalışmama izin vermiyor sebep ise yorulmamı istemiyormuş hep yalan

Benim esimin iyi huylari cok oldugu icin sevmediyim huylarini gormezden geliyorum. Sizin eşiniz hic cekilmez, lafdan anlamiyor. Ne deseniz boş.

Hasta resmen
Senin icin cok uzucu. Ondan uzaktayken bile onun baskisini hissetmen cok kötu.
Ya duzel ya da boyle devam etmicem artik de belki ceki duzen verir kendine.

Hasta resmen
Senin icin cok uzucu. Ondan uzaktayken bile onun baskisini hissetmen cok kötu.
Ya duzel ya da boyle devam etmicem artik de belki ceki duzen verir kendine.
Vermez hatta der ki sen benim sevgimi göremedin peki ayrılalım der tuhaf tuhaf arabeske bağlar şuanda madden ve manen boşanmaya cesaretim yok maalesef

zıttına gidersen şiddet uygularmı ? uygulamaz sadece trip atar diyorsan varsn trip atsın ne kadar nereye kadar atacak ? illaki pes edip geri adım atacak sen yeter ki kararlı dur ... ha ama şiddet uygular dersen de boşan aile yanına dön bir süre onlara katlan sonra bir iş bulur kendi hayatını yaşarsın .. kim bilir belki daha iyi bir evlilik yapma şansın bile olabilir

Vermez hatta der ki sen benim sevgimi göremedin peki ayrılalım der tuhaf tuhaf arabeske bağlar şuanda madden ve manen boşanmaya cesaretim yok maalesef
Anladim. Benim esimde col kıskanctı. Ama ilk donemlerde. Sonra gevsedi gevsedi gevsedi. Simdi uzak bir sehre memuryt icin calsmaya gidicem destekcim ve ben şok. Ama seninki gevsese coktan gevserdi. Seninkjnin tahtalar gevsek bence. Ee okulda okutmuyor o zaman hic toparlayamazsin.

Hayatta şiddet uygulanmaz onun şiddeti yalnızca psikolojik bana bağırması bile bugüne kadar ama evdeki halini Bi görseniz tarif edilemeyecek kadar uyuz oluyorum hatta ben şiddet uygulamaktan korkuyorum trip atmaya başlayınca beni böyle sindirdi hep yıllarca

O yüzden napacağımı şaşırıp buraya yazdım çok çıkmazdayım

yahu çevre ne der ne düşünür o ne der bu ne düşünür diye diye diye evde şiddet görüyorsun , psikolojin yerle bir ve daha genceciksin.kendine değer ver biraz nolur.bırak bu sorunluyu kendi iyiliğin için.bir işe girersin gencecik insansın.yapma etme kendine bunu.

o zaman hiç sinir olma soğuk kanlı ol takma... o seni sindirmenin yolunu bulmuş böyle yapıyor ... biraz dik başlı ol ayak dire yoksa sana yazk olacak genceciksin daha

o zaman hiç sinir olma soğuk kanlı ol takma... o seni sindirmenin yolunu bulmuş böyle yapıyor ... biraz dik başlı ol ayak dire yoksa sana yazk olacak genceciksin daha
Şuan bile trip atıyor sebebini bile bilmiyorum

Bazen ama sevgi değil de alışkanlık ve acıma duygusu ailesi akrabaları bile onun tuhaf olduğunun farkında ben ona acırken o beni acınacak hale getirdi

Sizi üzmek istemem ama acınacak hale gelmişsin iz.modern kölelik bu..

A Adelka ya katılıyorum..ya da bir cinnet gecir gözü korksun
Ama ben olsam gizliden iş bulur boşanırdım.

Psikiyatriye deli doktoru diyen cahil Bi adam kendisi çocuğum olmuyor çok şükür
nasilsa olmuyor diye korunmamazlik yapma... iyi ki benim ki kiskanmiyor... istedigim her yere gidebiliyorum cocugumu alip... ilk evlenince bi kapan dedi o da ailesi istiyor diye dedim ki senin annen kapansin diye tutturuyor da kendisi alismis kapali biri ben onu acmaya calissam yapabilir mi... o nasil acilamazsa bende kapanamam alismisim dogdugumdan beri acigim yapamam deyince anladi... bir daha ustelemedi... annesi bir kere daha dedi ama sen karisma dedi ondan sonra ses etmedi annesi de...

Madem din diyanet diyen biri (büyük ihtimalle üniversite mezunu değilsindir, 19 yaşında evlendiğin için) çalış sınava gir ilahiyat oku. Dini profesörlerden öğrenmek istiyorum falan süsle işte, ikna et bir şekilde. Hem okula gidersin, biraz açılırsın hem de mesleğin olursa bu adamdan ailene dönmek zorunda kalmadan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…