- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Yıllardır arıyorum çareyi ama yok kendimi yaşlanmış hissediyorum artıkiçim sıkıldı allah yardımcınız olsun umarım makul bir çare bulursunuz bu durumdan kurtulmak için
4.5 yıldır yalvarıyorum açıktan okumama izin vermedi zabıt katipliği gibi bir bölüm olmasına rağmen evde bile ne okumama be çalışmama izin vermiyor sebep ise yorulmamı istemiyormuş hep yalanGuzelim boyle adama laf anlatmayacaksin.
Trip mi atiyor atsin.
Gormezden gel.
Daha yasin cok genc, aciktan unv oku mesela, cocuk gelisimi vs, bu devirde o bolumle acikya kalmazsin.
Madem suan ayrilmaya cesaretin yok, adamin olanaklarini sonuna kadar kullan ve kendini gelistir.
Online egitimler vs var onlara katil.
Bikac sene idare et, guc toplayip is bulabilecek kapasiteye gelince koy tekmeyi, dehle gitsin.
Benim esimin iyi huylari cok oldugu icin sevmediyim huylarini gormezden geliyorum. Sizin eşiniz hic cekilmez, lafdan anlamiyor. Ne deseniz boş.Eşim o kadar anormal ki kendine 1 çöp almaz mağaza gezme kendine bişey alma bakma huyu asla yok kalabalık oluyormuş ee yalnız git bak diyorum sensiz gitmem sensiz dışarı çıkmayı sevmiyorum diyo kısıtlamam mümkün değil çünkü 1 tne bile arkadaşı yok arkadaş edin onlarla takıl diyorum belki ufku genişler diye sen beni sevmiyorsun kıskanmıyorsuna bağlıyor kısıtlayacağım bana yaptıklarını yapıp hyatı zindan edeceğim Bi ortam yaratmadı çünkü hayatındaki tek kişi benim ne aile bağı kuvvetli ne de arkadaşı var
İstemsiz güldüm bu msjınızaMerhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Vermez hatta der ki sen benim sevgimi göremedin peki ayrılalım der tuhaf tuhaf arabeske bağlar şuanda madden ve manen boşanmaya cesaretim yok maalesefHasta resmen
Senin icin cok uzucu. Ondan uzaktayken bile onun baskisini hissetmen cok kötu.
Ya duzel ya da boyle devam etmicem artik de belki ceki duzen verir kendine.
Anladim. Benim esimde col kıskanctı. Ama ilk donemlerde. Sonra gevsedi gevsedi gevsedi. Simdi uzak bir sehre memuryt icin calsmaya gidicem destekcim ve ben şok. Ama seninki gevsese coktan gevserdi. Seninkjnin tahtalar gevsek bence. Ee okulda okutmuyor o zaman hic toparlayamazsin.Vermez hatta der ki sen benim sevgimi göremedin peki ayrılalım der tuhaf tuhaf arabeske bağlar şuanda madden ve manen boşanmaya cesaretim yok maalesef
Hayatta şiddet uygulanmaz onun şiddeti yalnızca psikolojik bana bağırması bile bugüne kadar ama evdeki halini Bi görseniz tarif edilemeyecek kadar uyuz oluyorum hatta ben şiddet uygulamaktan korkuyorum trip atmaya başlayınca beni böyle sindirdi hep yıllarcazıttına gidersen şiddet uygularmı ? uygulamaz sadece trip atar diyorsan varsn trip atsın ne kadar nereye kadar atacak ? illaki pes edip geri adım atacak sen yeter ki kararlı dur ... ha ama şiddet uygular dersen de boşan aile yanına dön bir süre onlara katlan sonra bir iş bulur kendi hayatını yaşarsın .. kim bilir belki daha iyi bir evlilik yapma şansın bile olabilir
O yüzden napacağımı şaşırıp buraya yazdım çok çıkmazdayımAnladim. Benim esimde col kıskanctı. Ama ilk donemlerde. Sonra gevsedi gevsedi gevsedi. Simdi uzak bir sehre memuryt icin calsmaya gidicem destekcim ve ben şok. Ama seninki gevsese coktan gevserdi. Seninkjnin tahtalar gevsek bence. Ee okulda okutmuyor o zaman hic toparlayamazsin.
Hayatta şiddet uygulanmaz onun şiddeti yalnızca psikolojik bana bağırması bile bugüne kadar ama evdeki halini Bi görseniz tarif edilemeyecek kadar uyuz oluyorum hatta ben şiddet uygulamaktan korkuyorum trip atmaya başlayınca beni böyle sindirdi hep yıllarca
Şuan bile trip atıyor sebebini bile bilmiyorumo zaman hiç sinir olma soğuk kanlı ol takma... o seni sindirmenin yolunu bulmuş böyle yapıyor ... biraz dik başlı ol ayak dire yoksa sana yazk olacak genceciksin daha
Yakında ana habere çıkmaktan korkuyorum kocasına şiddet uygulayan cani kadın diye o duruma geldim yumruk atasım geliyor inan kiSen bu adama nasil dayaniyorsun yahu? Şiddete karşıyım, ama ben bunu döverim....
Bazen ama sevgi değil de alışkanlık ve acıma duygusu ailesi akrabaları bile onun tuhaf olduğunun farkında ben ona acırken o beni acınacak hale getirdi
nasilsa olmuyor diye korunmamazlik yapma... iyi ki benim ki kiskanmiyor... istedigim her yere gidebiliyorum cocugumu alip... ilk evlenince bi kapan dedi o da ailesi istiyor diye dedim ki senin annen kapansin diye tutturuyor da kendisi alismis kapali biri ben onu acmaya calissam yapabilir mi... o nasil acilamazsa bende kapanamam alismisim dogdugumdan beri acigim yapamam deyince anladi... bir daha ustelemedi... annesi bir kere daha dedi ama sen karisma dedi ondan sonra ses etmedi annesi de...Psikiyatriye deli doktoru diyen cahil Bi adam kendisi çocuğum olmuyor çok şükür
Gece uyku arası rüya görüyormuş gibi yapıştır tokadı yumruğu bişeycik olmazYakında ana habere çıkmaktan korkuyorum kocasına şiddet uygulayan cani kadın diye o duruma geldim yumruk atasım geliyor inan ki
Madem din diyanet diyen biri (büyük ihtimalle üniversite mezunu değilsindir, 19 yaşında evlendiğin için) çalış sınava gir ilahiyat oku. Dini profesörlerden öğrenmek istiyorum falan süsle işte, ikna et bir şekilde. Hem okula gidersin, biraz açılırsın hem de mesleğin olursa bu adamdan ailene dönmek zorunda kalmadan kurtulursun.Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?