- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Neden korktuğumu bile bilmiyorum ailemden kendimden çevremden herkesten korkuyorum cesaret edemedim çünkü öyle mükemmel bir eş gibi görünüyor ki dışarıdan bazen beni bile inandırıyor bunayahu çevre ne der ne düşünür o ne der bu ne düşünür diye diye diye evde şiddet görüyorsun , psikolojin yerle bir ve daha genceciksin.kendine değer ver biraz nolur.bırak bu sorunluyu kendi iyiliğin için.bir işe girersin gencecik insansın.yapma etme kendine bunu.
Ay allahta seni güldürsün deniycem valla hoşuma gitti bu fikirGece uyku arası rüya görüyormuş gibi yapıştır tokadı yumruğu bişeycik olmaz
Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Seninde tedavi olman lazim ama.. seni de cok sindirmis... sen diye birsey kalmamis yani.. bi tedavi ol da yavas yavas ozguvenin yerine gelince kosarak kacacaksin adamdan bak gor. O zaman hicbirseyi bahane etmiceksinAilemle 1.5 saat mesafe var ayrı şehirdeler senede bi kaç kez gidiyorum kardeşlerimle dışarı çıkıyorum insanlara bakıyorum eğlenen gülen özgürce saçlarını savuran ve onca km uzaktan beni görecek sanıyorum çıksam bile tedirgin geziyorum koşar adım eve dönüyorum
Bu yolu da denedim maalesef 2 yıl evvel işe yaramadıMadem din diyanet diyen biri (büyük ihtimalle üniversite mezunu değilsindir, 19 yaşında evlendiğin için) çalış sınava gir ilahiyat oku. Dini profesörlerden öğrenmek istiyorum falan süsle işte, ikna et bir şekilde. Hem okula gidersin, biraz açılırsın hem de mesleğin olursa bu adamdan ailene dönmek zorunda kalmadan kurtulursun.
Neden korktuğumu bile bilmiyorum ailemden kendimden çevremden herkesten korkuyorum cesaret edemedim çünkü öyle mükemmel bir eş gibi görünüyor ki dışarıdan bazen beni bile inandırıyor buna
Ayyy ben onu yaptim esime. Ama tabi ben vurdugumu elim acıyınca anladim. Adam şokGece uyku arası rüya görüyormuş gibi yapıştır tokadı yumruğu bişeycik olmaz
Yani suan su dakika rest ceksen sana bu kadar bagli bir adam napar sence ?Bu yolu da denedim maalesef 2 yıl evvel işe yaramadı
Çocuğun var mı peki napıcaz biz böyle ne büyük Bi hata yapmışım diyorum hep kendimeBenim eşimi anlatmışsın aynılarını yaşadım yaşıyorum kapanıp açılma da dahil sürekli sorun yaşıyorum kavga ediyoruz ve mümkün değil düzelmiyor ben bazen ayrilmayi düşünüyorum
Beni sevmiyorsun bağlayıp değişmekte sen ayrılmayı seçer asla kuyruğu indirmezYani suan su dakika rest ceksen sana bu kadar bagli bir adam napar sence ?
Bu yolu da denedim maalesef 2 yıl evvel işe yaramadı
aynısını yazacaktım. fiziksel şiddet de yokmuş, biraz ısrarcı olsan?Yani suan su dakika rest ceksen sana bu kadar bagli bir adam napar sence ?
Benim de huyum hiç değil trip hiç atamıyorum gerekirse kavga edip konuyu çözüp hayata devam odaklı biriyim çok denedim dayanamayıp konuşan yine ben oldum ve bu huyumu bana karşı kullanıyoAyyy ben onu yaptim esime. Ama tabi ben vurdugumu elim acıyınca anladim. Adam şokben senmiydin canim cok korktum dedim döndüm yattım
Konu sahibi bence cok bile dayandin. O trip atıyosa sen iki trip atcaksin. Reste rest. Dinsizin hakkindan imansiz gelir modunda.
Öyle inatçı ki süte kara der seni bile buna inandırır o derece koca hakkından dem vurup duracak konuyu alıp nereden nereye çekecek ben açtığım konuyu unutcam böyle bişey anlatamıyorum bile sanırımaynısını yazacaktım. fiziksel şiddet de yokmuş, biraz ısrarcı olsan?
Valla ne deyim Allah ikimizi de kurtarsın bu esaretten inşallah seninki de mi trip küsmeyle bastırdı seniKız acaba senin eşin benim eşim mi 2. Bir eş mi yaptı diye düşünmeye başladım aynı benim eş valla
İzin vermiyor Bi ara yere iğne düşse yerimden sıçrıyordum kendi kendinin doktoru ol sen kendini böyle diye diye hasta ediyorsun bişeyin yok diye göndermedi yıllarca panik atak gibi bişeyler tek başıma uğraştımSeninde tedavi olman lazim ama.. seni de cok sindirmis... sen diye birsey kalmamis yani.. bi tedavi ol da yavas yavas ozguvenin yerine gelince kosarak kacacaksin adamdan bak gor. O zaman hicbirseyi bahane etmiceksin
Çocuğun var mı peki napıcaz biz böyle ne büyük Bi hata yapmışım diyorum hep kendime
Valla ne deyim Allah ikimizi de kurtarsın bu esaretten inşallah seninki de mi trip küsmeyle bastırdı seni
Bi ara gündüz bile gece perdesi kapalı tutturuyordu 7. Kata taşındım kurtuldum o huyundan etrafta kimse yok diye tabi tül yine açtırmazCanim bende hevesim kursağımda diye daha yeni konu açmıştım hatta şimdi cevap verdim millete aynılarını yaşadım hala da yaşıyorum tek iyi günümüz geçmiyor artık psikopatlık sınırlarında dolaşıyorlar benimki evde perde bile actirmiyor sanki herkes bizim evi gözlüyor bu yüzden bile defalarca kavga ettik neymiş 1 cm açıklık varmış bebeğim var 7 aylık ama bebeğim beni hiçbir konuda engellemiyor 5 tanede olsa boşarım ama ya kötü bişey yapacak yada ben bir kavgada patlayacagim
Merhaba durumunuz çok zor eşe ciddi bir rest çekmeniz gerekecekKızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Ben dayanamayıp konuşuyorum keşke bende senin gibi yapabilsemAynen bir küser 3 gün konuşmaz önceden çok uzerdi beni ama şu an umrumda değil isterse 10 gün kuş kalsın akşam kuş kalıyor ise gidip mesaj atıyor beni deniyor sürekli hiç yüzüne bile bakmıyorum böyle durumlarda kendisi geliyor yada onu aldatirim diye mi korkuyor bilmiyorum böyle bir fobisi var ama ben bırak aldatmayı hiçbir ilişkide başkasına bile bakmadım kendiyle alakalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?