Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

Neden korktuğumu bile bilmiyorum ailemden kendimden çevremden herkesten korkuyorum cesaret edemedim çünkü öyle mükemmel bir eş gibi görünüyor ki dışarıdan bazen beni bile inandırıyor buna

Benim eşimi anlatmışsın aynılarını yaşadım yaşıyorum kapanıp açılma da dahil sürekli sorun yaşıyorum kavga ediyoruz ve mümkün değil düzelmiyor ben bazen ayrilmayi düşünüyorum

Seninde tedavi olman lazim ama.. seni de cok sindirmis... sen diye birsey kalmamis yani.. bi tedavi ol da yavas yavas ozguvenin yerine gelince kosarak kacacaksin adamdan bak gor. O zaman hicbirseyi bahane etmiceksin

Bu yolu da denedim maalesef 2 yıl evvel işe yaramadı

Neden korktuğumu bile bilmiyorum ailemden kendimden çevremden herkesten korkuyorum cesaret edemedim çünkü öyle mükemmel bir eş gibi görünüyor ki dışarıdan bazen beni bile inandırıyor buna

Kız acaba senin eşin benim eşim mi 2. Bir eş mi yaptı diye düşünmeye başladım aynı benim eş valla

Gece uyku arası rüya görüyormuş gibi yapıştır tokadı yumruğu bişeycik olmaz
Ayyy ben onu yaptim esime. Ama tabi ben vurdugumu elim acıyınca anladim. Adam şok ben senmiydin canim cok korktum dedim döndüm yattım

Konu sahibi bence cok bile dayandin. O trip atıyosa sen iki trip atcaksin. Reste rest. Dinsizin hakkindan imansiz gelir modunda.

Benim eşimi anlatmışsın aynılarını yaşadım yaşıyorum kapanıp açılma da dahil sürekli sorun yaşıyorum kavga ediyoruz ve mümkün değil düzelmiyor ben bazen ayrilmayi düşünüyorum
Çocuğun var mı peki napıcaz biz böyle ne büyük Bi hata yapmışım diyorum hep kendime

Benim de huyum hiç değil trip hiç atamıyorum gerekirse kavga edip konuyu çözüp hayata devam odaklı biriyim çok denedim dayanamayıp konuşan yine ben oldum ve bu huyumu bana karşı kullanıyo

aynısını yazacaktım. fiziksel şiddet de yokmuş, biraz ısrarcı olsan?
Öyle inatçı ki süte kara der seni bile buna inandırır o derece koca hakkından dem vurup duracak konuyu alıp nereden nereye çekecek ben açtığım konuyu unutcam böyle bişey anlatamıyorum bile sanırım

Seninde tedavi olman lazim ama.. seni de cok sindirmis... sen diye birsey kalmamis yani.. bi tedavi ol da yavas yavas ozguvenin yerine gelince kosarak kacacaksin adamdan bak gor. O zaman hicbirseyi bahane etmiceksin
İzin vermiyor Bi ara yere iğne düşse yerimden sıçrıyordum kendi kendinin doktoru ol sen kendini böyle diye diye hasta ediyorsun bişeyin yok diye göndermedi yıllarca panik atak gibi bişeyler tek başıma uğraştım

Çocuğun var mı peki napıcaz biz böyle ne büyük Bi hata yapmışım diyorum hep kendime

Canim bende hevesim kursağımda diye daha yeni konu açmıştım hatta şimdi cevap verdim millete aynılarını yaşadım hala da yaşıyorum tek iyi günümüz geçmiyor artık psikopatlık sınırlarında dolaşıyorlar benimki evde perde bile actirmiyor sanki herkes bizim evi gözlüyor bu yüzden bile defalarca kavga ettik neymiş 1 cm açıklık varmış bebeğim var 7 aylık ama bebeğim beni hiçbir konuda engellemiyor 5 tanede olsa boşarım ama ya kötü bişey yapacak yada ben bir kavgada patlayacagim

Valla ne deyim Allah ikimizi de kurtarsın bu esaretten inşallah seninki de mi trip küsmeyle bastırdı seni

Aynen bir küser 3 gün konuşmaz önceden çok uzerdi beni ama şu an umrumda değil isterse 10 gün kuş kalsın akşam kuş kalıyor ise gidip mesaj atıyor beni deniyor sürekli hiç yüzüne bile bakmıyorum böyle durumlarda kendisi geliyor yada onu aldatirim diye mi korkuyor bilmiyorum böyle bir fobisi var ama ben bırak aldatmayı hiçbir ilişkide başkasına bile bakmadım kendiyle alakalı sanırım

Bi ara gündüz bile gece perdesi kapalı tutturuyordu 7. Kata taşındım kurtuldum o huyundan etrafta kimse yok diye tabi tül yine açtırmaz

Merhaba durumunuz çok zor eşe ciddi bir rest çekmeniz gerekecek
Benim takıldığım nokta şu 3 yıl boyunca tesettürüydünüz sonradan açıldınız galiba
Nasıl açıldınız
Eşinize ne dedinizde açıldınız
Sorun çıkarmadı mı
Bu derece kısıtlayıcı bir adam nasıl açılmanıza onay verdi
Bende tesettürlüyüm 2.5 senedir ve açılmak istiyorum evlenince eşimin isteğiyle kapandım şuan açılmamı kabul etmiyor bende çok istiyorum ailesi çok gerici
Açılma mevzunuzdan benim için biraz bahşeder misiniz özel olmazsa
Ki benim eşim sizinki gibi değil hiçbirşeye karışmaz sadece tesettür diyor başka birşey Demiyor

Ben dayanamayıp konuşuyorum keşke bende senin gibi yapabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…