- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Bu anlattıklarınızz bazı kadınların hayalii hayat ne kadardaa tuhaf kimi aşırı ilgisiz ımursamaz olur kimisi aşırı ilgili baskıcı kıskanç olur her şeyin aşırısıı zarar tabiki ama şiddet aldatma gibi büyük şeyler yoksa boşanmak çözüm değildir gibime geliyo aldatan döven kocayı değiştiremezsiniz ama huysuz kıskanç bi insanı dizginleyebilir alttan alabilirsiniz yani çözümsüz şeyler değilKızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Yine izin vermezdi taki benim geçirdiğim cinnet sonucu ağzını açamadı iş yerlerindeki açık makyajlı Bi kadınla durmadan mesajlaşmış çıkardım attım suratına eşarbı böyle olduMerhaba durumunuz çok zor eşe ciddi bir rest çekmeniz gerekecek
Benim takıldığım nokta şu 3 yıl boyunca tesettürüydünüz sonradan açıldınız galiba
Nasıl açıldınız
Eşinize ne dedinizde açıldınız
Sorun çıkarmadı mı
Bu derece kısıtlayıcı bir adam nasıl açılmanıza onay verdi
Bende tesettürlüyüm 2.5 senedir ve açılmak istiyorum evlenince eşimin isteğiyle kapandım şuan açılmamı kabul etmiyor bende çok istiyorum ailesi çok gerici
Açılma mevzunuzdan benim için biraz bahşeder misiniz özel olmazsa
Ki benim eşim sizinki gibi değil hiçbirşeye karışmaz sadece tesettür diyor başka birşey Demiyor
Keşke beni hiç sevmese napsrsan yap umrumda değilsin dese dünyalar benim olurdu heraldeBu anlattıklarınızz bazı kadınların hayalii hayat ne kadardaa tuhaf kimi aşırı ilgisiz ımursamaz olur kimisi aşırı ilgili baskıcı kıskanç olur her şeyin aşırısıı zarar tabiki ama şiddet aldatma gibi büyük şeyler yoksa boşanmak çözüm değildir gibime geliyo aldatan döven kocayı değiştiremezsiniz ama huysuz kıskanç bi insanı dizginleyebilir alttan alabilirsiniz yani çözümsüz şeyler değil
Ben dayanamayıp konuşuyorum keşke bende senin gibi yapabilsem
Hee halükarda beni hatalı gösterdiği için çoğu zaman beni dahi inandırıyor psikolojim ruh halim tamamen bozuk haklı bile olsam Bi bakmışım özür diliyorumHata yapmayınca neden ben adım atayım ki kendi hatasını anlasın istiyorum ama yine benle konuşup kalbimi kırdın diyor benim cinlerimi tepeme çıkarıyor
O yok bu yok nereye kadar boyle devam edecen... niye izin bekliyorsun bir kere... sen boyle yaparsan hicbirsry duzelmezİzin vermiyor Bi ara yere iğne düşse yerimden sıçrıyordum kendi kendinin doktoru ol sen kendini böyle diye diye hasta ediyorsun bişeyin yok diye göndermedi yıllarca panik atak gibi bişeyler tek başıma uğraştım
Okumanı , bilinçlenmeni , çalışmanı istememesi seni kendine iyice bağımlı yapmak.Oku çalış ekonomik özgürlüğünü elde et ve bu insandan kurtul.Ömrüne yazık gençliğine yazık.Yazdığın yorumlardan bilinçsiz olmadığın belli.Gerekirse rol yap köprüyü geçene kadar misali davran.Sonra da acıma kurtar kendini.4.5 yıldır yalvarıyorum açıktan okumama izin vermedi zabıt katipliği gibi bir bölüm olmasına rağmen evde bile ne okumama be çalışmama izin vermiyor sebep ise yorulmamı istemiyormuş hep yalan
Allah yardımcınız olsunKızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Hee halükarda beni hatalı gösterdiği için çoğu zaman beni dahi inandırıyor psikolojim ruh halim tamamen bozuk haklı bile olsam Bi bakmışım özür diliyorum
Çok haklısınızO yok bu yok nereye kadar boyle devam edecen... niye izin bekliyorsun bir kere... sen boyle yaparsan hicbirsry duzelmez
O da kötüü iki türlüde kötü beni sevmiyo ilgisiz aldatyonu olurdu gözünüzde daha bi değerlenirdi iki uç nokta konuşmayıı denedinizmi heer şeyiyle şöyle uzun uzun yardım alınılması gereken bi boyutKeşke beni hiç sevmese napsrsan yap umrumda değilsin dese dünyalar benim olurdu heralde
Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onuOkumanı , bilinçlenmeni , çalışmanı istememesi seni kendine iyice bağımlı yapmak.Oku çalış ekonomik özgürlüğünü elde et ve bu insandan kurtul.Ömrüne yazık gençliğine yazık.Yazdığın yorumlardan bilinçsiz olmadığın belli.Gerekirse rol yap köprüyü geçene kadar misali davran.Sonra da acıma kurtar kendini.
Konuşamıyoruz konuyu kapatıyor hemen ağzımı açtırmıyor bileO da kötüü iki türlüde kötü beni sevmiyo ilgisiz aldatyonu olurdu gözünüzde daha bi değerlenirdi iki uç nokta konuşmayıı denedinizmi heer şeyiyle şöyle uzun uzun yardım alınılması gereken bi boyut
Benimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmazBenim eşimde sürekli özür bekliyor ama ben kavga çıkarıyorum bu sefer hem suçlu hem güçlü diye kapanıyor konu yada bir süre daha uzuyor benim için daha iyi okuyor sabahtan akşama kadar beni düşünüyor yazıyor vs
Hem cahil hem ruhen hasta biri eşiniz.Çok zor.Yukarıda bir arkadaş daha yazmıştı ilahiyat okumak için ikna edebilirsiniz en azından.Hani din konusunda takıntılıymış belki izin verir.Böyle biriyle komşu bile olmak istemezdim.Çok zor Allah yardımcın olsun.Vazgeçme kendini bırakma.Sen normalsin anormal olan eşin.Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onu
İlahiyat olayını 2 yıl önce denedim ona da yok dedi evden bile ders çalışıp sınavlara hazırlanmama müsaade etmiyor hasta yobazHem cahil hem ruhen hasta biri eşiniz.Çok zor.Yukarıda bir arkadaş daha yazmıştı ilahiyat okumak için ikna edebilirsiniz en azından.Hani din konusunda takıntılıymış belki izin verir.Böyle biriyle komşu bile olmak istemezdim.Çok zor Allah yardımcın olsun.Vazgeçme kendini bırakma.Sen normalsin anormal olan eşin.
Eşini en iyi sen tanırsın.Bir yolunu bulmalısın.İlahiyat olayını 2 yıl önce denedim ona da yok dedi evden bile ders çalışıp sınavlara hazırlanmama müsaade etmiyor hasta yobaz
Esin madem herşeyi kısıtlıyor sana dine göre seni mutlu etmekleyukumlu bunlar dini sakız etmişler ağızlarına sadece kullanıyorlar o kadar dini düşünseydi sen şu an burada derdini yazmadınİlahiyat olayını 2 yıl önce denedim ona da yok dedi evden bile ders çalışıp sınavlara hazırlanmama müsaade etmiyor hasta yobaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?