Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

Bu anlattıklarınızz bazı kadınların hayalii hayat ne kadardaa tuhaf kimi aşırı ilgisiz ımursamaz olur kimisi aşırı ilgili baskıcı kıskanç olur her şeyin aşırısıı zarar tabiki ama şiddet aldatma gibi büyük şeyler yoksa boşanmak çözüm değildir gibime geliyo aldatan döven kocayı değiştiremezsiniz ama huysuz kıskanç bi insanı dizginleyebilir alttan alabilirsiniz yani çözümsüz şeyler değil

Yine izin vermezdi taki benim geçirdiğim cinnet sonucu ağzını açamadı iş yerlerindeki açık makyajlı Bi kadınla durmadan mesajlaşmış çıkardım attım suratına eşarbı böyle oldu

Keşke beni hiç sevmese napsrsan yap umrumda değilsin dese dünyalar benim olurdu heralde

Hata yapmayınca neden ben adım atayım ki kendi hatasını anlasın istiyorum ama yine benle konuşup kalbimi kırdın diyor benim cinlerimi tepeme çıkarıyor
Hee halükarda beni hatalı gösterdiği için çoğu zaman beni dahi inandırıyor psikolojim ruh halim tamamen bozuk haklı bile olsam Bi bakmışım özür diliyorum

O yok bu yok nereye kadar boyle devam edecen... niye izin bekliyorsun bir kere... sen boyle yaparsan hicbirsry duzelmez

4.5 yıldır yalvarıyorum açıktan okumama izin vermedi zabıt katipliği gibi bir bölüm olmasına rağmen evde bile ne okumama be çalışmama izin vermiyor sebep ise yorulmamı istemiyormuş hep yalan
Okumanı , bilinçlenmeni , çalışmanı istememesi seni kendine iyice bağımlı yapmak.Oku çalış ekonomik özgürlüğünü elde et ve bu insandan kurtul.Ömrüne yazık gençliğine yazık.Yazdığın yorumlardan bilinçsiz olmadığın belli.Gerekirse rol yap köprüyü geçene kadar misali davran.Sonra da acıma kurtar kendini.

Allah yardımcınız olsun

Hee halükarda beni hatalı gösterdiği için çoğu zaman beni dahi inandırıyor psikolojim ruh halim tamamen bozuk haklı bile olsam Bi bakmışım özür diliyorum

Benim eşimde sürekli özür bekliyor ama ben kavga çıkarıyorum bu sefer hem suçlu hem güçlü diye kapanıyor konu yada bir süre daha uzuyor benim için daha iyi okuyor sabahtan akşama kadar beni düşünüyor yazıyor vs

Keşke beni hiç sevmese napsrsan yap umrumda değilsin dese dünyalar benim olurdu heralde
O da kötüü iki türlüde kötü beni sevmiyo ilgisiz aldatyonu olurdu gözünüzde daha bi değerlenirdi iki uç nokta konuşmayıı denedinizmi heer şeyiyle şöyle uzun uzun yardım alınılması gereken bi boyut

Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onu

Konuşamıyoruz konuyu kapatıyor hemen ağzımı açtırmıyor bile

Benimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmaz

Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onu
Hem cahil hem ruhen hasta biri eşiniz.Çok zor.Yukarıda bir arkadaş daha yazmıştı ilahiyat okumak için ikna edebilirsiniz en azından.Hani din konusunda takıntılıymış belki izin verir.Böyle biriyle komşu bile olmak istemezdim.Çok zor Allah yardımcın olsun.Vazgeçme kendini bırakma.Sen normalsin anormal olan eşin.

İlahiyat olayını 2 yıl önce denedim ona da yok dedi evden bile ders çalışıp sınavlara hazırlanmama müsaade etmiyor hasta yobaz

İlahiyat olayını 2 yıl önce denedim ona da yok dedi evden bile ders çalışıp sınavlara hazırlanmama müsaade etmiyor hasta yobaz
Esin madem herşeyi kısıtlıyor sana dine göre seni mutlu etmekleyukumlu bunlar dini sakız etmişler ağızlarına sadece kullanıyorlar o kadar dini düşünseydi sen şu an burada derdini yazmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…