K kusum_85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 144 4 26 Balıkesir 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kusum_85 #1 ne yapabilirim kizlar? artik hic birseyi pozitif göremiyorum, cok huysuz oldum. etrafimdakilerede rahat vermiyorum. hep kötü niyet ariyorum yapilanlarda. kimse beni sevip deger vermiyor gibi geliyor, herseye alinir oldum
ne yapabilirim kizlar? artik hic birseyi pozitif göremiyorum, cok huysuz oldum. etrafimdakilerede rahat vermiyorum. hep kötü niyet ariyorum yapilanlarda. kimse beni sevip deger vermiyor gibi geliyor, herseye alinir oldum
D dokunmakalbme HERŞEY TERS GİDİYOR :(( Kayıtlı Üye 29 Nisan 2013 745 1 16 Çorum 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kusum_85 #2 kusum_85 .!.: ne yapabilirim kizlar? artik hic birseyi pozitif göremiyorum, cok huysuz oldum. etrafimdakilerede rahat vermiyorum. hep kötü niyet ariyorum yapilanlarda. kimse beni sevip deger vermiyor gibi geliyor, herseye alinir oldum Genişletmek için tıkla... bazen oluyor buhramlı haller üzüldüğün bi konu varsa çözülmeyen kafanda netleşmeyen ondanda olabilir
kusum_85 .!.: ne yapabilirim kizlar? artik hic birseyi pozitif göremiyorum, cok huysuz oldum. etrafimdakilerede rahat vermiyorum. hep kötü niyet ariyorum yapilanlarda. kimse beni sevip deger vermiyor gibi geliyor, herseye alinir oldum Genişletmek için tıkla... bazen oluyor buhramlı haller üzüldüğün bi konu varsa çözülmeyen kafanda netleşmeyen ondanda olabilir
_aysu_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2009 287 3 0 - Yurtdışı 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kusum_85 #3 bende aynı durumdayım.hiç pozitif düşünemiyorum.düşünsem bile çok kısa sürüyor.pesimizm bizi çok seviyor galiba.),
bende aynı durumdayım.hiç pozitif düşünemiyorum.düşünsem bile çok kısa sürüyor.pesimizm bizi çok seviyor galiba.),