Huzur mu? Kariyer mi?

çok uzak bağlantılar kuruyorsunuz. vatsap durumunu başkaları görecek de size ilgisi olduğunu anlayacak da... ohooo. kendi kendinize kuruyorsunuz bence.
Peki sayi vereyim dort bayan calisiyoruz.Harici hepsi erkek.Ayni isyerinde uzak baglantilar? Insanin bir bakisindan veya bir sozunden tavrindan ilgiyi anlamak zor degil bence.Kaldi ki biseyler olmadan önüne gecilmeli..Olduktan sonra gec kalmis olabilirim biseyler icin..Genis capli dusunmek zorundayim..

Ben seni anlıyorum ve ben de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı laf sokmadan duramazdım çünkü midemi bulandırıyor bu tipler Aranızda ki duvarı yükselt bacım :)

Ben seni anlıyorum ve ben de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı laf sokmadan duramazdım çünkü midemi bulandırıyor bu tipler Aranızda ki duvarı yükselt bacım :)
Aramizdaki duvarlar yüksek olmasa..Orasi corba olur :) benim de midemi bulandirmakta ama duzeni korumak adina tedbirli davranmak zorundayim.Tabiki laf sokmalar tavirlar da oluyor tarafimdan kendisine dozu asmamak kaydiyle..Asiri davranislarim da dikkatini cekip bana neden boyle davraniyorsun derse isler karisabilir :)

iyi de iş dışında da herkesin hayatı var. yani ben de iş arkadaşımın vatsap durumunda duygusal şeyler görsem hmmm kesin iş yerinden birine aşık demem. kendi kendinize kuruyorsunuz bence hala.

Aynen bende böyle söyledim,hareketlerine dikkat etmesi gereken o,ben rahatsız olacağıma o olsun,taa dertlenip buralara konu açayım?

Ben sizin bu denli dikkat etmenize şaşırdım umrumda değil zaten diyorsunuz ama durumuna kadar bakıp imali soru sormak filan bana çelişkili geldi, ben başka taraf bakarken bana bakıyor diyorsunuz onu anlamanız için özellikle odaklanmaniz lazım ki bakışlarını hissedeseniz, selami sabahı kesin olsun bitsin. Istemem yan cebime koy gibi bisey olmuş sizinki madem rahatsızsınız ilgilenmeyin

iyi de iş dışında da herkesin hayatı var. yani ben de iş arkadaşımın vatsap durumunda duygusal şeyler görsem hmmm kesin iş yerinden birine aşık demem. kendi kendinize kuruyorsunuz bence hala.
Biseyi hala kaciriyorsunuz! Isyerinden bana olan ilgisini farkeden biri bu durum paylasimini gorse evli bir adam ne alaka boyle bir paylasim diyerek suphesini guclendirebilir..Insanlar bazi seylere okadar duyarsiz degildir..Sorarak biseylerin kendimin de farkinda oldugunu hissettirmek istedim.Yoksa baskalari gorur anlar durum paylasmasin degildi derdim..

Son düzenleme:

bişeyi kaçırdığım yok. adam bişey belli etmemiş bile, bi kere bakış yakalamışsınız, biraz da duygusal paylaşım yapmış. hemen üzerinize alınıyorsunuz.

Ayrintili detayli yaziyorum hala anlamak istemiyorsunuz arkadaslar bu insanla amir sef konumunda oldugumuzu baglantida olmak zorunda oldugumuzu soyluyorum selam sabah kesmekten bahsediyorsunuz insanlar bu durumu anlayip dile dustugumuz zaman hersey icin gec olur konumumu kaybederim yazdiklarima goz atip yorumlarsaniz sevinirim!

bişeyi kaçırdığım yok. adam bişey belli etmemiş bile, bi kere bakış yakalamışsınız, biraz da duygusal paylaşım yapmış. hemen üzerinize alınıyorsunuz.
Ben bu durumdan hosnut degilim keske soylediginz gibi olsa aksine yakistirmak istemiyorum.Ama gozlemlerim gucludur oyle olmasa suan o isyerinde bu konumda olmam bilmem anlatabildim mi?
Tesekkur ederim yorumlariniz icin..

Ben bu durumdan hosnut degilim keske soylediginz gibi olsa aksine yakistirmak istemiyorum.Ama gozlemlerim gucludur oyle olmasa suan o isyerinde bu konumda olmam bilmem anlatabildim mi?
Tesekkur ederim yorumlariniz icin..
Bu konumda olmam derken kast ettiğiniz nedir ? Gözlemleriniz güçlü olduğu için mi o konumdasınız yoksa adam sizden hoşlandığı için mi o kısmı çözemedim ben birinci şık olduğunu düşünüyorum ama siz ne demek istediniz merakımı uyandırdı.

Konumum isimde iyi olmamdan ileri geliyor..Isim geregi gun icerisinde ne yaptiklarini ne yapmadiklarini gozlemlemem gerekiyor.Onun hoslanmasinin benim konumum uzerinde ne gibi etkisi olabilir? Ben amiri konumundayken??

Konumum isimde iyi olmamdan ileri geliyor..Isim geregi gun icerisinde ne yaptiklarini ne yapmadiklarini gozlemlemem gerekiyor.Onun hoslanmasinin benim konumum uzerinde ne gibi etkisi olabilir? Ben amiri konumundayken??
Sizin yöneticiniz olarak algılamıştım o nedenle merak ettim kusura bakmayın.

24 yıllık iş hayatım var, 16 yılı aynı iş yerinde
Üstümde ve altımda çalışan bir sürü insan var
Şirket gsmlerimiz ayrıdır, özel numaramı çok yakın bir iki arkadaşımdan başkası bilmez şirkette ve işten çıktığımda o telefonun sesi kısılır çok acil müşteriler ile ilgili bir şey varsa arayana dönüş yaparım
İş için kullandığım telefonda profil resmim sadece şirket logosudur ve watss up durumu falan asla koymam
İş yerinde bazı kurallarınız olsun ve onun dışına çıkmayın, özel hayatı işe yansıtmayın, kimsenin özel hayatı ile de ilgilenmeyin. Size ilgisi varsa da hissetmemiş gibi yapın, yok sayın, bir süre sonra zaten vazgeçer. Adamın size ilişki durumunuzu sorabilmesi bu ayrımı yapamadığınızın göstergesi, sadece bu kişi için değil tüm çalışma arkadaşlarınızla bu mesafeniz olsun, rahat edersiniz

Pire için yorgan yakılmaz . Böyle bir insan icin kariyerimi , huzurunu terk etmezdim . Onun hisleri onu bağlar . Ayrıca yerinizde olsam onunla da arama mesafe koyardım evli barklı çocuklu kişinin bekar bitine hisleri olması iğrenç

Özel hayatima mudahale etmesi biraz da eski erkek arkadasimin sacmaligindan..Kendisi ile tanisma durumunu yaratmak gibi bir talihsizlikte bulundu.Cesaret biraz da burdan geldi kendisime sanirim..
Bizim ayri gsmlerimiz de var ama kisisel telefonumu devre disi birakmak lüksüm yok.Is telefonum is disinda hükümsüz.24 saat acik bir isyeri bazen uykularim bölünüyor.Korumakta,saglikli calismak zorunda olan yukumluluklerimizin fazla oldugu bir sistem,bir kurulus.Dolayisiyla calan her telefon benim icin önem tasimakta..
Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin..

Eger kendine ceki duzen vermeyip hatasini anlamamakta israr ederse oyle olacak gibi..
Umarim düzelir de ayrilmam isimi seviyorum..
Size karşı platonik hisleri olduğundan şüphelendiğiniz bir astınız yüzünden işi bırakma düşüncesinin abartılı olduğunun farkında mısınız?

Size karşı platonik hisleri olduğundan şüphelendiğiniz bir astınız yüzünden işi bırakma düşüncesinin abartılı olduğunun farkında mısınız?
Abartili? Bunun isverenim tarafindan bilinmesi kesinlikle is feshine sebep bir durum.Boyle seylerin olmamasi gerektigi ciddiyette bir alan.Kaldi ki adimin evli bir adamla bu tip konulara karismasi hic hos degil.Isin buyumesi durumunda ayrilmaktan bahsediyorum suan ayrilmak gibi kesin bir kararim yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…