- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
Mesafe koydum tabiki ama bagimi isim geregi tamamen koparamiyorum..Kesinlikle igrenc bir durum.Ve bu durum icerisinde olmak beni ziyadesiyle rahatsiz ediyor..Pire için yorgan yakılmaz . Böyle bir insan icin kariyerimi , huzurunu terk etmezdim . Onun hisleri onu bağlar . Ayrıca yerinizde olsam onunla da arama mesafe koyardım evli barklı çocuklu kişinin bekar bitine hisleri olması iğrenç
Sizin bir suçunuz yok . Bence kesinlikle bu sebep için işi bırakmayınMesafe koydum tabiki ama bagimi isim geregi tamamen koparamiyorum..Kesinlikle igrenc bir durum.Ve bu durum icerisinde olmak beni ziyadesiyle rahatsiz ediyor..
Merhaba arkadaslar;
Bir süredir kafami kurcalayan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum önerinize ihtiyacim var..
Isyerinde senelerdir beraber calistigim is arkadaslarimdan birinin ilgisinden ozellikle son zamanlarda emin olmaya basladim.Bu arkadas evli ve iki cocuklu.Kisilik olarak icine kapanik,sessiz,sakin,ketum bir insandir insanlarla cok konusmaz diyalog halinde kalmayi sevmez.Evveliyatinda isle alakali olsun gündelik muhabbetlerimiz olurdu..Ne zaman ilgisini hissetmeye basladim anladigimi hissettirdim geri adim atmaya basladi bir nevi ilgisini anladigimi farkedip tepki vermemden cekindi.Yaniliyorum sanirim bana oyle geliyor derken erkek arkadasimla ilerlemeler kaydettikce bana mutluluklar dileyip adima sevindigini soylemesiyle bu konu uzerinde hic durmamistim ki bu surecte ters bir hareketine sahit olmadim..Erkek arkadasimla ayrildigimiz surecte moral bozuklugumdan anlamis olacakki beautifulsweet nisan dugun tarihi netlesti mi gibilerinden bir soru sordu olmayacak bitti dedim.Yine bir süredir durumlarinda garip sözler imali laflar..Hatta kendisine bir skntin mi var durum paylasimlarin hic ic acici degil demistim önemli bisey degil oylesine diye cevap vermisti.Ben baska tarafa bakiyorken bana baktigini ben kafami kaldirip kendisine baktigimda bakislarini kacirdigini hissetmeye basladim..Cesaret alsa sanki..Hislerini acacak diye korkuyorum.Bildigim kadariyla esiyle ve cocuklariyla da mutlu anlam veremiyorum.Anlamamazliktan geliyorum ama cesaret bulamamasi icin de herseyi yapiyorum.Bir konu uzerinden baska sahislar uzerinden cikarimlar yapiyorum yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin..Bana öyle geliyor olsa keske..
Isimi seviyorum ayrilmak istemiyorum güzel bir kariyerimde var her yerde her zaman bulamayacagim sartlarda..Eski erkek arkadasimi da ara sira görüyor olmam canimi skarken bir de bu olay kafami karistirmaya basladi..
Cok üst üste geldi hersey.Kaldiramiyorum,yoruluyorum..
Bu arkadasim disardan bakildiginda okadar güvenilir okadar iyi aile babasi..
inanmak istemiyorum insanlara..Yaptiklarina,yapiyor olduklarina..
Uzun uzun yazdim,tesekkur ediyorum yorumlariniz icin simdiden.Cevrem disinda farkli fikirlere ihtiyacim var..
Siz olsaydiniz??
Gerektigi yerde tersliyorum tabiki ama. Surekli normal cevaplar vermeyip surekli bir tersleme sinirlenme hali bu defa daha buyuk sorunlar yaratir.Gerektigi yerde gerekli tepkiler vermeye calisiyorum.Ilgisinden emin olmaya basladiktan sonra daha cok mesafe koydum.Neyi anladigimi hissettigimi neyi nerde neden soyledigimi anlayacak kapasitede.Umarim mantigi duygularina yenilmez..Eski erkek arkadaşı görme kısmı tamam da sizde takmayın diğer evli kişiyi. Yüz bulamazsa zorla sizi taciz edecek değil ya .bir iki tersleyin haddini bilsin yeter. Sizde hem ilgisi var diye rahatsız oluyorsunuz hemde normal cevaplar veriyorsunuz.
Geriye yönelik yorumlari okumaya erinen arkadaslar icin ara yenileme..
Tekrar ve tekrar soyluyorum ki arkadaslar..
Onu yok sayarak,selam sabah keserek calisabilecegim bir konum ve isyeri degil.Boyle olmus olsa ikilemde kalip buraya konu acmam.Tavrimi net bir sekilde koyup koruyup isimi layikiyla yerine getirmekten baska amacim yok.Dolayisiyla boyle ciddiyetsizliklerin bas gosterecegi bir durum olusmasi ihtimali uzerine ayrilma fikrim dogmus durumda.Bir cekincem bir korkum asla yok.. Genelde profesyonel bakarim.Kisiligimi,vicdanimi kaybetmeden..Kendisi benim nezdimde bir kardesten bir abiden farki yok.Farkli turlu hissettirecek sekilde davrandigimi dusunmuyorum yoksa daha ileriye yonelik adimlar atmaktan cekinmezdi..Isyerinde Kesin kes x hanim x bey seklinde hitap edilir uzun yillarin vermis oldugu samimiyetler olsa da personeller arasinda..
Emeginiz,yorumlariniz icin tekrar tesekkurler..
Oyle yapiyorum.Aslinda akli basinda,sessiz,kimseyle icli disli olmayan düzgün bir insan cizgisinde..Boyle biseyi yakistiramadim cok fazla yaniliyor olabilirim diye cok dusundum ama son zamanlarda emin olmami sagladi..Kendisine soz ve davranislarimdan uzaklasmaya calistigimi,konusmak istemedigimi anliyor.Umutlanabilecegi bir durum yok ve benden karsilik alamayacaginin farkinda oldugu icin kacak oynuyor.Is disinda muhatap olmadan onu yok sayarak devam edecegim.Zamanla olaylarin gidisatina gore hareket edecegim.Tesekkur ediyorum fikirlerinizi paylastiginiz icin..Bu kısmı şimdi okudum. Selam sabahı kesecek bi durum yok. Mesafeyi koyup il dışı konuşmayacaksn. Ne münasebet iş değiştirmek. O kendi zihniyetini değiltrsin. Hem evinde mutlu bu izlenimi vermiş, hemde gözü sizde. yukardada belirttiğim gibi haklıyken haksız duruma düşmeyin.. Bugün size bakar yarın bi başkasına. Çok mide bulandırıcı. Sizden bi dygu görse ayen beyan karısını aldatacak. Snrada karıaı yazacak buraya
hiç söze dökülmüş bişey yok ya da rahatsız edici bi durum yok,sanırım psikolojiniz çok iyi değil bunun için iş değiştirilir mi,çok tuhaf değil miMerhaba arkadaslar;
Bir süredir kafami kurcalayan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum önerinize ihtiyacim var..
Isyerinde senelerdir beraber calistigim is arkadaslarimdan birinin ilgisinden ozellikle son zamanlarda emin olmaya basladim.Bu arkadas evli ve iki cocuklu.Kisilik olarak icine kapanik,sessiz,sakin,ketum bir insandir insanlarla cok konusmaz diyalog halinde kalmayi sevmez.Evveliyatinda isle alakali olsun gündelik muhabbetlerimiz olurdu..Ne zaman ilgisini hissetmeye basladim anladigimi hissettirdim geri adim atmaya basladi bir nevi ilgisini anladigimi farkedip tepki vermemden cekindi.Yaniliyorum sanirim bana oyle geliyor derken erkek arkadasimla ilerlemeler kaydettikce bana mutluluklar dileyip adima sevindigini soylemesiyle bu konu uzerinde hic durmamistim ki bu surecte ters bir hareketine sahit olmadim..Erkek arkadasimla ayrildigimiz surecte moral bozuklugumdan anlamis olacakki beautifulsweet nisan dugun tarihi netlesti mi gibilerinden bir soru sordu olmayacak bitti dedim.Yine bir süredir durumlarinda garip sözler imali laflar..Hatta kendisine bir skntin mi var durum paylasimlarin hic ic acici degil demistim önemli bisey degil oylesine diye cevap vermisti.Ben baska tarafa bakiyorken bana baktigini ben kafami kaldirip kendisine baktigimda bakislarini kacirdigini hissetmeye basladim..Cesaret alsa sanki..Hislerini acacak diye korkuyorum.Bildigim kadariyla esiyle ve cocuklariyla da mutlu anlam veremiyorum.Anlamamazliktan geliyorum ama cesaret bulamamasi icin de herseyi yapiyorum.Bir konu uzerinden baska sahislar uzerinden cikarimlar yapiyorum yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin..Bana öyle geliyor olsa keske..
Isimi seviyorum ayrilmak istemiyorum güzel bir kariyerimde var her yerde her zaman bulamayacagim sartlarda..Eski erkek arkadasimi da ara sira görüyor olmam canimi skarken bir de bu olay kafami karistirmaya basladi..
Cok üst üste geldi hersey.Kaldiramiyorum,yoruluyorum..
Bu arkadasim disardan bakildiginda okadar güvenilir okadar iyi aile babasi..
inanmak istemiyorum insanlara..Yaptiklarina,yapiyor olduklarina..
Uzun uzun yazdim,tesekkur ediyorum yorumlariniz icin simdiden.Cevrem disinda farkli fikirlere ihtiyacim var..
Siz olsaydiniz??
hiç söze dökülmüş bişey yok ya da rahatsız edici bi durum yok,sanırım psikolojiniz çok iyi değil bunun için iş değiştirilir mi,çok tuhaf değil mi
Hic soze dökülmüs bisey yok diye bekleyip kara kara acaba ne zaman dökülecek ne zaman yuzume yuzume haykiracak diye bekleyip oyle harekete geceyim tamam hanimefendi evet psikolojim bozuk da senelerdir emek verdigim yeri birakip gitmek icin bahaneler uyduruyorum..Yahu adamin hareketlerinden iyi seyler hissetmiyorum ve bu isin ileri boyuta gelip lafa soze dokulunce ona gore b plani bulurum mu diyeyim.Bisey olmadan once onlem alinir.Profesyonelce dusundugum icin adama agzimi acmiyorum politik davranmaya calisiyorum rica ederim detayli anlatmama ragmen sanirim anlamak istemiyorsunuz.Isimi birakmaya merakli degilim neden boyle bisey isteyeyim? O da bekar insan olur hadi eyvallah..Evli barkli adam diyorum..Karsimdaki kisinin amiri oldugum ve isinden olma riski oldugu icin kendini geri cekiyor da olabilir! Taciz edip mobbing uygulamasini mi bekleyeyim?? Olmayabilir diye bir durum yok bakis var bakis var normal olmayan bir durum var diyorum anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum anlamadim!hiç söze dökülmüş bişey yok ya da rahatsız edici bi durum yok,sanırım psikolojiniz çok iyi değil bunun için iş değiştirilir mi,çok tuhaf değil mi
Söylediğiniz gibi evliyse ve amiriyseniz zaten kolay kolay cesaret edip açılamaz ki size kaldı ki en kötü ihtimalle açılırsa da reddersiniz,fiili bişe yapamaz ki yapacak olsa bu kadar zaman itiraf etmez miydi? Ünlem işaretlerini hakedecek kadar sert bişe yazdıgımı düşünmüyorum psikolojiniz bozuk mu kısmına kızdıysanız hassaslığınızı ifade etmek adına yazmıştım,tekrar söylüyorum çok önemli bi durum değil bu yazdığınız ve bayagı kendi fantazmatik dünyanızda bi kurgu oluşturmuşsunuz buna inanmışsınız ve bi karar vermeye çalışıyorsunuz şuan hatta.Hic soze dökülmüs bisey yok diye bekleyip kara kara acaba ne zaman dökülecek ne zaman yuzume yuzume haykiracak diye bekleyip oyle harekete geceyim tamam hanimefendi evet psikolojim bozuk da senelerdir emek verdigim yeri birakip gitmek icin bahaneler uyduruyorum..Yahu adamin hareketlerinden iyi seyler hissetmiyorum ve bu isin ileri boyuta gelip lafa soze dokulunce ona gore b plani bulurum mu diyeyim.Bisey olmadan once onlem alinir.Profesyonelce dusundugum icin adama agzimi acmiyorum politik davranmaya calisiyorum rica ederim detayli anlatmama ragmen sanirim anlamak istemiyorsunuz.Isimi birakmaya merakli degilim neden boyle bisey isteyeyim? O da bekar insan olur hadi eyvallah..Evli barkli adam diyorum..Karsimdaki kisinin amiri oldugum ve isinden olma riski oldugu icin kendini geri cekiyor da olabilir! Taciz edip mobbing uygulamasini mi bekleyeyim?? Olmayabilir diye bir durum yok bakis var bakis var normal olmayan bir durum var diyorum anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum anlamadim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?