- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Narcoleptic insomniac
-
Doğumdan sonra geçiyo malesef. Sabır.Arkadaslar merhaba
Hamilelikle artan huzursuz bacak sendromu yuzunden aksam yataga yattigimda kafayi yeme raddesine geliyorum. Ayaklarimi soguk suya tutmak mi dersin ayaklarimi duvara yapistirmak mi dersin gece gece kalkıp evin icinde taslara basa basa dolasmak mi dersin offfff offf bazen sabahi yapiyorum don saga don sola ki o da bu karinla iskence gibi...
Benim durumumda olup da care bulan var mi??
Bir yardim eli lutfen..
kız benimkki geçmediiiDoğumdan sonra geçiyo malesef. Sabır.
Olabilir tabi cok illet bir sey buYa benim elimde de huzursuz bacak sendromu var ve ağrı şikayeti.var ama doktora gitmeye ikna edemiyorumağrısının sebebi bu sendrom olabilir mi ?
Uyutmamasi sıkıntı. Hamilelikten once de vardi ne yazikki ama bu denli degildiDoğumdan sonra geçiyo malesef. Sabır.
Anliyorum. Bende hamilelik oncesi yoktu. Hamileyken geceleri bana da agri yapardi. Sallardim, duvara dayardim vs anlik gecerdi. Ama dogumdan sonra bitti. Insallah azalir dogum sonrasi.Uyutmamasi sıkıntı. Hamilelikten once de vardi ne yazikki ama bu denli degildi
Her seyi deniyorum ama bana misin demiyor. Cok tesekkurler insallah gecer..Anliyorum. Bende hamilelik oncesi yoktu. Hamileyken geceleri bana da agri yapardi. Sallardim, duvara dayardim vs anlik gecerdi. Ama dogumdan sonra bitti. Insallah azalir dogum sonrasi.
Aslinda süt içemiyorum ama degerlerim hep normal aralikta çıkıyor. Maden suyu tavsiyenizi kesinlikle degerlendiricem cok tesekkurler.magnezyum ve kalsiyum eksikliginiz olabilir.
ilk hamileligimde cok yasadim ama hatirliyorum doktorum magnezyum takviyesi verince gecmisti.
simdi yine hamileyim,bol bol kefir iciyorum ve 1 kere oldu cok sukur simdiye kadar..
sut urunlerini arttirin ve maden suyu icin bol bol.
Hamilelikten once gitmistim nöroloji doktoruna zaten tespiti o koymustu ama kesin tedavisi yok demişti adını hatirlamiyorum ama bir ilac vermisti hafiflesin diye ama ben yine kullanmamistim o ilaci. Hamilelik fazlasiyla ozen isteyen bir donem oldugu icin bitki kürü ne denli saglikli olur bilemedim ama yine de tesekkurler tavsiyeniz icin..Öncelikle geçmiş olsun. Ben hamilede değilim ama bendede var. Gerçekten zor oluyo sabahlara kadar uyutmuyodu benide. Bir nöroloji doktoruna giderseniz iyi olur. Bana bir ilaç verdi ve büyük oranda faydasını gördüm. Özellikle stresli üzüntülü zamanlarda daha çok ortaya çıkıyor. Birde denemedim ama saraçoğlu kesin çözümü diye bir bitki söylemişti adını unuttum nette bulabilirsiniz. Tekrar yaşarsam onu denemeyi düşünüyorum.
Yok vermedi ama haftaya kontrolumde paylasirim isterim olmazsa..Doktorunuz suya atilip eriyen magnezyum vermedi mi?onu duzenli kullanin gecer.
Her seyi deniyorum ama bana misin demiyor. Cok tesekkurler insallah gecer..
Aslinda süt içemiyorum ama degerlerim hep normal aralikta çıkıyor. Maden suyu tavsiyenizi kesinlikle degerlendiricem cok tesekkurler.
Hamilelikten once gitmistim nöroloji doktoruna zaten tespiti o koymustu ama kesin tedavisi yok demişti adını hatirlamiyorum ama bir ilac vermisti hafiflesin diye ama ben yine kullanmamistim o ilaci. Hamilelik fazlasiyla ozen isteyen bir donem oldugu icin bitki kürü ne denli saglikli olur bilemedim ama yine de tesekkurler tavsiyeniz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?