- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Siz ona bir erkeğe bayram mesajı attım deseniz ve karşılığında gülücükler yolladı bana diye devam etseniz, şu an acil serviste hemşireler tarafından size pansuman yapılıyor olurdu. Veya aileleri aramış ve sizi ahlaksızlıkla suçlamıştı. Eşiniz her müşterisine bayram mesajı atar mı böyle. Hiç zannetmem. Durum Belli. Kadınla mesajlaşıyor ve muhtemelen bu durum uzun süredir de varMerhaba herkese, iyi bayramlar
Hemen konuya gireyim
Ben ara ara eşimin teline bakarım yani merak olsun kontrol etme olsun karıştırırım ve bu sorun olmamalı diye düşünürüm
Dün sabah yine aldım teli elime ondan önce eşimin elindeydi. Baktım whatsapta bi kadından mesaj gelmiş ama sadece gülücükler koymuş. Başka hiçbir konuşma yok sayfada. Yani daha öncesinden bir konuşma olmuş ve eşim silmiş belli ki...
Biz birbirimizin iş arkadaşlarını tanırız. Bu kadını hiç duymadım adı soyadıyla kayıtlı.
Neyse sordum hemen güya bu kadınla işle ilgili bi konu varmış o yüzden eklemiş...( genelde dışardan insanların işleri olur ve ekleyebilir ama ben biriyle bile mesajlaştığını görmedim. Ve belllki komik şeyler konuşulmuş.)neden konuşmaları sildin dedim.
Bayram mesajı atıp sildim dedi. Bayram mesajına gülücüklerle cevap veriyo öyle mi dedim. Üsteledim ama doğruyu söylemedi. Ve tartıştık.Ben çok huzursuz oldum siz olsanız ne düşünürsünüz.
Şu an kafam çok karışık evet galiba durum dediğiniz gibi ne yapacsğım bilmiyorum. Dünden beri konuşmuyoruz dışarıda çıkamıyorumSiz ona bir erkeğe bayram mesajı attım deseniz ve karşılığında gülücükler yolladı bana diye devam etseniz, şu an acil serviste hemşireler tarafından size pansuman yapılıyor olurdu. Veya aileleri aramış ve sizi ahlaksızlıkla suçlamıştı. Eşiniz her müşterisine bayram mesajı atar mı böyle. Hiç zannetmem. Durum Belli. Kadınla mesajlaşıyor ve muhtemelen bu durum uzun süredir de var
Şu an size karşı tavrı nasıl peki?Şu an kafam çok karışık evet galiba durum dediğiniz gibi ne yapacsğım bilmiyorum. Dünden beri konuşmuyoruz dışarıda çıkamıyorum
Ama normal bir durum ise neden mesajları siliyorYani hos bir durum degil lakin neden alenen adi ve soyadiyla kaydetmis ki,gizleyecegi birsey olsa sanki farkli erkek ismiyle filan kaydederdi diye dusundum
Huzursuz olmakta çok haklısınız.Merhaba herkese, iyi bayramlar
Hemen konuya gireyim
Ben ara ara eşimin teline bakarım yani merak olsun kontrol etme olsun karıştırırım ve bu sorun olmamalı diye düşünürüm
Dün sabah yine aldım teli elime ondan önce eşimin elindeydi. Baktım whatsapta bi kadından mesaj gelmiş ama sadece gülücükler koymuş. Başka hiçbir konuşma yok sayfada. Yani daha öncesinden bir konuşma olmuş ve eşim silmiş belli ki...
Biz birbirimizin iş arkadaşlarını tanırız. Bu kadını hiç duymadım adı soyadıyla kayıtlı.
Neyse sordum hemen güya bu kadınla işle ilgili bi konu varmış o yüzden eklemiş...( genelde dışardan insanların işleri olur ve ekleyebilir ama ben biriyle bile mesajlaştığını görmedim. Ve belllki komik şeyler konuşulmuş.)neden konuşmaları sildin dedim.
Bayram mesajı atıp sildim dedi. Bayram mesajına gülücüklerle cevap veriyo öyle mi dedim. Üsteledim ama doğruyu söylemedi. Ve tartıştık.Ben çok huzursuz oldum siz olsanız ne düşünürsünüz.
Bilemiyorum bende belkide arkadaş gibi sohbet filan ediyolardı, ama biliyo ki bunlar ters banaYani hos bir durum degil lakin neden alenen adi ve soyadiyla kaydetmis ki,gizleyecegi birsey olsa sanki farkli erkek ismiyle filan kaydederdi diye dusundum
Yok bence değilsiniz bende böyle düşünüyorumBen mi geri kafalıyım bilmiyorum ama eğer ismini bile duymadığınız kadar az temasta bulunduğu bir iş arkadaşı varsa onun özel numarasının eşinizde olmaması lazım. İş telefonu, mail diye bir şey var. Önceden böyle değildi şimdi kimsenin özeli yok. Bu tarz mesaj silme olaylarına da gıcık oluyorum, ama kim kime ne yazmış diye içeriklerinin didik didik edilmesinden de hoşlanmıyorum
Ama silinmiş konuşmslar geri gelir mi ki whatsspı silmeden başka yolu yok muEger imkaniniz varsa, aklinizda soru isareti kalmamasi açısından geçmiş konusmalara bakabilirsiniz. Whatsappı silip tekrar yukleyin, muhtemelen konusmalar kopyalanmisin mi secenegi cikar, bayram mesaji mi iş konuşması mi gözünüzle görmüş olursunuz
Birde madem bayram mesaji, peki neden silmis bayram mesajini? Bende rahatsiz olurdum haklisiniz
Yok yanılmıyorsunuzİnsan hiçbir art niyetinin olmadığı, birilerinin görmesinden çekinmediği mesajı silmez. Siz siliyor musunuz? Şahsen ben silmiyorum, eşim görse ne görmese ne? Normal, düz, alelade mesajlaşmalar işte... Eşiniz kıvırıyor bana göre.
Ve eşinizin telefonunu kurcalama gereksinimi hissettiğinize göre aranızda çok da güvene dayalı bir ilişki yok. Yanılıyor muyum?
Yanıma gelip konuşmaya fln çalışıyoŞu an size karşı tavrı nasıl peki?
Silinmiş olsa bile uygulama tekrar yüklendigi zaman çıkıyordu ama yinede denemekten zarar gelmez nasilsa suanda da yok mesajlar. Baska bir yolu varmi bilmiyorumAma silinmiş konuşmslar geri gelir mi ki whatsspı silmeden başka yolu yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?