- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Size ters gelen şeyler eğer bir ahlaksızlık, ayarsızlık barındırmıyorsa, eşinizin düzgün ve dürüst bir insan olarak yaptıklarının arkasında durup, şeffaf olması gerekir. Aldatma olsun ya da olmasın eşinizin yaptığı çok sorunlu bir davranış. Bu yönde konuşmalısınız belki, bilmiyorum işe yarar mı ama...Yok yanılmıyorsunuz
Aldatma filan yaşamadım ama bana ters gelen şeyler oldu evet
Oldukca süpheli durumMerhaba herkese, iyi bayramlar
Hemen konuya gireyim
Ben ara ara eşimin teline bakarım yani merak olsun kontrol etme olsun karıştırırım ve bu sorun olmamalı diye düşünürüm
Dün sabah yine aldım teli elime ondan önce eşimin elindeydi. Baktım whatsapta bi kadından mesaj gelmiş ama sadece gülücükler koymuş. Başka hiçbir konuşma yok sayfada. Yani daha öncesinden bir konuşma olmuş ve eşim silmiş belli ki...
Biz birbirimizin iş arkadaşlarını tanırız. Bu kadını hiç duymadım adı soyadıyla kayıtlı.
Neyse sordum hemen güya bu kadınla işle ilgili bi konu varmış o yüzden eklemiş...( genelde dışardan insanların işleri olur ve ekleyebilir ama ben biriyle bile mesajlaştığını görmedim. Ve belllki komik şeyler konuşulmuş.)neden konuşmaları sildin dedim.
Bayram mesajı atıp sildim dedi. Bayram mesajına gülücüklerle cevap veriyo öyle mi dedim. Üsteledim ama doğruyu söylemedi. Ve tartıştık.Ben çok huzursuz oldum siz olsanız ne düşünürsünüz.
Evet keskeBen de işkillenirdim. Keşke sakin kalıp kadının numarasını kaydedip gözlemleseydiniz şimdi dikkat edecek. Ama eğer telefonu hep ortada duruyorsa duşa falan girdiği zaman ayarlardan whatsappi bulup verileri temizle deyin. Tekrar whatsappa giriş yapın. Eğer yedek aldıysa önceki mesajlar çıkacak. Isterseniz whatsappi silip yeniden yükleyerek de yapabilirsiniz aynı şey
Tarihleri uyuyor mu?Evet olay açığa çıktı
Bu mesajlaştığı kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı, bizimle aynı üniden mezunmuş kız ama telini eşimin telefonnda ilk defa gördüm.
Arkadaşım kızla konuşup olayı anlatmış kızda ben öyle bir insan değilim mesajları niye silmiş bilemem demiş ve ekran görüntüsünü çekip arkadaşıma göndermiş.
Konuşma şöyle
Kız bayram mesajı göndermiş
Eşimde bayramını kutlamış
Kız demişki inş güzel bir bayram olur
Eşimde: inş canım yazmış ve
Kız gülücükler koymuş
E nerden tanışıyorlarmış peki ?birde eşiniz neden millete canım diyor samimi olmadığı kişilere hele ?Evet olay açığa çıktı
Bu mesajlaştığı kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı, bizimle aynı üniden mezunmuş kız ama telini eşimin telefonnda ilk defa gördüm.
Arkadaşım kızla konuşup olayı anlatmış kızda ben öyle bir insan değilim mesajları niye silmiş bilemem demiş ve ekran görüntüsünü çekip arkadaşıma göndermiş.
Konuşma şöyle
Kız bayram mesajı göndermiş
Eşimde bayramını kutlamış
Kız demişki inş güzel bir bayram olur
Eşimde: inş canım yazmış ve
Kız gülücükler koymuş
Evet tarihler uyuyorTarihleri uyuyor mu?
Neden ve nerden bulup msj atmış
Sizin arkadaşınızın arkadaşı eşinizi nerden tanımış
Durduk yere Msj atılmaz daha önce bir konuşma geçmiştir bence
Evet işte kıza canım yazmış önceden konuşmuş olmasalar niye canım desinE nerden tanışıyorlarmış peki ?birde eşiniz neden millete canım diyor samimi olmadığı kişilere hele ?
Çok ilginç yaEvet tarihler uyuyor
Eskiden tanıyomuş vs ama çok saçma telini bulup eklemesi..
Hatta demiş ki okuldan tanıfığım bi kaç kişiye daha mesaj attım
Israrla daha önce sohbet fln etmefik demiş ama ben bunu bilemem
Eksik anlatmış bence olayı bişeyler var altında eminimÇok ilginç ya
Deli mi ne ? Durduk yere geçmişteki arkadaşlara araştırılmadan Msj atılırmıymış
Numarayı bulana kadar sosyal medyada bir bakar insan evli mi değil mi,Msj atsam sorun çıkar diye bir korkar insan ya
Bilmiyorum çok sinirliyim daha öğrenemem olayın iç yüzünüKız olta atmış. Ya ben çok yakın evli erkek arkadaşlarıma bile böyle emoji göndermem, canım, manım demem. Bekar erkek mi yok ya, nedir bu evli adam merakı?
Neden eşinizin dokümanlarını çıkartın ki eşiniz kendine güveniyorsa çıkartsın zatenBilmiyorum çok sinirliyim daha öğrenemem olayın iç yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?