- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Off fena uygun fiyatli olani var bimde hakmar da falan bi denesen yani benim cevremdekileri pek ikna edemedim bu urunlerr ama yani alerji falan yoksa denenebilir yani aylik 25 -30 tl 3 paket
Yalnız değilsin doktorEvet hanımlar huzursuzluk hissi ile günlerdir savaş halindeyim.
Gerginim, pimi çekilmiş bomba gibiyim.
Eşimle, çocugumla bir problemim yok fakat haliyle evin içinde modu düşük dolanıp durmam olumsuz etkiliyor ailemizi.
Gelecek kaygısını artık iyiden iyiye yaşamayı bırakın, özümsedim herhangi agrıyan bir yerim gibi.
Agrı kesici alsam da iyileşse tüm kaygılarım modundayım.
Tek çocugum var.
Herkes gibi ayagını yorganına göre uzatan kişilerdeniz.
Dün kızımın okulu için sunulan masraf listesine bir göz attım (anadolu lisesi, devlet okulu)
Yok artık ya ! dedim.
Karı-koca çalışıyoruz ev kira haliyle bir ailenin yaşamanı idame ettirebilmesi için gerekli masrafları yazıp ona göre bir plan oluşturmakla mükellefiz.
Hesaba kitaba vurdum resmen sıfıra sıfırız.
Ev alayım desem imkansız, fiyatlar çıldırmış durumda.. Elimdeki toprak yatırımını satalım da alalım desem öyle ha dedi mi satılmıyor.
Daha arabamın 1 aydır direksiyonuna dokunmuş değilim aman yakıt masrafı çıkmasın başıma diyerekten.
Ülkemin içinde bulunduğu ekomonik buhranın daha kaç sene süreceği ve bu gidişatın nerede duracağını kestirmek çok zor.
Haber izlemiyorum desem inanır mısınız ?
İçim almıyor artık.
İmdaaaaaat diyorum, imdat.
Geceleri uyuyabilmek için beyin karıncalatan asmr videolarını dinleyerek yatmaya başladım.
İstanbul'dan taşınıp gidelim diyorum, iyi de nereye ? Eşimin işi hasebiyle kımıldayamam.
Gerçi artık Türkiye'de her yer aynı pahalılık seviyesine ulaşmış durumda.
Çok kaygılıyım.
Çok stresliyim.
Çok katlanılmaz bir hal almaya başladım.
Eşim error veriyor artık.
Evladım da öyle.
Bu konuyu niye açtığımı da bilmiyorum, rahatlamaya ihtiyacım var desem kim rahat ki beni rahatlatsın anasını satayım ?
Üzgün surat emojisi atmayın gözünüzü seveyim.
Yazın bir şeyler.
Nokta koyun, virgül koyun.
Ya da susun aajkjffkjff :)
Kız distiri hastayım sana bdvdvdgh catlagim benimEvet hanımlar huzursuzluk hissi ile günlerdir savaş halindeyim.
Gerginim, pimi çekilmiş bomba gibiyim.
Eşimle, çocugumla bir problemim yok fakat haliyle evin içinde modu düşük dolanıp durmam olumsuz etkiliyor ailemizi.
Gelecek kaygısını artık iyiden iyiye yaşamayı bırakın, özümsedim herhangi agrıyan bir yerim gibi.
Agrı kesici alsam da iyileşse tüm kaygılarım modundayım.
Tek çocugum var.
Herkes gibi ayagını yorganına göre uzatan kişilerdeniz.
Dün kızımın okulu için sunulan masraf listesine bir göz attım (anadolu lisesi, devlet okulu)
Yok artık ya ! dedim.
Karı-koca çalışıyoruz ev kira haliyle bir ailenin yaşamanı idame ettirebilmesi için gerekli masrafları yazıp ona göre bir plan oluşturmakla mükellefiz.
Hesaba kitaba vurdum resmen sıfıra sıfırız.
Ev alayım desem imkansız, fiyatlar çıldırmış durumda.. Elimdeki toprak yatırımını satalım da alalım desem öyle ha dedi mi satılmıyor.
Daha arabamın 1 aydır direksiyonuna dokunmuş değilim aman yakıt masrafı çıkmasın başıma diyerekten.
Ülkemin içinde bulunduğu ekomonik buhranın daha kaç sene süreceği ve bu gidişatın nerede duracağını kestirmek çok zor.
Haber izlemiyorum desem inanır mısınız ?
İçim almıyor artık.
İmdaaaaaat diyorum, imdat.
Geceleri uyuyabilmek için beyin karıncalatan asmr videolarını dinleyerek yatmaya başladım.
İstanbul'dan taşınıp gidelim diyorum, iyi de nereye ? Eşimin işi hasebiyle kımıldayamam.
Gerçi artık Türkiye'de her yer aynı pahalılık seviyesine ulaşmış durumda.
Çok kaygılıyım.
Çok stresliyim.
Çok katlanılmaz bir hal almaya başladım.
Eşim error veriyor artık.
Evladım da öyle.
Bu konuyu niye açtığımı da bilmiyorum, rahatlamaya ihtiyacım var desem kim rahat ki beni rahatlatsın anasını satayım ?
Üzgün surat emojisi atmayın gözünüzü seveyim.
Yazın bir şeyler.
Nokta koyun, virgül koyun.
Ya da susun aajkjffkjff :)
Biliyorum anladim mevzuyu da etrafimdaki herkes yuksek ucretli aliyor belki kullanmak istersin diye yazayim dedim cok uzuluyorum hemcinslerim bu kadar para harcamasina memnunsan sorun yokYok bu fiyat tek paketin fiyati degil zaten memnunum ben degistirmiyi dusunmuyorum. Sadece soylemek istedigim her seyin fiyati aldi basini gidiyor. Gidisat hic ic acici degil bunu soylemek istedim.
Bana hasta olma bebeyim bana pere virKız distiri hastayım sana bdvdvdgh catlagim benim
Icimde tarifsiz bi sıkıntı oluyor gün içinde. Baktığında özel bir sebebi yok hayatimla ilgili ama sonra düşünüyorum market alışverişi beni bunalima suruklemis. Peynirin sütün anlamsiz yüksek fiyati, dışarıda yemenin icmenin Luks haline gelmesi...iki kişi ortalamanin üstünde kazaniyorken( hoş artık bu ekonomik durumda ortalama nedir diye sormak lazim) bir ev sahibi olamayisimiz..degisen sosyokulturel yapi, istanbulun her yerinde gördüğüm tuhaf tuhaf insanlar...öyle ya da böyle bizler nispeten rahat günler gördük. Oğlumun gelecegi için çok kaygiliyim...
Önce konuya bakmadım başlık ilgimi çekmedi..
Bende böyleyim ve aşırı üzgünüm
Kendime üzgünüm benden küçük her yaş grubuna ayrı ayrı üzgünüm
Artık tek kaygim can mal namus güvenliği
Cunku olası bir durumda birlik olacağımıza inancım yok.
Su konuya bile yok yeaa şükür olmazsa olmaz diyen gelecektir.
Bir şekilde aldığım bana ait olan herseye bakınca içim sızlıyor Twitter tam bir bomba haberleri izleyemiyorum
İstanbula ayrı üzülüyorum o güzelim şehir gitgide farklı bir noktaya taşınıyor
Onu ben de düşünüyorum. Allah korusun olası bir depremde ne olur halimiz bilmiyorum. Gerçekten yazık bize, bir gram huzurumuz yok.
Kiziniz burda ne okuyor bilmiyorum ama bence donmesin, simdi vasifsiz is diye begenmiyorsunyz ama ilerde orda daha kalifiye is bulur, meslek kurslarina gider, dili yetersiZse dilinizden gelistirdiktwn sobra her şey olur. Zamanında amerikada kalma imkanım vardı, vasifsiz tabir edilen bir pozisyondan supervisor luga yukselecektim. O zamanki erkek arkadaşım burun kivirdi gel okulunu bitir vs diye. Su an deli gibi pismanimHerkes aynı durumda malesef. Hadi biz zamanında ev yaptık, emeklilikte maaşlarla iyi kötü yaşar gideriz eşimle.
Ama çocuklarımı düşündükçe nefesim daralıyor. Kızım üniversiteli oğlum hazırlık aşamasında.
O kadar güzel hayalleri, hedefleri var ki hevesleri kaçmasın diye susuyorum.
Ülkede kalırlarsa heves edip, çalışıp kazandıkları bölümlerde çalışmak için verecekleri savaşı düşünüyorum çünkü.
Kızım bu yaz bir öğrenci programı ile dil gelişimi için yurtdışına gitti. Vasıfsız bir işte çalışıyor.
Geçen gün telefonda "anne ne yapıp edip yurtdışına yerleşelim. Siz orada nasıl yaşayıp yetiriyorsunuz. Burada vasıfsız bir işte haftanın 5 günü çalışsan hem rahat geçinip hem para biriktiriyorsun. Bir elbise beğendim ülkemde 800-900 birim vermem gerekirken burada 30-40 birim ödeyip alabiliyorum. Okulumdan vazgeçip hiç dönmesem mi diye bile düşündüm" dedi. Geçenlerde robot süpürge alım 8.000 TL ödedim. Kızıma orada ki fiyatına bak dedim, sadece 300 birim, şaka gibi.
Biz 25 katından fazla birim ödeyip almak zorunda kalıyoruz. Neden?
Eskiden milliyetçi tarafım ağır basar, yurtdışına kapak atmak isteyenlere karşı vatan millet Sakarya duruşunu savunurdum.
Tamam toprağım, bayrağım, atalarım benim gururum.. Ama orantısız güç içinde fillerin altında ezilen çimenler olduktan sonra bunların hiç biri huzuru getirmiyor ki. Yazacak çok şey varda bu kadarıyla kalsın.
Kızım komik komik yazıyorsun, yeterince iclenip giremiyorum olayavjvjvjvjBana hasta olma bebeyim bana pere vir
Hööfff aglayacagım işte kiKızım komik komik yazıyorsun, yeterince iclenip giremiyorum olayavjvjvjvj
Olm yeminle iclenemeyorum yazma şöyleOha anı yaşamak dedi !
Kahve dünyasında hafta sonu hadi kızım gel anı yaşayalım dedim 2 bardak kahveye 70 tl ödedim.
Bir daha anı yaşamamak üzere çıktım
Yakında ki imam hatip miYakındakine verdim noop
Yakın dediğim okulda 8 km.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?