Hanımlar direk konuya giriyorum. Yeni evliyim. Ailemle (özellikle babamla ) bekarken en çok ta nişanlıyken çok sorunlar yaşadım yıldızımız hiç barışmadı onunla. Ceyizim evde yer kaplıyor diye tutup kapının önüne atmalar , eşime bana hakaretler küfürler.... Evime aldığı sadece 1 parça eşya için hakkını helal etmemeler, el kaldırmalar.bütün bunlara rağmen son gunlere kadar dayandım o evde. Gelin çıkana kadar neler çektim ben biliyorum. Asla o evden kaçmak için evlenmedim, çalışıyordum zaten kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum ,çok şükür aşk evliliği yaptım. Şimdi asıl konuya geliyorum yaz olduğu için eşimin memleketine geldik tatile karadeniz bölgesine. Annemlerde tatil icin yanima gelip buraları görmek istediler bende kayinvalideme danışarak davet ettim, kayınvalidem çok mutlu oldu gelecekleri için.çok şükür ki bana karşı çok iyiler eşimin tarafı. Annemler geldi iste , kayınvalidem bizi 5 dk yalnız biraksın annemle babam başlar evi kötülemeye şurası şöyle burası böyle, durup durup birdaha gelmeyecegiz saçma sapan tripler falan ortamı idare etmek için cırpındım resmen . Neyse döndüler geri bugün aradı başladı nişanlılık doneminde nişanlımla tartıştığımız konuları açmaya beni dolduruyorlar eski konuları açarak ufak tefek sineye çektiğim şeyler var onları hatırlatıp canımı sıkıyorlar. Eşimde bu muhabbetlerin farkında olduğu için aramız sürekli bozuluyor. Bu durum çok canımı sıkıyor ailem diye de birşey diyemiyorum bazen onlarla telefonla dahi konuşmak istemiyorum sonra vicdan yapıyorum iki arada bir derede kaldım sizce ne yapmalıyım?